Веселинка, Бояна, Кателина, Кристиан, Ивайло, Вито, Симеон и вчерашните рожденичета Христина, Елена, Лора, Николай и Самуил- БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, РАСТЕТЕ МНОГО ВЕСЕЛИ, УМНИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И ЛЮБОЗНАТЕЛНИ ДЕЦА 
Момичета не мога да пиша много, защото Анди е много крив, не иска да стои и 5м. сам самичък- сега имам някаква пауза - учудващо
Утре ще го водим пак на лекра да видим как е! Снощи се скарах и аз с мъжа ми- цял ден детето е криво, кашля, текат сополите, плаче аз вървя подире му, да играем, да го гушкам или да давам лекарства. Отделно спа в мен почти прав 1ч. и 30м., защото като легнеше и започваше да кашля, и мъжа ми се прибира вчера и ми вика- как съм можело да бъда такава "некадърна" та цял ден нищо да не прибера и вкъщи да е разхвърляно
Та съм му бясна
Да не говорим, че не бях и спала много предната вечер 
П.С. И нашата торта беше 39лв. за 16 парчета, тези по 50-60лв., за които говорите по колко парчета са

много е кофти да ги чуеш тези думи, при условие, че едва ли си подвила крак цял ден, но за някои неща време не остава. Знаеш ли, един почивен ден ги остави двамата мъже да се гледат, пък да види мъжа ти, че не е чак толкоз лесно. Моя мъж много пъти е гледал децата сам и не е гъкнал, че е разхвърляно, даже и чинии е мил като се върне от работа, защото аз не съм успяла през деня. Добричък си ми е той пу-пу.
Честит рожден ден на Веселинка, Бубка и Кателина!!!
Празнувахме у нас с кумата ми с бебето си, братовчедка ми с нейното и родителите ми. Рожденичката сякаш усети, че деня е по-специален, и не спря да се усмихва
Направих и прощъпулника вчера и тя си избра линия, архитект ли ще става, инженер ли
Да ми е жива и здрава 
Рожденният ден мина много добре.
Гостите се събраха накуп, вместо както го бях планирала- едните на обяд, другите вечерта.Но стана още по-хубаво.Бебетата шаваха.Каките си играеха в детската.А ние си викахме"наздраве".Бях приготвила всичко, така че можех да се отдам на празнуването.Даже не беше за вярване, че кумата в по-голямата част го разкарваше моичкия, че нали сега само да ходи иска и трябва да го държи някой, а той не мрънкаше.Изобщо много героически се държа!!!