Колкото до мъжете - и моят не ми подарява цветя, а пък аз съм луда на тази тема, обожавам ги
. И му се сърдя, разбира се, ама знам, че той няма да ми подари. Затова съм решила вече да си подарявам на себе си
.Хубав ден на всички!

. И му се сърдя, разбира се, ама знам, че той няма да ми подари. Затова съм решила вече да си подарявам на себе си
.

..... че от 1 февруари се връщам и на работа и кой знае дали ще ми остава време за вас
....ама с тоя хепатит как да дойдем, аз вярвам че всичко ще е наред и ще ни се размине, ама......все пак ще следя развитието на темата 

Май най-накрая ще го мъча с инхалатора, само дето не ми е ясно, как ще го сложа на 1 място 
И днес няма да е 
/, та се надявам да прекараме добре. Тези дни разгледах каталозите за торти на няколко сладкарници около нас. Ами доста скъпи са станали, цените им почват от 50 - 60 лв нагоре. Много ми се струва за една торта. Последно поръчвахме лятото за РД на каката, една от най-скъпите беше около 40 лв. Инфлация, какво да правиш 

В болницата всички деца ревяха като го инхалираха, тъй че явно си е стрес за тях. 
Аз щ есе връщам за 1 седмица на работа в края на месеца и нямам идея таткото как ще се справи с него. Той без цица не заспива наобяд и се буди 1-2 пъти
Препоръчани теми