Благодаря ви за пожеланията за по-добър късмет
И на вас ви пожелавам Новата година да ви донесе още повече радости!Вчера посрещнахме много хубаво бъдни вечер, с най-близките (макар и някои да не успяха да дойдат тази година), с много мерак подредихме масата, а аз все пак направих коледните сладки (с това се занимавах прдеимно, докато таткото мрънкаше, че съм го оставила с Даная, която не го остави за 1 минутки на спокойствие - хаха да види той какво е по цял ден така
) Ще пусна снимки на сладките, като ги сваля...Тази сутрин, като изключим, че Даная падна от столчето си (при нас явно инцидентите не са спряли...) - Дядо Коледа намина и остави на Даная едни големи кубчета за редене, които тя до сега се занимаваше да бута след като ги подредя

Дано да ви минава и на вас кофти периодът, ама идва Нова година, знаеш - нов късмет

ilindi4ka - много ти благодаря за хубавите думи и за куража, който ми даваш! За сега не правя почти нищо по въпроса с моя проект, защото не ми остава време, но като има деца, които харесват това което правя - няма да се отказвам! Специални поздрави на Бояна!

Дани_77 - разбирам те как се чувстваш с това лежане, но от друга страна - сега ти е паднало, макар и насилствено - да си починеш малко

и един голям плюшен жираф, а Дани е супер щастлив, защото получи дългоочакваното ПСП, две енциклопедии и една писта на Хот Уилс, голям кеф