Мисълта ми беше - в милата родина нещата обикновено не опират нито до пари, нито до места, а до липса на елементарна мисъл и елементарна организация! 

Взеха и кръв за изследване, а ние трябва да вземем урина
дано резултатите да са добри
а докато я бодяха, вдигна болницата на крак, много е гласовита и упорита, ей, голямо рогато се очертава, за да я измерим, лекарката излиза от кабинета, защото иначе чак мести везната, въпреки че двама я държат 
Иска ми се да мога да наема помещение някъде, без да е клубче, ама...... Къде да е това?!? .............

. Вместо антибиотици, правим инхалации /дори още при първите симптоми/ и смея да кажа, че сме доста по-добре. Говоря и за трите деца. Педиатърката отдавна ни казваше, че е хубаво да вземем, ама ние се ослушвахме
- ако е на 27-и, в събота може да се класираме. Разбира се, няма да се съобразявате с мен, само казвам евентуално за бройката. 

Съседката беше правила при 100 грама сладки и беше божествена на вкус. Чудя се дали имат фигурални, нещо се запалих на такива. Аз няма да правя, щом не ми вярват домашните
Но ще тренирам и за втория рожден ден или за този на Мина лятото ще ги засрамя, че не с а ми гласували доверие. 
, а така ми се искаше. Мишето щеше много да се радва сред толкова много бебенца...... Но около 24-25 съм на контролен преглед за крака, ще са минали само към 35 дни и трябва чудо да е станало за да ми махнат този гаден, гнусен, отвратителен гипс...... Казаха, че 45-50 дни така ще си вися........ Но ако все пак стане чудо и го махнат, за което се моля денонощно
, ние ще сме едни от първите на партито.........

Иска ми се да мога да наема помещение някъде, без да е клубче, ама...... Къде да е това?!? .............
(това е романтика.Уважавал ме пък букет не ми взе(ами гадно ми стана и ми се сскапа настроението).
Мили деца бъдете здрави, щастливи, умни, добри и безгрижни!!! Хубав празник да имате днес!

Препоръчани теми