ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Честито на Рожденниците и Именници.Бъдете живи, здрави и щастливи.Тези дни големи празници и много празнуващи има!!!!Весело празнуване!!!

# 256
  • Стара Загора
Честита рожденичка и именичка на Гита - прекрасно детство и много здраве й желая!

Честит празник на всички именици, малки и големи. Със здраве и късмет да си носите името!

Аз съм с двамата в къщи - кашлят в дует  ooooh!

# 257
Честито на всички празнуващи днес имен ден!
Честито и на малките ражденници, които съм пропуснала!
Пожеланията ми са простички и искрени: здраве и късмет!
Прибрахме се вчера от обиколка по роднините. Не си починах, но не се и претоварих особено. Пътувахме добре, макар че бяхме с котарака (нямаше на кой да го оставим). На връщане и двамата - бебе и котак - спаха два часа на краката ми. Трябва да ги похваля за което. Дребния има 6-то зъбче и напоследък е почнал да суче почи постоянно и само дърпа ушите. Предоплагам пак от зъбите е това и май имам нужда от още един чифт гърди... Разни познати ми се чудят, че още кърмя. Аз съм щастлива, че удържах досега.
Гита, честито, бре! Айде появявай се!

# 258
Честито на всички празнуващи днес!!!!!!Честит имен ден!

Честит рожден ден на Стефани на Гита!!!! Жива и здрава да бъде, щастлива и много, много обичана! Много подаръци и хубав празник!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Гита сигурно няма нет и затова не пише....но вярвам,че ще се включи скоро, не може тя така лесно да ни забрави, най-малкото ще влезе да се похвали как е минал рожденния ден и да ни почерпи........

Ох......момичета...да ви се оплача......Снощи имахме ревлива вечер.......Никога не е плакал така, нищо не го успокояваше, няма Т, не му е запушен носа, леко кашли, но смятам,че това не е причината, в деня се закашля броени пъти, с коликите така не е плакал както сега плака.....Благодарна съм на Бога, че до сега е спял всяка вечер, още от изписването.......Може би 2-3 пъти за цяла година е имало някакъв проблем през нощта и сме го разнасяли на ръце......Но това снощи мина всякакви граници - заспива в мен или в баща си, спи малко и пак започва да реве.......Направо в чудо се видяхме с мъж ми.......Може би към 4-4,30ч.се успокои малко и позаспа, но съня му не бе спокоен и хубав. Сега му дадох Панадол, да не би пък зъби да го мъчат, но чак пък толкова......Не знам......Добре,че децата са тук, отменят ме, а и Сами покрай тях се заиграва, но общо-взето не е весел........Нямам търпение евентуално да заспи, че и аз покрай него да си почина........

Хубав ден ви желая! Ние иначе вчера изчистихме за празниците, днес ще правим пак някакви сладки с Рая за Нова година, ще пробвам едно ново оформяне на питка за рожденния ден на Сами......И ще си бъда с децата.....Толкова ми липсват и така се радвам,че са ваканция.....Няма бързане, няма часовник, около мен са, приказваме си, играем, въобще - супер ми е!!!!! Само да не бе това снощи със Сами......

# 259
Честито на всички малки и големи именици! С гордост да си носите името!   bouquet

Честит 1 - ви рожден ден и на Стефани на Гита! Да расте здраво и жизнерадостно дете!

# 260
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ПАРИ!
Ние сме болни, Тони кашля и е прегракнала, Мина беше  с температура, но се оправи, на мен ми тече носа. Чета ви, но нещо не ми се пише. Нещо ми липсва настроение, та да не развалям вашето.

# 261
Привет и от нас
Честит рожден ден на всички малки и големи рожденници

Честита Коледа на всички вас. Желая ви много здраве и късмет   bouquet

На нас това ни беше най гадната Коледа. На 24 малкия се събуди в настроение, но един час по- късно започна постоянно да плаче, като си пипаше ушенцето. Започнахме профилактично да му капеме капки за уши. През нощта вдигна температура и съвсем се ошашкахме. На 25 няма лекар, който да го прегледа. Направо да се чуди човек, ако се разболее по празниците какво да прави. Накрая се обадихме на един педиатър на частно, който го плегледа и каза че са му възпалени ушичките, вследствие на ларингита. В момента е на трети антибиотик за 20 дни  ooooh! Направо ми иде да се гръмна

renxy давай и Хомеовокс, за да не направи някой гаден ларингит като Иван, защото доста бързо се развива. На него доста му помогна и за 1- дни нямаше и следа от прегракналостта  Hug

Гита наистина се изгуби някъде. Дано не е сърдита  Grinning

Хубав ден и всички болни дечица да оздравяват

# 262
  • София
Забелязала съм още от преди покрай приятлите ни с деца, че като дойде някой празник и всички почват да боледуват... явно имат връзка празниците и болестите никак не се съобразяват с това, че искаме да ни е празнично...

Затова на всички болнички - бързо оздравяване - поводи за празнуване винаги ще има, важното е да сме здрави! Hug

Честито на именниците днес - да им е живо и здраво името и те покрай него!

Честит ден рожден на рожденничката Стефани - да е жива и здрава (тя да няма днес и имен ден?)

ilindi4ka - много весели джуджета си имате за Коледа Laughing Сладурковци!

И обещните от мен коледни сладки (до сега не бях си и помисляла да правя такова нещо, защото невярвах, че ще мога и до последно незнаех как се прави таз украса...Simple Smile)

# 263
Вики, страхотни сладки.......Поздравления големи!!!!! Да пращам адреса си за доставка?

# 264
wicky страхотно изглеждат сладките. Как я направи тази украса  Hug

# 265
Уики,  newsm20
Ти направо изби рибата, как може да ги направиш толкова прекрасни и то от раз!!!!!!!!!  Hug
Честито всичко на който каквото има   bouquet
Тя темата взе да се обезсмисля нещо - и така ще е до края на януари  Tired Извинявайте, просто мен много ме изнервят тези поздрави, почерпки и т.н. Поне има шанс след това да спре поздравяването за месечинки, надявам се  Praynig
Аз пак съм много зле тези дни - Камен винаги е в зъбна криза (Мамо Це, и ние изкарахме такава нощ и то не само една  Tired ) и вече ми иде да се хвърля от балкона просто  ooooh!
Спи един път на ден за по 30-40 мин, през останалото време е залепен за мен и мрънка и/или реве/врещи/пищи
Днес се зарови в боклука и аз бях тооолкова щастлива - мир и спокойствие за 5 минути!!! Можете да си представите какво ми е, щом си мечтая детето ми да рови в боклука  Whistling
Хайде всички болни бързо да оздравявате!!!
Арвен, преди месец на една приятелка детето беше на същия хал - бронхит, антибиотици, накрая уши, в болница бяха, точиха му гной от ушите, абе кошмар - та взеха, че му направиха изследвания и се оказа, че има много сериозен имунен дефиит, най-вероятно по рождение и най-вероятно ще го израсте, но засега им забраниха всякакви ясли, трябва много да го пазят и т.н., защото от всяка глупост се очаква да прави услжнения  Tired Та ако искаш за всеки случай питай лекарите за подобно изследване...

# 266
Весели празници на всички! мен ме е страх да се включа, че да не пропусна някого и после да има сърдити, но този път ще рискувам.

Изкарахме страхотно по празниците, получих страхотни подаръци, доволна съм Mr. Green

След антибиотиците се оказа, че Михаела е отключила алергия. С алергична кашлица е и с обрив. Кристиян пък ми прави някакъв дерматит. Кожата му е напукана с лишеи, някой може ли да препоръча кожен в София (че ходихме при една доФторка, директно и казах, че не съм доволна от прегледа и си взех направлението) или някаква хубава козметика, без Нахткерцена, нещо напоследък май го поразредиха Thinking

Уики, сладките са много красиви  chef

# 267
                                                                       ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Мишето затвърждава ходенето, вече прави по 3-4 крачки сам и тупва на дупето.  Ходи също като балеринка, с разперени ръчички и забързан. Голям бонбон е  Heart Eyes

Аз отказах операцията, много неща ме разколебаха. Най вече ужасното чувство, че тази операция е ненужна и въпросните доктори просто искаха да я направят за пари. Очите им, думите им, постъпките им го излъчваха. Сигурна съм, че не греша.  Гипсираха ми здраво вчера крака и сега съм си в къщи. Не ме боли, но това, че не мога да ходя ме побърква, а с тези патерици въобще не мога да свикна и ги зарязах. Хлъзгам се с един стол из хола, до компютъра, до масата  Mr. Green, до дивана, до фотьойла. Баща ми ме набутва в банята 1-2 пъти на ден и това е..... Дано не се побъркам още 1-2 месеца. Мишето щом го пуснат на пода, веднага се примъква при мен и вдига ръчички да го гушна. Така си се гледаме на дивана. Половината ни ден там мина, пеем песнички, правим си куклен театър с играчки. Майка ми го взима само да го нахрани и смени, добре че е баща ми да го разхожда из апартамента.

Да питам нещо - на Мишето са му излязли няколко ситни пъпчици около устенцата, може и нещо от замърсяване да е, знаете ли някакво кремче?

# 268
Честит рожден ден на Стефани на Гита!!!! Жива и здрава да бъде, щастлива и много, много обичана! Много подаръци и хубав празник!!!!!
 Поздравления на Уинки за сладките-страхотни са!
 И ние още кашляме-давам и Мукосолван(да отхрачи)че кашля милата.Зъби ни мъчат ама още няма нищо,но пък  вече взе по-чессто да суче и кърмата ми са увеличи.Днес ми дойдоха гостите от Червен бряг!(ама нашата си суче и не и пречи).
 Весели празници!

# 269
Нелиииииииииии, защо не каза да ви гледаме по бТВ......На момента познах Криси!!!!!!Успех!!!!!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт