Приказно детство, много здраве и усмивки!

Дани, честит празник и на теб!

Моя свекър е същото нещо, терорва свекито, да му спретне салата, и после се оплава че салата не струва... Но мъжа ми силно ненавижда това и в моменти в които аз съм недоволна се пита дали не е като него... за жалост има мигове когато ако спомена, че прилича на баща си се сърди, но това го мобилизира да е различен. А че различен е ясно, но аз съм една подла подстрекателка
Катинче и за тебе...
Все пак 120 лв са много пари.Та ще видим.Не остана до Коледа и аз трябва да ходя да купувам подаръци, че още нищо не съм купила.Днес може би като приспя малкият и ще ги оставя, да отскоча с колата.На малката мисля да и взема шейна, че като ходим в неделята да си има собствена.А на малкият сигурно уокърче.Свекито и тя ми даде пари да им взема нещо и да го закарам в тях, под тяхната елха.Хайде лек ден.А на болничките бързо оправяне!!!

Кви са тия 120 лв

Но за съжаление има неща, които просто не можеш да позволиш. Умира да отваря вратата и да ходи в кухнята. Но тя е на балкона и там е доста по-студено и с един леден терикот. Ми не я пускам, а тя сякаш това и е основната цел в живота

.
. За таксата неам думи - 40 лв. е мнооого по-реална цифра, а тука по три:bad-words:, аз защо винаги съм ги мислела за търгаши
А нашта попадия беше дори още по-нахална - да се носи вино ми разправя обаче не кво да е, а някаква специална марка, която се продавала само в Била. Хахаха, викам "Добре, добре, записах си" и в неделя ще й занеса домашно вино да видим дали това ще попречи да я кръстят 
То сега се хиля, ама постоянно търся по нещо из къщи. А оня ден само дето не изгубих ключовете на колата. Уж мъжът ми ги даде малкия да се забавлява и да не реве поне за малко и аз ги забравих в една чакалня. Хем пет пъти ми каза "Внимавай, да не ги изгубите някъде!" После едно търчане беше обратно, ама там си бяха. Олекна ми. Какво щеше да ми се случи, ако ги нямашеее. Че и щеше да ми се напомня до края на дните ми;)