ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 142
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А хубави свещички да препоръчате?!?

# 571
А хубави свещички да препоръчате?!?
С дълъг фитил Peace
Нашата беше цифричка единица, красива,не от най-обикновените цифри, но фитилчето се оказа много късо. И понеже много пъти се пали и се духа от малката кака, в един момент нямаше какво да палим. Нямахме и готовност с друга свещичка Mr. Green

# 572
СДК31, Ян Бибиян в Симеоново е яслата - не ми е съвсем на път, но не ми е и далече, така и така ходя с кола на работа, предпочетох там да расте на чист въздух и в къща с голям двор... Много са ми важни тези неща, все се кахъря как си отглеждаме децата на мръсен въздух в София, не е чудно, че нон стоп са с бронхити, бронхиолити и пневмонии  Confused
Нелито, нали и нас ни връщаха от болниците за липса на места, та се замислихме с мъжа ми - добре де, в края на краищата един инхалатор спасява половината влизания в болници (това ми го каза нашата педиатърка) - е, много по-евтино би било за здравната каса да покрива цената на инхалатор, отколкото разноските за дни наред в болница - ако инхалаторът струва 100 лева, то престоят в болницата им струва поне 500!!! Няма логика, а и така за никой не е добре. В противния случай хем ще се отворят много места в болниците, за който има нужда, хем касата ще спести пари, хем ще се спести стрес от влизане в болница за децата - и това само единичен пример, с който по случайност съм се сблъскала, кой знае колко хиляди още такива глупости съществуват!  ooooh! Мисълта ми беше - в милата родина нещата обикновено не опират нито до пари, нито до места, а до липса на елементарна мисъл и елементарна организация!  #Cussing out
Днес съм голям спамър  Embarassed

# 573
ха, като стана дума за инхалатори, аз отдавна ги оглеждам и май май ще си вземем . ВЕско много боледува и единия път без лекартва само с вентолин и физ разтвор в инхалатор го оправихме. и сега пак е болен, но момичето , което ми даваше инхалатора сега го ползва за болното си детенце. някой има ли?каква марка е . Този който ползвах е ОМРОН от Технополис към 130 лева е.

# 574
Здравейте и от нас  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Честит рожден ден на Хриси на viola78, Елена на kleaa, Лори на Rosi79, Николай на medium33!!!!! Бъдете живи и здрави, мили дечица, много засмени и палави!  newsm59
 Ние днес пак яхме на консултация, Вики е наддала 300гр за 10 дни и вече е 9900 и 79см  Heart Eyes Взеха и кръв за изследване, а ние трябва да вземем урина  Crazy дано резултатите да са добри  Praynig а докато я бодяха, вдигна болницата на крак, много е гласовита и упорита, ей, голямо рогато се очертава, за да я измерим, лекарката излиза от кабинета, защото иначе чак мести везната, въпреки че двама я държат  Crazy
Днес направихме и разходка, защото времето беше приятно, а милата не е разхождана навън на знам от кога, все моловете обикаля  Laughing
Хайде момичета изчезвам, че звяра се събуди  Heart Eyes

# 575
..................Лошото е, че с тия 48 квадрата, изобщо не знам къде ще се съберем......  ooooh! Crossing Arms Иска ми се да мога да наема помещение някъде, без да е клубче, ама...... Къде да е това?!? .............

http://ri-ri-ra-read.blogspot.com/2010/01/blog-post_24.html

# 576
  • Стара Загора
На днешните януарски сладкиши - ЧРД!
Много смях, детски игри и мечти, много здраве и късмет!

И аз проучвам тортите, имам чувството, че със всяка година стават по-скъпи. Сега ми ги калкулират на 4лв/парчето. Множко е, м? Ама като няма да я докарам на вид, не ми се захваща. Илиндичка, не съм писала, но твоята беше страхотна. Имаш ръка за това, браво  Hug

За РД, ние решихме в къщи да посрещаме гости на 2 транша. Сега с този хепатит в Сз, не ми се рискува по заведения. Та така, ще има да готвя и да шетам 2 дни, но нали съм оправна булка ще се справя  bowuu

Айде, че голямото торнадо си идва от ДГ

# 577
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ! ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИЕ!    bouquet

Гита, разбирам те, дано да няма такива безотговорности  Rolling EyesHug

Ние откакто взехме инхалатор, се родихме  Peace. Вместо антибиотици, правим инхалации /дори още при първите симптоми/ и смея да кажа, че сме доста по-добре. Говоря и за трите деца. Педиатърката отдавна ни казваше, че е хубаво да вземем, ама ние се ослушвахме  Embarassed.

За общия РД - аз няма да мога да кажа засега кога ще съм свободна. Ели е родена на 27-ми и на 30-и мисля да се събираме родатата на РД и прощъпулник. Мислех с родата да е на 27-и, но като ще правим и прощъпулник, искам да е и със зълва ми и мъжа й, с кумовете и едни братовчеди на мъжа ми. А на 29-и не знам още, тъй като не знам с приятелите кога ще празнуваме  newsm78 - ако е на 27-и, в събота може да се класираме. Разбира се, няма да се съобразявате с мен, само казвам евентуално за бройката.

# 578
Да ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!!! ДА РАСТАТ МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ![/color]

Нещо не смогвам и тук и във Фейса, съжалявам Sad

А само да вмъкна, че черна завист ме гризе заради тази кухня, която ползвате, пък нека да чакам Mr. Green... Ани яде от нашата храна, ама се опитвам да готвя по-разнообразно, по-безсолно, пък голяма готвачка не съм newsm78

Аз мисля да се пробвам с нейната торта, но имам време. Муцунка ми даде страхотна рецепта, вече веднъж се пробвах. Снимки няма да сложа, че няма да съм амбициозна с външния вид  Laughing

Нелито, радвам се, че МЗ се отчитат, поне донякъде...

# 579
ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!
Редче видях тортата във фейса, макар че рядко влизам. Тони също я видя. Laughing Любов от пръв поглед! hahaha
Гледах на Лагуна, имат доста интересни фигурални, ама като не знам какъв пълнеж да избера. newsm78 Съседката беше правила при 100 грама сладки и беше божествена на вкус. Чудя се дали имат фигурални, нещо се запалих на такива. Аз няма да правя, щом не ми вярват домашните Sad  Но ще тренирам и за втория рожден ден или за този на Мина лятото ще ги засрамя, че не с а ми гласували доверие. Crossing Arms
Тони още кашля и утре ще я водя да я преслуша. Даде ни ужасно ранен час и не знам как ще я будя- какво е това 8.45?  Глупавото е че е наблизо, но в това време и толкова рано не смея да я заведа с количката, а баща й е от 9 на работа. Дано да го пуснат малко да закъснее и да ни закара. Ей в такива моменти ми се иска и аз да шофирам.
 Извинете ама не съм чела какво сте коментирали, нещо не мога да се организирам тези дни.;
Спокойна вечер!

# 580
За общия рожден ден - почти е сигурно, че няма да дойдем Sad, а така ми се искаше. Мишето щеше много да се радва сред толкова много бебенца...... Но около 24-25 съм на контролен преглед за крака, ще са минали само към 35 дни и трябва чудо да е станало за да ми махнат този гаден, гнусен, отвратителен гипс...... Казаха, че 45-50 дни така ще си вися........ Но ако все пак стане чудо и го махнат, за което се моля денонощно Praynig Praynig Praynig, ние ще сме едни от първите на партито.........

# 581
  • София
Здравейте!

Честито на всички с поводи!

ЧРД и тук на прекрасната Лорка! Да е много здрава и щастлива! Hug Hug Hug

Ренкси, аз много исках да поръчам еклеровата на Лагуна /любима ми е/ и да я украсят отгоре, обаче ми казаха, че за да има украса е добре самата торта да е по-твърда и стабилна. Затова се спряхме на Ежко-Бежко от Неделя. Simple Smile

Нели, все забравям да кажа, че това, което ви се е случило е недопустимо! Дано не се случва повече на никой! И аз мисля, че списъкът с телефони на болници ще е много полезен!

Ние днес бяхме на ДК. Фил завършва годината с плюс от 30 см и 6, 550 кг! Много съм доволна! Ходихме да му взимат кръв и вдигна лабораторията във въздуха! Такъв рев му удари...Обаче важното е, че резултатите са много добри! Хемоглобинът му е 142...като на космонаФт  Laughing Малко даже много ми се видя, но няма да ходя пак да го мъчат с вземане на кръв...

Това е от нас...рапорт деден!  Party

Лека!  newsm46

П.П. Моля, които пуска следващата тема да коригира ръста на Филчев при раждането на 50 см. Мерси предварително! Wink

П.П.П. За момента съм ЗА за партито! Само да сме здрави и половинката да не е в чужбина, че няма как да се мъкнем с гр. транспорт или такси.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 23:04 от Red tree

# 582
  • Тракийка в Софийското равно поле....
..................Лошото е, че с тия 48 квадрата, изобщо не знам къде ще се съберем......  ooooh! Crossing Arms Иска ми се да мога да наема помещение някъде, без да е клубче, ама...... Къде да е това?!? .............

http://ri-ri-ra-read.blogspot.com/2010/01/blog-post_24.html
Hug Hug Hug

# 583
Мерси за поздравите за Рож.Ден на Хриси(доста закъснях с почерпката макар и виртуална-дано успея да кача снимка)!Черпя Ви за здравето на Хриси!Празнувахме Рож.ден с приятели и роднинив неделя(заедно с на мъжът ми рож.ден),а днес си празнувахме 3-та у нас.Рожденичкат асе държа много долбре,но днес за целия ден спа 30 минути и заспа в 23.30-23.00 часа чак(радва се,днес малко и порева).С гостите и фотообектива се държа много добре и стоически си изтърпя венчето.Татко и тази вечер много ме ядоса(чакахме го цял ден закъсня от работа 1 час и нямаше букет за мама Cry(това е романтика.Уважавал ме пък букет не ми взе(ами гадно ми стана и ми се сскапа настроението).

Лека нощ момичета!

# 584
Вили, лошо ти се е скапало настроението....За статистиката и аз съм сърдита на мъж ми.......Та тази тема особено тази вечер ми е много болезнена........Но стига с това, иде ред на поредните рожденни дни в темата, а днес хич не са малко........

Честит рожден ден на Веселина на ra4e, Бояна на ilindi4ka, Кателина  на zayoo, Вито на sunrise7,Симеон  на Svetlencetoo, Ивайло на nikikol82,Кристиан  на anna71!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Мили деца бъдете здрави, щастливи, умни, добри и безгрижни!!! Хубав празник да имате днес! Hug Hug Hug

Лека нощ!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт