Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 316
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Дотяга ами,и тогава си сядаш на д-то и създаваш семейство Laughing

# 526
Да речем, че вече имаш Grinning

# 527
Ако вече имаш,то тогава ти остава да си гъделичкаш самочувствието Laughing

# 528
Ама аз имам. Вярно, проблеми имаме, ама аз си се боря, не гледам настрани, не съм по изневерите.

Ама дотяга, ама ми е весело и забавно засега. Кафе сутрин, личен шофьор, носене на обяд, компания за пазаруване....

Да кажем, че се забавлявам и то на макс.

Аз съм добре, Вие как сте? Годината ми започна много добре в професионален план най-вече.

# 529
Привет Hug

Как сте секс маниачки Blush ???

На мен пък годината започна с див мързел, чак се плаша от себе си, заради това че взе да ми харесва...

# 530
  bouquet
На кой както му харесва, който иска да мързелува, който иска да работи!
Аз изкарах почти целият ден във фризьорският салон, нали съм с няколко цвята кичури Crazy

# 531
Привет Hug
Вчера на гости при приятели,много забавно беше,днес сои поспах добре,пия си кафенцето сега.Ще е ден релаксиращ Laughing
ani27 щтракни си кичурите,да ги разгледаме,много обичам такива,преди време бях и аз,но трудно се поддържа косата и я мацнах цялата руса,за по-лесно Laughing

# 532
Малко съм, като папагал в главата, но се харесвам. Има бяло руси и два нюанса на червено.

# 533
Малко съм, като папагал в главата, но се харесвам. Има бяло руси и два нюанса на червено.
мисля, че изглеждат много яко...аз исках преди да си направя поне два цвята кичури- руси и червени, ама такова червено, като пламъчета... Crazy  и в този ред на мисли...

Мацки, вие решителни ли сте? Бързо ли вземате решения и правите избор? Аз се усещам напоследък, че много трудно взимам решения, все притеглям нещата, оглеждам от всички страни и ужасно се страхувам от грешки и така...

# 534
Аз решавам много бързо, работата ми е такава, няма как...

И за себе си така. Снощи, ако не беше един прятел (а дали е само приятел  Thinking), който да ме спре, щях да се изнеса от вкъщи.

# 535
И аз съм доста импулсивна,но се уча да обмислям повечко казаното или направеното.Няма да ми навреди Laughing

# 536
И за себе си така. Снощи, ако не беше един прятел (а дали е само приятел  Thinking), който да ме спре, щях да се изнеса от вкъщи.
Не мисля, че приятелят ти те е спрял, според мен, просто не си достатъчно убедена в решението си, защото ако беше сигурна, че това е единственият начин, щеше да си тръгнеш без да търсиш някой да те убеждава в каквото и да е! Peace

# 537
И за себе си така. Снощи, ако не беше един прятел (а дали е само приятел  Thinking), който да ме спре, щях да се изнеса от вкъщи.
Не мисля, че приятелят ти те е спрял, според мен, просто не си достатъчно убедена в решението си, защото ако беше сигурна, че това е единственият начин, щеше да си тръгнеш без да търсиш някой да те убеждава в каквото и да е! Peace

Peace
И аз вземам бързо решения, и на мен няма да ми навреди повечко мислене и търпение.
Мислех да ставам бяло руса, дори ходих няколко месеца с жълто руса коса, но не се харесах,  за това пак съм си с кичурите. Доста ми се изтощи косата с русото, а ако стане бяло руса, сигурно ще трябва да ходя с къса коса и да се простя с чертата.

# 538
А може би той ме спря, щото аз бях запалила вече, даже извадих куфара...

Но той понеже иска да ми става повече от приятел....тоя път как го видях и аз, дето до последно не разбирам, че ме свалят, и аз не знам  ooooh!

Имам покана за кафе от един друг....няма да се възползвам. Joy

# 539
 Red Velvet , извинявай ако ти звуча малко грубо, ама не е важно кой те харесва и иска да те е.е, а това кой те обича. Ще си позволя да ти дам непоискан съвет, но ми се струва, че доста се разпиляваш между всички тези ласкатели и в карайна сметка нищо не решаваш, а времето си тече Peace

Общи условия

Активация на акаунт