Честит празник мамо Дани, честито и на всички именници и на нашия адаш на N3ni

Ето и една почерпка за моето голямо чаровно момченце
След малко пак, защото една разбойничка до мен дебне да пише и тя

Наистина е голямо съвпадение, че той се роди на именния ми ден. Всички си мислеха, че ще го кръстя Даниел, но аз вече си го бях нарекла Михаил и така си го и кръстих. За съжаление не мога да слагам от онези хубави картинки
Тортата е направена вече и сега зъзне в хладилника и чака да бъде подарена на Миши. Стана красива и най важното, Мишо като я видя така и се засмя, много и се зарадва...... Вече сме почти готови с приготовленията, чакаме си гостите довечера и да почва веселбата
Иначе сутринта рано, рано успях да уплаша Мишо с единия от подаръците
!!!!
Понеже аз зачекнах темата за църквата и кръщенетата та да довърша... Добре че Ив спомена колко им струва на тях та се замислих и аз. Щото иначе на мен като ми поискаха 120 и аз сметнах, че това е някаква твърда тарифа и въобще не го направих на въпрос, но все пак разликата от 40 до 120 е фрапантна. Та звъннах пробно в един княжевски храм и там какво мислите - казаха ми, че тарифата е 50 лв., като отгоре на всичко нямаше такъв дълъг списък с изисквания какво да носим и никакви претенции за марката на виното примерно