ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честито Рождество Христово!

Пожелавам на всички ви здраве и щастие в домовете ви и мир и любов във сърцата ви!

Честит първи рожден ден на Андрей, Мая, Ели и Виктор! Да са ви живи и здрави дечицата, мили мами, и мнооого щастливи!

Благодаря ви за пожеланията за по-добър късмет  Hug И на вас ви пожелавам Новата година да ви донесе още повече радости!

Вчера посрещнахме много хубаво бъдни вечер, с най-близките (макар и някои да не успяха да дойдат тази година), с много мерак подредихме масата, а аз все пак направих коледните сладки (с това се занимавах прдеимно, докато таткото мрънкаше, че съм го оставила с Даная, която не го остави за 1 минутки на спокойствие - хаха да види той какво е по цял ден така  hahaha ) Ще пусна снимки на сладките, като ги сваля...

Тази сутрин, като изключим, че Даная падна от столчето си (при нас явно инцидентите не са спряли...) - Дядо Коледа намина и остави на Даная едни големи кубчета за редене, които тя до сега се занимаваше да бута след като ги подредя Simple Smile

Уики, като четох как Даная е паднала от спалнята, се сетих една сутрин как сладко си спим един до друг на спалнята с Каменчо и по едно време се будя - маймунето го няма, оглеждам стаята - няма го и тъкмо да се паникьосам, баща му ми го води - слязъл човекът от спалнята, влачил се по корем по земята (нали не може да пълзи, но се придвижва по някакви негови си уникални начини), излязъл от стаята, влачил се по коридора до банята и баща му го видял както си се бръснел там за работа и ми го води - малкият доволен с ледени голи кълки от теракота в коридора...  Joy
Дано да ви минава и на вас кофти периодът, ама идва Нова година, знаеш - нов късмет  Hug
Хахаха - голям приключенец си имате - неможеш да се оплачеш от липса на любопитство и решителност Wink

ilindi4ka - много ти благодаря за хубавите думи и за куража, който ми даваш! За сега не правя почти нищо по въпроса с моя проект, защото не ми остава време, но като има деца, които харесват това което правя - няма да се отказвам! Специални поздрави на Бояна!   Hug

Дани_77 - разбирам те как се чувстваш с това лежане, но от друга страна - сега ти е паднало, макар и насилствено - да си починеш малко  Laughing ! И честити първи самостоятелни стъпки на бебока Simple Smile

# 241
Честита Коледа, момичета, момчета и всички каки, батковци и бебета!!!!Бъдете много здрави и щастливи!!!
Честит Рожден ден на Елито, Андрей, Мая и Виктор!!!!Всичко най-най-най им желая!!!!! Hug

# 242
Честито Рождество Христово, много здраве, щастие, късмет и благоденствие ви пожелаваме от все сърце

Честит рожден ден на Анди, Виктор, Ели и Мая, весело и безгрижно детство ви желаем и голямо Честито на гордите мами   bouquet
Ние също изкарахме една вълшебна Бъдни вечер, бяхме си четиримата, аз приготвих ястията и питката, а Иван направи баница, през нощта опекох и капамата и всичко беше по план   chef
Децата много се зарадваха на подаръците, Вики получи кола, която кара сама, издава различни звуци, има три принцеси, които пеят и танцуват и тя с тях, разбира се  Heart Eyes и един голям плюшен жираф, а Дани е супер щастлив, защото получи дългоочакваното ПСП, две енциклопедии и една писта на Хот Уилс, голям кеф  Heart Eyes
Снощи щателно провери дали бискитките и топлото мляко са подсигурени за Дядо Коледа и чак тогава заспа  Heart Eyes
Пожелавам ви една наистина вълшебна и уютна Коледа, мили мами, нека бъдем много обичани  и щастливи   bouquet  Heart Eyes

# 243
що лъжете децата че дядо Коледа иде на бисквитки и топло мляко,  нашия дядо Коледа го примамихме с бутилка червено вино!!! И дойде!

# 244
Честито рождество Христово!
Много здраве, щастие и любов!
Честито и на дечицата, които ставана на годинка тези дни!

# 245
  • София
Честита Коледа момичета!Нека усмивките не слизат от лицата ви и щастието да пълни сърцата ви!Малките калпазани да не ви дават поводи за притеснения !
      Честити Рождени дни на порасналите вече бебоци(извинете че не изброявам по именно)  newsm38

# 246
Честита Коледа!Нека бъдем по-добри, по-усмихнати и по-щастливи!
А сега се почерпете, че днес имам цели 4 именника, а и ставаме на 11 месеца  Heart Eyes

# 247
Весела Коледа!
 Черпя Ви виртуално с каквото пожелаете-по случай ,че моята  прекрасна дъщеричка Христина  днес има имен ден!(не мога да слагам картинки.
 Иначе дядо Коледа и донесе много дрешки и играчки-пеещ и танцуващ Мики Маус-момиче,пеещо слонче,пееща кукла(пее Мила моя мамо),розово слонче и барабан с перкусии и,свирка и дайре-много се радва милата-ще кача снимки и от Именния ден и от първата ни среща с дядо Коледа.Нашият батко Стани днес беше под карантина(заради шарката в яслата и не дойде),но се надяваме на рож.и ден всичко да е минало и да дойде.
 Весели празници!  bouquet

# 248
Желая на всички много здраве, обич и благоденствие!

Честит първи рожден ден на сладките малчугани! Да са живи и здрави, желая им най-забавните и безгрижни игри!

# 249
Илиндичке, защо не спиш и ти като мен??????

Честити рожденни дни на Стефани на  sisi1974, Теодор  на pedrova,Божидар на ivelina_mn! Да растат живи и здрави, умни и добри, щастливи и обичани!!!! Хубав празник, майчета!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Теди, да ви бяхме дошли на гости ли......

Честити именни дни на всички от вчера!!! Живи и здрави, и още много именни дни да посрещате!  bouquet

# 250
  • Ловеч
Честити Рожденни Дни на Стефани,Теодор и Божидар!
Растете здрави и усмихнати деца за радост на мама и тати.

Честита Коледа на всички!

http://store4.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf

# 251

Честити рожденни дни на Стефани на  sisi1974, Теодор  на pedrova,Божидар на ivelina_mn! Да растат живи и здрави, умни и добри, щастливи и обичани!!!! Хубав празник, майчета!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
[/size][/color]-присъединявам се към този поздрав.
 Утре мъжът ми има имен ден.

# 252
Любов и хармония в душите и семействата ви!

Честити рожденни дни на Андрей на veselyshko, Мая на barbaronka, Елица  на _Iri_ , Виктор на desven, Стефани на sisi1974, Теодор на pedrova, Божидар на ivelina_mn!
Пъстро и безгрижно детство им желая
!

Честито и на всички именници!

# 253
  • Madrid
Честити годинки на Ели,Виктор,Мая,Стефани ,Божидар и Теодор!

Ето малко снимки и от моите коледни джуджета  Simple Smile

http://samyil.multiply.com/photos/album/33#photo=4

# 254
Честит Имен ден на всички именници!Здраве,любов и усмивки да съпътстват живота Ви.Черпя Ви за здравето на моя мъж и на моя баща,носещи хубавото български име Стефан!

Общи условия

Активация на акаунт