ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Миши, бъди жив и здрав, весел и засмян, много борбен и само напред   newsm59 newsm59 nbirthday newsm67 newsm38
Честит празник мамо Дани, честито и на всички именници и на нашия адаш на N3ni   bouquet
Ето и една почерпка за моето голямо чаровно момченце

След малко пак, защото една разбойничка до мен дебне да пише и тя  Heart Eyes

# 106
Честит първи рожден ден на Мишето! Да расте жив и здрав за радост на мама, тате и батковците! Весело, безгрижно и запомнящо се детство му желая!  bouquet

Честит имен ден на майка му Дани, на Дани на Танчелина, и на Дани на Н3НИ ! Със здраве си носете името!  bouquet

Ивалекс, страшна книжка!  Laughing

# 107
Благодаря за хубавите пожелания за Мишето и мен Hug Наистина е голямо съвпадение, че той се роди на именния ми ден. Всички си мислеха, че ще го кръстя Даниел, но аз вече си го бях нарекла Михаил и така си го и кръстих. За съжаление не мога да слагам от онези хубави картинки  Embarassed, затова моля чувствайте се почерпени от нас   cook Тортата е направена вече и сега зъзне в хладилника и чака да бъде подарена на Миши. Стана красива и най важното, Мишо като я видя така и се засмя, много и се зарадва...... Вече сме почти готови с приготовленията, чакаме си гостите довечера и да почва веселбата   bigdance2 Иначе сутринта рано, рано успях да уплаша Мишо с единия от подаръците  Mr. Green Едно много симпатично плюшено тигърче, което пее, танцува и подскача. И като взе тигърчето да подскача, и като се разрева Мишо и се уплаши и се скри в баба си...... Иначе на другите си подаръци се зарадва и си играе с тях. Сега отивам да взема Дани от училище и да купим балони....

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АДАШИ!!! ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ!!! НИЕ СМЕ НАЙ ХУБАВИТЕ ХОРА НА СВЕТА   ura!!!!

# 108
  • София
Дани, честит празник! Да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва. Пожелавам му детство, изпълнено с много красиви и вълшебни моменти и живот пълен с усмивки и любов! И приятно изкарване на празника!
Честит празник и всички именници днес!

# 109
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Еййййй, ама то и именници имам днес бе!

ЧЕСТИТОООООО!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Момичета, да ви кажа какво направих  Simple Smile Понеже аз зачекнах темата за църквата и кръщенетата та да довърша... Добре че Ив спомена колко им струва на тях та се замислих и аз. Щото иначе на мен като ми поискаха 120 и аз сметнах, че това е някаква твърда тарифа и въобще не го направих на въпрос, но все пак разликата от 40 до 120 е фрапантна. Та звъннах пробно в един княжевски храм и там какво мислите - казаха ми, че тарифата е 50 лв., като отгоре на всичко нямаше такъв дълъг списък с изисквания какво да носим и никакви претенции за марката на виното примерно Mr. Green Казаха ми, че питка, мед, вино и др.неща мога да нося единствено ако имам желание и такава ни е традицията в семейството. Задължителни са само кърпите, сапуна, новите дрешки и акта за раждане. Таааа... смених църквата на бърза ръка Mr. Green Mr. Green Не ги обичам тея търгашества еле пък с вярата на хората.
Та да ви благодаря, че за пореден път ми бяхте полезни тук с инфото, което ми дадохте  bouquet  bouquet

# 111
  • Стара Загора
Та да ви благодаря, че за пореден път ми бяхте полезни тук с инфото, което ми дадохте  bouquet  bouquet
Форума е голяма работа  Peace
Добре си направила, че си сменила църквата, голяма разлика в сумата...все кръщене, какво ще му е по-различното.  Rolling Eyes

# 112
Еола, много правилно решение си взела. В крайна сметка най-важно е кръстника на детето да е хубав човек, а не конкретната църква. Както и да се опитва човек да ги оправдае тези 120лв, все са в пъти повече от 50. Пък нали искаше сняг, сега поне го има навсякъде.

# 113
Честит първи рожден ден на Мишо! Да бъде жив и здрав, палав и весел!

# 114
Честит първи рожден ден на Мишо! newsm67 Да бъде здрав и да радва мама тати!

Честито и на всички малки и големи именници!   bouquet  bouquet

Връщам се да ви изчета, че ви изпуснах края  Whistling

# 115
Еййййй, ама то и именници имам днес бе!

ЧЕСТИТОООООО!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Да....И аз забравих.....Честито на всички именници в темата - малки, големи и още по-големи!!!!! Със здраве да си носите името!!!!!!  bouquet

# 116
  • София

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО МИШИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН И ЩАСТЛИВ, ДА РАДВА МАЙКА СИ!

ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!]

Аз отдавна не съм се включвала тук, но доколкото ми е възможно, следя темите Laughing
Ние направихме кръщене през лятото, в голямата жега, но пък в църквата беше толкова приятно хладничко... Струваше 40 лв, снимането никой не е забранявал, задължително за носене беше само сапуна и кърпата за отчето. С изненада установих, че попа, който кръщавал малката, кръстил и големите ми деца преди 20 и 16 години, показах му какви са пораснали, поговорихме си, много приятен човек. Та си имаме и семеен поп Laughing
А относно каките и батковците - малката като ги види и е на седмото небе от щастие, баткото го вижда по-рядко и направо спира да диша в негово присъствие Heart Eyes

# 117
  • Madrid
Честита първа годинка на Миши,да радва мама с прекрасно здраве и весели игри!

Мамче,поздрави Рая от мен!Големи красоти е сътворила!

Поздрав и за имениците!  bouquet

Еола,хубаво си направила,то освен финансовата страна има и принципна,точно както пишеш!!

Отивам да взема Сами от градина и ще се разходим по магазините.

# 118
Честито на имениците Дани_77, Дани на н3ни, Дани на Танчелина и всички останали! Много здраве, любов и късмет! Heart Eyes  newsm51

# 119
Честит първи рожден ден на Мишето! Да расте жив и здрав за радост на мама, тате и батковците! Весело, безгрижно и запомнящо се детство му желая!  bouquet

Честит имен ден на майка му Дани, на Дани на Танчелина, и на Дани на Н3НИ ! Със здраве си носете името!  bouquet
 И аз се присъединявам към този поздрав! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт