ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 141
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ! ДА РАСТАТ ДЕЦАТА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ДОБРИ!!!   Hug

Колкото до мъжете - и моят не ми подарява цветя, а пък аз съм луда на тази тема, обожавам ги   bouquet. И му се сърдя, разбира се, ама знам, че той няма да ми подари. Затова съм решила вече да си подарявам  на себе си  Mr. Green. Иначе като изключим това, няма за какво да му се сърдя - води ни на море, на планина, взима каквото трябва за децата... и най-важното, че се грижи за тях когато трябва  Heart Eyes .

Хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 586
Изпуснах много рожденичета и майките им да поздравя... Embarassed... и днешните - Веселинка, Бояна, Кателина, Вито, Симеон, Ивайло и Кристиан!

Сега поздравявам всички от все сърце и им желая много здраве, щастие, веселие и само радости да носят на мама, тати и братчета и сестричета  bouquet

За общия рожден ден......много ми се идва...особено ако е неделя, да се видим колкото може повече....на живо Blush..... че от 1 февруари се връщам и на работа и кой знае дали ще ми остава време за вас Cry....ама с тоя хепатит как да дойдем, аз вярвам че всичко ще е наред и ще ни се размине, ама......все пак ще следя развитието на темата Mr. Green

Прекрасни торти правите и показвате, хубави празници организирате.....ние сигурно съвсем скромно в къщи с бабите и лелята, братовчедите, с купена торта......не ми е до празник....ама нищо ще наваксваме други години, само здраве да има Peace

Нели, и аз забравих да се възмутя...и аз поплаках като те четох...а и напоследък като виждам какви безобразия се вършат в държавата ни, особено по отношение на децата....ама няма да развалям настроението с "приказки на празно"

Хубав ден, с много усмивки и без болести на всички желая Hug

# 587
Честит рожден ден на Вито, Бояна, Ивайло, Веселина, Кателина, Симеон, и Кристиан!!! Да растат здрави, усмихнати, весели, щастливи и много обичани!!! Hug  Heart Eyes newsm59

# 588
  • Ловеч
Влизам за да честитя рожденните дни на всички дечица и на днешните рожденници
Веселинка,Бояна,Вито,Кателина,Кристиан,Ивайло и да почерпя за рожденния ден на нашето Слънчице Симеон.   newsm59  cook

http://www.kaneia.com/p/215/image?width=420&height=330

Нека растат здрави,умни и красиви дечица,желая им безгрижно детство и много детски усмивки.

Сега отивам да се приготвяме за празника.
Лек и спокоен ден на всички.Hug

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 10:26 от Svetlencetoo

# 589
Честито на всичко рожденници и именници тези дни!

Много ми харесва идеята на Една от нас за по един безплатен инхалатор за всяко семейство с дечица, хем ще се спястят пари от болнично лечение, хем и допълнителния стрес за дечковците.
Лета, дано ви се размине хепатита.
И ние днес ще сме на изследвания, ако е пишкала най-после в контейнерчето, че сега спи. Ако не, ще е друг ден, че ще затворят лаболаторията.

# 590
Честит рожден ден на Веселинка, Бояна, Кателина, Кристиан, Ивайло, Вито и Симеон!Пожелавам ви здраве и безгрижно детство!  newsm38 nbirthday

# 591
Бързам да честитя РД и на днешните рожденници!
Ох, извинявам се, че ще питам тук, но все някоя от вас вече е попълнила Декларация по чл.164 за отпуск. Моля, кажете ми, там където пише " Заявявам, че ще ползвам отпуск за отглеждане на дете до 2г., считано от ........" коя дата се попълва РД на детето или следващата???

# 592
Честит рожден ден на Веселинка, Бояна, Кателина, Кристиан, Ивайло, Вито и Симеон! Нека растат най-вече здрави, да имат много късмет и прекрасни празници!   bouquet
renxy, добре сте си вие с 8,45. Ние сме или в 7,00 или в 19,00. Ама какво да се прави, така ми е най-удобно заради работата  Tired
Ние сме пак от кашлящите. Яна кашля 1 път сутрин и 1 път вечер, ама я оставихме вкъщи и днес. То това не е баш кашляне, ама айде ... Жори обаче не спира и това е. Изпи сума ти сиропи, жал ми е вече за него  Tired Май най-накрая ще го мъча с инхалатора, само дето не ми е ясно, как ще го сложа на 1 място  Whistling
А това с пишкането в контейнера нещо не ни се получава, уж при момченцата е по-лесно. Ама то това шило не застава на 1 място  Crossing Arms И днес няма да е  Laughing

# 593
Буриту, попълва се от датата на която ти е бил термина. Но на мен ми казаха да оставя празно и като отида в работата на място да попълним.
И при нас не се получи с контейнерчето днес.

# 594
sisi1974, благодаря! Hug

# 595
Честит рожден ден на Веселина на ra4e, Бояна на ilindi4ka, Кателина  на zayoo, Вито на sunrise7,Симеон  на Svetlencetoo, Ивайло на nikikol82,Кристиан  на anna71!Весел празник и детство изпълнено с щастливи усмивки и сбъднати мечти!
 На Хриси и сложих снимки от Рож.ден във фейсбук.От събота е без сироп и днес не е кашляла-май все пак ще ни ваксинират.На мен носа ми тече и вечер все още кашлям.Идеята за инхалатора и на мен ми харесва.Я в тази връзка да ви питам-ами как стоят  децата ви на инхалатора(че понататък може и ние да купим),така де то и аз може да го ползвам.По-късно ще сложа още снимки от рож.ден-и тортата по-добре се вижда(опитах се тук да я кача,но е голяма снимкатаи неможах).

# 596

Честито на днешните рожденици Веселинка, Бояна, Кателина, Кристиан, Ивайло, Вито и Симеон! Да растат много здрави, силни и умни деца! Весел празник и на техните семейства!
Аз тези дни нещо едва намирам време да ви попрочета, пък за писане да не говорим. Първо се изредихме всички в къщи болни, сега уж оздравяхме, но на Габи нослето още сумти, някакви секрети й се появяват от време на време, ту диша през устата, ту през носа... не знам вече.. Сменихме 3 вида капки за нос и пак продължава. Утре сме на консултация, ще питам лекарката какво да правя, може и на УНГ да я заведа, че стават вече 13-14 дена от както се е почнало.

За рождения й ден - и ние решихме да го съчетаем с прощъпулник. Ще го направим в заведение, че у нас повече от едно семейство с деца не можем да се съберем, а на мен перспективата да посрещам по два - три пъти гости не ми се нрави. Гости ще бъдат двата чифта баби и дядовци, семейството на брат ми с децата и кумовете ни. Ресторанчето е на баща ми, има си и зали за пушачи и непушачи /според новите изисквания  Grinning/, та се надявам да прекараме добре. Тези дни разгледах каталозите за торти на няколко сладкарници около нас. Ами доста скъпи са станали, цените им почват от 50 - 60 лв нагоре. Много ми се струва за една торта. Последно поръчвахме лятото за РД на каката, една от най-скъпите беше около 40 лв. Инфлация, какво да правиш  Laughing.

Преди малко се върнахме от кухнята, но малката заспа в количката и я оставих в коридора на по-хладно, но сега чувам, че се събужда, така че ви оставям.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 13:32 от Куин

# 597
Честит рожден ден на
     Веселинка на ra4e, Бояна на ilindi4ka, Кателина на zayoo,
     Вито на sunrise7, Симеон на Svetlencetoo,Ивайло на nikikol82 и
     Кристиан  на anna71!
[/color]

Желая им шарено и безгрижно детство, здраве, веселие и любовта на мама и тати!

# 598
Здравейте майчета  Hug

Честит рожден ден на всички мабки мишлета. Да са живи и здрави преди всичко   bouquet

За инхалатора да ви кажа голямо е изпитание с малки деца. Иван го държа насила да седи. Хващам му в схватка ръцете и краката с едната ръка, а с другата държа маската. Едва издържа 5 минути да свърши разтвора. Реве доста, тъй че се подгответе. Децата ги е страх от звука по- скоро. С големия няма проблеми. Той си сяда и си се инхалира сам  Peace В болницата всички деца ревяха като го инхалираха, тъй че явно си е стрес за тях.  Laughing

Ние рождения ден ще го правим в един ресторант. Поканили сме роднини и приятели и така накуп да мине за един ден, а то се пада и в неделя. Тортата ще я поръчаме готова  Grinning

Една от нас искам да те питам как процедираш с кърменето като Камен ще тръгва на ясла  newsm78 Аз щ есе връщам за 1 седмица на работа в края на месеца и нямам идея таткото как ще се справи с него. Той без цица не заспива наобяд и се буди 1-2 пъти Laughing След 2 месеца пък ще тръгва на ясла и Иван и наистина се чудя как ще се адаптира като иска да си суче доста често през деня вече. Гледам че няма никакъв начин да го отбия скоро и честно казано ми е много мъчно че ще плаче горкичкия. Отделно не ме пуска да мръдне никъде и започва да плаче веднага  ooooh!
Аз винаги съм се стремяла децата ми да не са толкова привързани към мен, но малкия мишок явно си търси мама
Ще видим как ще се справяме. Интересно ми е ти как подходи. Малко чужд опит няма да ми навреди  Hug

# 599
хай
Може това вече да е дискутирано, но вие използвате ли четка накрайник за зъбите, ние вече имаме и два пробили отгоре, но педиатърката нищо за зъбите не ми е говорила за това.Друг е въпроса, че изобщо не дава да й бръкна в устата.вие купувате ли от тези памперси, които са в бройка по 10 и 12, виждала съм такива в т маркет и лидъл, купувала няколко пъти, не са лоши, определено са по-добри от турските.Последно взех Хъджис, но сутринта беше мокра и се отказах от тях.

Приятелка ме попита дали ще прави прощапулник, май не, нищо, че вече си ходи стабилно, пък на такова събитие се канили проходили вече деца, а около нас нямам такива.Иначе нашата торта струва 35 лева, все пак той си я прави, но материалите са от сладкарницата, където работи.Това са много скъпи торти-50-60 лв, толкова май струват в големите слазкарски вериги

Не знам колко парчета беше, но освен за гостите, остана и за още три дни ядене в къщи.

Сега съм й дала да си играе с празна бутилка 10 л и я разхожда из стаята, иначе нищо друго не й е интересно и една от няколко играчки за рд вече е в историята, счупена е, а др.прибрана, за да не я последва същата съдба.Иначе нашият подарък за сега не се предава и издържа дори цялото й тегло, защото обича да се качва върху него, но все пак това е музикален ксилофон на чиполино и едва ли може да издържи бебе 13 кг, освен ако не е здрава играчка и устойчива на блъскане и неколкократно хвърляне от кошарата на пода.Като цяло тя получи повече дрешки, много по-практично според мен, какъв е смисъла на играчка след като не умее да е пази и след броени дни ще отиде на боклука.

Аз този формуляр го оставих в работата да го оправят, не се пише датата на рд на бебето, нито следващата, а се гледа термина на раждане според мен, защото моите 410 дни изтекоха точно на 3 януари, когато трябваше да ми бъде термина, по-добре в работата шефа на трз да обработи документите

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 15:49 от gitadam

Общи условия

Активация на акаунт