ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Добър вечер.
Да, Сънрайз, печалбарство голямо.Затова мъжът ми се противопоставя.Не че няма да даде за малкият, но защо да е?Грехота е. #Cussing out
Буриту, Уики, Арвен, стискам палци всичко да се оправи вече.Знам какво е.А и не е само до първото дете.Да ви кажа аз съм с второто, но по някой път ми се случват такива неща, които със малката не съм преживявала.Така че не е до първо, нито да второ, нито до трето....Винаги ще се притесняваме, винаги ще грешим и ще търсим вярната посока.То затова има приказка :"Лесно се майка не става."
Бързо оправяне на болничкине, депресираните и нека посрещнем празниците усмихнати  babydust7

# 166
Здравейте  януарски мами Hug!
Да се впишем в групичката и ние Grinning
Крис е роден на 11 януари 2010г.- Прави по 3-5 крачки  вече сам, но когато се усети, тупва на пода и продължава с пълзене...
 Катери се по леглата, по канапето в хола, дори се опита снощи на облегалката да се покатери... и почти успя! ooooh! Много е музикален- ако цял ден слуша музика, цял ден ще танцува Naughty
Много обича да си играе с едното от кучетата ни, което също обожава тези игри, въпреки, че са малко грубоватички от време на време...

Ох, нямам какво да споделя напоследък. Толкова трудно давам антибиотика.....

Ние също бяхме на антибиотик до снощи! Мога да ти дам идея за следващ път(дано да не се налага, разбира се!). Почти беше невъзможно да давам антибиотика с мерителната лъжичка, но...взех спринцовката от панадол-а, тя също е разграфена в мл. - направо се "родих" с тази си идея!

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 10:34 от anna71

# 167
здравей, добре дошла. Просто като видях изписани 4 имена и поизтръпнах малко, викам си тая жена как се оправя, аз с едно не мога Simple Smile .Но или са ти кротки децата или не ти прави впечетление , като не се спират.
аууу и сега и прочетох колко животни имате у вас!!!! ти имаш ли време за себе си при толкова много хора и животни чакащи за твоите грижи?

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 10:36 от deni4ka_m

# 168
Арвен, Буриту, Вики......с вас сме, да минават неразположенията и АБ бързо! Peace

Момичета, аз съм официално болна вече, чакам до дни да е подпалена и къщата.....Сами дава наченки, но...съжалявам, не успях да го опазя от себе си.........Идва ваканция и децата ми могат да я изкарат кашлещи и кихащи, но това е животът! И да, понякога кофти неща се случват точно около празниците....И в тази връзка искам да си кажа,че много се радвам,че Сами се роди на 2.1., защото така ще имам настроение покрай празниците, нищо,че то ще е свързано не с официалните Рождество Христово и Нова година, а с рожденния ден на детето ми.

Ники, така е, децата са различни и се учим от тях и с тях......Мен много ми се чудят и казват - Какво се притесняваш, нали ти е четвърто? Е, и? Какво като ми е четвърто? Като е четвърто дай да го оставя на самотек и да не полагам грижи за него, защото е четвърто? Ами различно дете е, както всяко едно дете - носи си своето - различно може би ще реагира на дадена храна, на дадена игра, различно ще му пробият зъбчетата и ще проходи, различно ще реагира на болести, различно ще е в ДГ и в училище, различни неща ще го влекат....Да....същото мога да кажа и за другите си деца....Просто 1 дете - 1 Вселена...Да, има в мен известна рутина, но тази рутина може и да помогне, и да ме подведе, така че трябва да съм нащрек......Че всички правим грешки, независимо от всичко......

Ох...има още една мама с 4 деца - януарка.....Тя е с бонуси, на които се възхищавам - имат животинки в къщи, не е уморила китките си като мен, та ще има какво да научим и от нея......Докато пиша и тя е писала....Добре дошла!

Бягам да си пия чая, заедно със Сами......

Ани, гледам ти подписа....То вие си имате рожденничка на 31, после двама януари месец.....и купона е на 6.......Леле...много емоции, поздравления!

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 10:41 от Мама Цоцоланка

# 169
Мамо Це  Peace
Забравих да поздравя с Добре дошли на новите попълнения!   bouquet
Ха, ха и аз имам куче и морско свинче и понякога ми идва да  #2gunfire
Лек и усмихнат ден, отивам да изкарам кучето, докато малкият спи  Laughing

# 170
Благодаря!
Да ви кажа, когато бях само с едно и на мен ми беше по-трудно... Wink Нали е казано, че опит се трупа, а и когато са повече деца се занимават и едно с друго, през което време аз  свършвам нещичко от домакинската работа. Истина е,  и че големият батко  и каката, която ми помага много, са вече доста големи...
Никак не са кротки, имам чувството, че моите момчета са най- дивите и неоправляеми деца,включително и най-малкия! Но да са живи и здрави, както те, така всички дечица! Heart Eyes
Хубав ден на всички! Hug

# 171
Здравейте и от нас  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ана, добре дошла   bouquet
Виолка, честити ходещи крачета   bouquet
Ох, Майче, не се обвинявай, имало е да стане и е станало, няма начин да сме нон стоп над главите им, ами като тръгнат по площадките, на градина и т.н., пък и вкъщи същото положение, нали всичко се е разминало, а за облъчването въобще не се притеснявай, както Ани е писала едва ли в Пирогов ще облъчват детето на някойстар ренген, а и Ивето много точно го е казала. Да ти кажа честно, сега с Вики съм много по- ошашкана, на моменти се улавям, че прекалявам в пазенето, осъзнавам, че трябва да се успокоя и да вярвам, че всичко ще е наред, но то притеснението е нещо, което трудно се контролира, особено от такъв паник бутон като мен, но все си казвам Господ да ни пази и това е, така че много  Hug от нас
Бируто, Арвен много, много  Hug
Днес времето се очертава хубаво, а пък ние с Вики трябва да ходим в Мола да избираме подаръци, та ще видим как ще направим, че и чист въздух да подишаме  Simple Smile
Хайде момичета по- ведро, наближава един прекрасен празник  Heart Eyes

# 172
Мерси за пожеланията момичета!Да се оплача и аз-малката продължава да кашля отвреме навреме и нещо не иска да яде.Пробвах да и дам АМ(купих такова ,което е пила)-само го близна и го изплю с отвращение.Вчера изяде около 200-250гр твърда храна и после само на кърма(засега ака явно и стига).Днес  изяде досега 125гр каша,половин филия със сирене и масло и сука.Много се лигава явно са зъби гледам да не я насилвам с яденето.Мен продължава да ме боли врата-явно е прищипан нерв(не мога много да си мърдам главата-вчера ме мачкаха  отпуснаме и после пак наново-та днес ще ида да наместят прешлена(досега 1 път са го правили-много е гадно ама ми мина).Снощи чак ръката взе да ми изтръпва и сега пак почна да ме боли.
За капак-племенника миналата седмица 1 път ходи на ясла заради Коледното тържество-и вчера ново 20 1 -но от децата се разболяло от шарка-та сега няма да идва за Именния ден на Хриси,дано му няма нищо,че да дойде на рож. ден. И съм възмутена от яслата са казали само на няколко майки(на снахата ,че племенника все повтарял,че е бати) и така някои майки незнаят.И всички контактни деца от групата  още ходят на ясла.

Иначе купихме всички подаръци и сме готови за празниците.Дано само ми се оправи врата,че как да го пазя като малката все иска да я нося.Весели празници и дано всички оздравеят бързо!

# 173
Добре дошли на деничка и анна71!  Hug

Много е музикален- ако цял ден слуша музика, цял ден ще танцува Naughty
 Така е, родените на 11 януари 2010 г. по принцип трябва да са много музикални и гласовити...  Wink  
  В колко часа се роди Крис?

# 174
А моето детенце, изглежда е било африканче в предишния си живот! Joy
Пускам му това, а той почва да друса дупето и пее точно като тях!  Laughing Пет пъти подред му го пускам, много е смешен!

Вече мога да се похваля с първите му самостоятелни крачки Heart Eyes!

Добре дошли на новите мами   bouquet!

Всички болнички, да се оправяте бързо, ей така babydust7 !

# 175
Здравейте!
Уики  Hug Уви не можем да опазим децата от всичко, колкото и да се опитваме. Първо, десето, все им се притесняваш и така ще е докато сме живи, ако ще да са на 100 години.
На болните- бързо оздравяване и много  Hug Hug Hug
Мамо Цоци когато имаш време впиши новите мамчета. Аз не смея защото ми се бъгна нещо и сега с моя профил не мога да вляза в експлорара. Пиша от Опера, която инсталирах специално за форума и вече не смея да изляза с изход. Направих всичко от линкчето което ми даде и ефект няма. Никакво разболяване ей! Празници идат!
Сънрайз ако ти се занимава напиши нещо за 19.01. Миналата година нещо го пропуснах, какво си писала точно за него. Laughing
Ана добре дошла!
Виола да върви стремително и безпроблмно в живота твоята кукла!
Никол аз затова съм против всякакви такива попски истории, ама майка ми и мъжа ми много искаха кръщене. Даже един познат ми каза че кръщенето с вода се прави когато човек осэзнае, че това е неговата религия и той иска да я следва. Което става в една по- осъзната възраст. Вярата идва отвътре и не на определени места и с определени ритуали. Не я ли носиш вътре в себе си, другото няма смисъл.
Щях да пиша още ама станало време да излизам! И аз съм човек пък  Crossing Arms- отивам на кафе с приятелки. Хубав ден!

# 176
Привет на деничка и анна71!  Hug

Сънрайз,  мен също ме интересува датата 19.01, Валентин е роден на нея. Имам от една моя роднина направени астрокарти на Валентин и Светозар, но аз не мога да ги разтълкувам, би ли помогнала?  Simple Smile

А за който не ни е видял във фейсбук, да се похваля, Валката готов за Виенския валс с Лили на коледното тържество на клуба по спортни танци  Grinning:

# 177
renxy, little rabbit - тук има повече инфо за датите, които ви вълнуват:
https://docs.google.com/View?id=ddjq3fs7_0rj5k5qw8

Рабитче
, Валката изглежда страхотно - красив, засмян и елегантен мъж! Браво!

Валкирия, честито прохождане на Оги!!! Целият свят го очаква - има да ходи, да ходи - наблизо и надалеч!

Честито и на всички други проходили бебета!   bouquet

# 178
Добре дошли на новите мами и от мен!

Аз точно вчера и днес се рових в архивите да търся прогнозата на Сънрайз от миналата година. Имаме един подарен бебешки дневник и започнах да го попълвам, че нещо много съм изостанала с него. Та реших да напиша и звездната прогноза за нашия ден. Намерих я и по край нея попаднах на темичките ни от Коледа, Нова година и първите дни на януари. Зачетох се в тях и да знаете какво мило ми стана. Сякаш преживях наново вълненията, страховете ни, радостта от появата на първите бебета в темата. Чак сега като че осъзнах, че е минала цяла година и бебчетата ни не са вече бебчета, а ходещи и правещи бели малки човечета  Heart Eyes.

П.П. писали сме заедно със Сънрайз.

# 179
  • София
Моля ви мамите които давахте Оскилококцинум, как и по колко се дава на дете под една година ? Както пише в листовката по няколко на ден през 6 часа ... не са ли много ? Извинявам се за нахълтването ама Катрин нещо се разболя и искам да взема мерки веднага  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт