Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 336
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте дами.... Peace

Обичам кисело,лютиво...не обичам солено почти безсолно ям....,сладко може и две седмици нищо да не опитам,но прияде ли ми се...,трябва да е най-сладкото нещо.... шоколадово.... без ядки вътре.Не обичам много торти да ям,нищо ,че обичам да ги правя...както и много други неща правя но не ги ям,особено ако има кокос,ядки и не са шоколадови hahaha Joy... Peace

# 451
Ти си вторият Скорпи, който познавам (знам), който не яде ядки. Ама другият не яде и шоколад....

Абе сложни сме, сложни.

Снощи направих най прекрасното печено пиле с картофи НЯКОГА. Направо божествено. Е, похвалих се.

А днес е ужасен ден.  ooooh! Всичко е наопаки, но се погрижиха за мен, та малко се оправих.

# 452
  • При децата ми
Зравейте скорпионки! Simple Smile Стриктно ви чета, но все нямам време за писане.
Гледам за храни си говорите: ОБОЖАВАМ тестени изделия, това баници, тутманици, мекици, палачинки, бухти, ох, особенно бухти Blush, тиквеници, пити.... smile3508Има обаче една подробност, да са домашно приготвени  chef Не мога и ден да изкарам без сладко, в смисъм може да е само един бонбон, но сладко да е! Освен това обичам кисело, но без лютиво, солено харесвам в рамките на нормалното, мразя пресолени храни, никак не са ми по вкуса!
Като се заговорихме за ядене: приятен обяд ви желая! Аз отивам след малко да хапна...   eat

# 453
Ах, това ядене! Обожавам люто и солено, месо,колбаси, зеленчуци, Но обичам и сладко и тестено-курабийки, масленки,бухти, баклава, но умерено...Торта, не обичам много...винаги другите я изяждат. Сега обаче ям много сладко/предимно шоколади/, но ми се налага, в смисъл в по-особено емоционално състояние съм Blush

Мацки,желая ви приятен и слънчев ден Hug

# 454
По какъв тип мъже/външно/...си падате....не говорим за характер..мил,любезен,... ,интелигентен..и т.н....става въпрос само външно....? Simple Smile

# 455
За мъжете:  тип латиноамериканците - мургава кожа, леко чуплива черна коса/може и дългокос/,с катинарче, сини или зелени очи, задължително спортно тяло с оформени бицепси и плочки на корема.

# 456
Не си падам само външно. Не мога да опиша, всеки път е различно Simple Smile

# 457
Не си падам само външно. Не мога да опиша, всеки път е различно Simple Smile
И аз така, с едно изключение, държа да е висок мъжът.........и не харесвам кльощави мъже.

# 458
За мъжете:  тип латиноамериканците - мургава кожа, леко чуплива черна коса/може и дългокос/,с катинарче, сини или зелени очи, задължително спортно тяло с оформени бицепси и плочки на корема.

И аз така....И все едно си описала моя мъж, ама без катинарчето. Леко брадясва от време на време, което ме докарва до лек транс по него...и е с кафеви очи, ама нищо Simple Smile А, и вече е леко пуснал шкембенце, ма то щото го храня добре, а и да ми отива на моята линия Simple Smile Иначе в младините си беше манекен (буквално), как ме намери мен не знам  Whistling

Като видя кльоща и полудявам от ужас.

Но определено не е само външност.

# 459
О,да то това е естественно,че не може да харесаш някой само по външност.Искам да кажа,примерно...вървите си по улицата и виждате покрай вас минава,....страхотно мъжко дупе....поглеждате нагоре и виждате всичко онова ,което сте си представяли в един мъж като визия.
За другото то си е в реда на нещата,може да е супер модел,ама да е пълен льольо.... Crazy
Стана ми интересно просто,по какви се заглеждате,защото не вярвам някоя да не го прави....,няма да са сами мъжете я.... hahaha Joy

# 460
О,да то това е естественно,че не може да харесаш някой само по външност.Искам да кажа,примерно...вървите си по улицата и виждате покрай вас минава,....страхотно мъжко дупе....поглеждате нагоре и виждате всичко онова ,което сте си представяли в един мъж като визия.
.....

И, разбира се, той се влюбва от пръв поглед в нас Joy
Аз те разбрах, но пак не мога да кажа, въпреки че може и да съм се загледала по някое клише, трудно ми е да формулирам. Висок, да, но не непременно.

# 461

И, разбира се, той се влюбва от пръв поглед в нас Joy

Нали..... Joy

Тези които гледат южнокорейските сериали,моля да ми кажат от къде ги теглят освен от ...замунда и аренабг.Защото много малко сийд има там и се изнервям ,като не мога да гледам някоя серия и трябва да я прескоча.
[/b]

# 462
Да питам--пушите ли?

Аз не се заглеждах по едно време. Сега всеки, който е симпатичен го оглеждам, особено дупето. Ох котьо Simple Smile Това ми е любима мъжка част.  hahaha

# 463
Да питам--пушите ли?

Аз не се заглеждах по едно време. Сега всеки, който е симпатичен го оглеждам, особено дупето. Ох котьо Simple Smile Това ми е любима мъжка част.  hahaha

Ха ха ха,това е и моя реплика като видя сексапилно мъжко дупе.... hahaha Joy Joy Joy

Пуша.

# 464
Моите пък са смугло красиви Mr. GreenИ двуметрови.

Общи условия

Активация на акаунт