ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС   bouquet Веселинка, Бояна, Кателина, Кристиан, Ивайло, Вито, Симеон и вчерашните рожденичета Христина, Елена, Лора, Николай и Самуил- БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, РАСТЕТЕ МНОГО ВЕСЕЛИ, УМНИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И ЛЮБОЗНАТЕЛНИ ДЕЦА   bouquet
Момичета не мога да пиша много, защото Анди е много крив, не иска да стои и 5м. сам самичък- сега имам някаква пауза - учудващо  ooooh! Утре ще го водим пак на лекра да видим как е!
Снощи се скарах и аз с мъжа ми- цял ден детето е криво, кашля, текат сополите, плаче аз вървя подире му, да играем, да го гушкам или да давам лекарства. Отделно спа в мен почти прав 1ч. и 30м., защото като легнеше и започваше да кашля,  и мъжа ми се прибира вчера и ми вика- как съм можело да бъда такава "некадърна" та цял ден нищо да не прибера и вкъщи да е разхвърляно  #2gunfire #2gunfire #Cussing out Та съм му бясна  #Cussing out Да не говорим, че не бях и спала много предната вечер  #2gunfire
П.С. И нашата торта беше 39лв. за 16 парчета, тези по 50-60лв., за които говорите по колко парчета са  newsm78

# 601
Честито на Рожденниците днес!!!!!Да са много здрави, щастливи и умни деца!!!
Да почерпим и ние:
След малко и ще ви пропрочета, че от вчера не съм сядала  Laughing

# 602
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Веселинка, Бояна, Кателина, Вито, Симеон, Ивайло и Кристиан! 
Много, много щастие, здраве и звънлив смях!

veselyasko Hug много е кофти да ги чуеш тези думи, при условие, че едва ли си подвила крак цял ден, но за някои неща време не остава. Знаеш ли, един почивен ден ги остави двамата мъже да се гледат, пък да види мъжа ти, че не е чак толкоз лесно. Моя мъж много пъти е гледал децата сам и не е гъкнал, че е разхвърляно, даже и чинии е мил като се върне от работа, защото аз не съм успяла през деня. Добричък си ми е той пу-пу.

А, за тортите тук в една сладкарница ми калкулират тортата по 4лв/парче. В Неделя са  малко по-евтини - 16 парчета за 58 лв  Mr. Green Трябва да поръчвам вече, но от толкоз гледане на торти се триумя коя да е  Laughing Май ще предоставя избора на каката.

# 603
  • Варна
bdbaloni Честит рожден ден на Веселинка, Бубка и Кателина!!!
Честита първа годинка и на Вито, Ивчо, Симеон и Кристиан!!!
С пожелания да са много здрави и усмихнати, и да правят близките си мноооого щастливи!!! Весел празник на всички!!!

Мише, още веднъж мерси много! Прегръдки от нас с Лорка Hug

Рожденния ден на Лорка мина много весело  Simple Smile Празнувахме у нас с кумата ми с бебето си, братовчедка ми с нейното и родителите ми. Рожденичката сякаш усети, че деня е по-специален, и не спря да се усмихва  Heart Eyes Направих и прощъпулника вчера и тя си избра линия, архитект ли ще става, инженер ли  Grinning Да ми е жива и здрава  Heart Eyes Успях и питката да направя сама, а тя стана страхотна просто, и на вид, и на вкус, та получих похвали от гостите. Ама като я правя за детето си, с желание, как няма да стане хубава Simple Smile
Да ви кажа и моя мъж вчера ме ядоса, от сутринта се чуди за какво да се хване и заяде, баш на този специален ден за мен. Но простих му, че е болен и за това е изнервен. Е, това мъж да е болен и у дома си, е цял ужас  ooooh! Мрънкащ по цял ден.
А, Веси, верно остави го мъжа ти с Анди сами, дори само за един ден, и после няма да ти говори такива приказки  Hug

# 604
Лелее голямо затишие е настанало в темата ни  Laughing около 6 часа никой не е писал  Naughty

Аз утре ще ходя да поръчам тортата и ще видя колко ще ни излезе. 4лв на парче обаче ми се вижда доста скъпо. Ние ще имаме 30гости, което означава че трябва да дадем цифра за торта

Лека и спокойна нощ момичета Hug

# 605
Да се похваля. bowuuРожденният ден мина много добре. newsm68Гостите се събраха накуп, вместо както го бях планирала- едните на обяд, другите вечерта.Но стана още по-хубаво.Бебетата шаваха.Каките си играеха в детската.А ние си викахме"наздраве".Бях приготвила всичко, така че можех да се отдам на празнуването.Даже не беше за вярване, че кумата в по-голямата част го разкарваше моичкия, че нали сега само да ходи иска и трябва да го държи някой, а той не мрънкаше.Изобщо много героически се държа!!! Peace
Като си тръгнаха гостите заспа на секундата  Laughing
А аз сега на спокойствие си допивам бирата и разпускам след вълненията.Снимките ще ги кача тези дни, че ги правиха приятелите, че моят апарат не струва  newsm44

# 606
Честит рожден ден на Стела на Katy, Далия  на Ив*,Теа  на t77ivanova, Магдалена на Grapefruit,
Ема  на HOLY ,Самуил  на villy ,Кристиян  на dimka, Христо на Dodichka, Момчил на misty80,Красимир на vais30, Дени на White Magic!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Скъпи деца, бъдете здрави, добри, усмихнати, безгрижни, весели и само радост да носите на родителите си!!! Хубав празник с много подаръци!!!!!! Hug Hug Hug Hug

Радвам се за всички хубаво минали рожденни дни!!!!! Веселушко, горе главата и бой, бой.......Ако нямаш точилка- давам веднага!!!!!!

bouquet

# 607
Да и аз забелязвам същото, дано утре пишат повече момичета-лека на всички

# 608
Здравейте,не съм писала отдавна,ама с тая моя работа и с дете,което не ми дава да седна зад компа е невъзможно.Първо да честитя на всички,които са имали празници нека цялото щастие да ви следва!!!Да ви се оплача и аз,появи ни се проблем с яслата(почувствах се като в родината) и може би няма да мога да го дам скоро.Стискайте палци да ни кажат да,че сме в някакви списъци за изчакване.Абе българи сме си и си го правим по български(защото яслата е българска).Звъним им непрекъснато и само ни мотаят,обадете се другата седмица,обадете се след 10дни,ужас.По-добре да ни кажат нямаме места и това е!Така,оплаках се.Криси вече ходи официалносам.Като мече е с ръцете напред и клатушкайки се,голям сладур,на мама той!И нашия рожден ден е в петък,само ние ще сме си и една приятелка ще дойде с нейното дете само на торта през деня.И аз реших да направя бисквитена,за да може и бебо да си хапне,но ще купя и една малка някаква,за да се почувстваме като на истински празник.Да ви питам купихте ли подаръци на децата?Понеже аз съм болна шопахоличка и му купувам непрекъснато неща,но за рождения ден нищо не съм нарекла.И последно питане към вас:вашите деца пият ли много мляко?Моето откакто се отби се пристрасти към АМ.Гледам на ден да не са повече от 400-500мл,ама не спира да плаче понякога и ти влачи шишета всякакви да му правиш мляко.Е това е засега,лека нощ!

# 609
Добро утро! Честит празник на всички рожденници - щастливо детство им желая!
Вилица - моето дете е от ядящите в големи количества АМ. Както си вървеше добре захранването и на 10 месеца и вечеря въвведох, от веднъж почна никаква твърда храна да не иска. Тя вярно и че за един месец боледува два пъти, изпи сума сиропи, единия път и до АБ стигнахме, сега и зъбки я мъчат, ама направо съм ледена какъви ще са сега резултати от кръвните изследвания с това неядене. Направо сме все едно в периода на захранването, предлагам един куп неща и ако хапне няколко лъжички от нещо съм доволна. Добре че е поне това мляко. Пие по 700-800мл на ден най-малко, в дните на тотален отказ от друга храна е стигала и до1,5л. Иначе не е дебела - 80см и 9990гр. на последната комсултация. Иначе и ние се кърмехме, макар и по-малко допреди месец, но от както се отби сама от раз, започна да увеличава толкова количеството АМ.
Веси и няколко часа на мъжа ти сам с Анди ще са му достатъчни да види колко е лесно. #2gunfire Аз ги оставям моите понякога и излизам с някоя приятелка по женски.
И Стефи ревеше в начаото от инхалатора, като бяхме в болница, но после свикна и май даже й хареса.
Оставям ви, пак ще се мъча да вземам урина.

# 610
  • Стара Загора
На цялата тумба рожденици днес - ЧРД и весел празник!

И Ники яде по 3 пъти, че и 4 понякога АМ на ден по 210 мл.
Днес ще си седим в къщи-ужасна мъгла е, имам работа навън, но съм и без кола, така че освен да сме в къщи друг вариант не виждам  Thinking

# 611
Честит рожден ден на
    Стела, Далия, Магдалена, Ема, Теа,
    Самуил, Кристиян, Христо, Момчил, Красимир и Дени!
  Щастливо детство, безкрайни игри и здраве!

newsm51Честит имен ден на момичетата с имена Таня и Татяна!

# 612
Честит рожден ден на Стела на Katy, Далия  на Ив*,Теа  на t77ivanova, Магдалена на Grapefruit,
Ема  на HOLY ,Самуил  на villy ,Кристиян  на dimka, Христо на Dodichka, Момчил на misty80,Красимир на vais30, Дени на White Magic
!Весело и безгрижно детство!

# 613
  • София
Хайде и тук Честит Ден Рожден на всички малки сладури, които имат първи рожден ден! Да са много щастливи и здрави за радост на всички, които ги обичат!

Честито и на проходилите дечица! Браво на мамите с омесените питки (още съм далече аз от тази задачка:))

Видях чудесни снимки и много хубави ден-денски торти!
Голям трепет е този рожден ден, аз искам да сготвя повечето неща и направо незнам как ще ми стигне времето да приготвя всичко... добре, че майка ми ще идва да ми помага с гледането на Даная, но от няколко дни имаме един нов проблем - Даная неиска да стои при никой друг освен при мен или татко си! Ама никак неиска, а познава много добре баба си и въпреки това почва да плаче и все да идва при мен и да ме дърпа за панталона  Laughing И се оказва, че в крайна сметка мога само вечер да свърша всичко, което имам за вършене...

Исках да ви питам за ваксините за първата годинка - първата, която сега ще слагат ваксината за шарките ли е? Защото ние мислиме категорично да откажем тази ваксина и ще си имаме разправии с нашето педи, че тя е много стриктна в това отношение и не разрешава такива волности обикновенно. Вие слагате ли тази ваксина?

Определено се канех да ви питам и друго, но явно ще е друг път, защото напълно забравих а и Даная само се ровичка по кабелите под бюрото и ще ставаме от тук...

Прегръдки на всички болнички - бързо да оздравяват!  Hug

# 614
Честит рожден ден на Стела, Далия, Ема, Теа, Магдалена, Кристиян, Самуил, Момчил, Красимир, Христо и Дени!!! Да растат здрави, усмихнати, обичани и щастливи!
Hug  Heart Eyes  newsm59

Исках да ви питам за ваксините за първата годинка - първата, която сега ще слагат ваксината за шарките ли е? Защото ние мислиме категорично да откажем тази ваксина и ще си имаме разправии с нашето педи, че тя е много стриктна в това отношение и не разрешава такива волности обикновенно. Вие слагате ли тази ваксина?

Да, на 13 месеца се слага ваксината против морбили, тя все още е от старите клетъчни ваксини. Лошото е, че точно нея трудно ще убедиш педито да не я слага, понеже скоро имаше епидемия от морбили при ромчетата, именно заради не слагани ваксини. И затова сега на всички искат бележки, че са сложени ваксините, като подаваш документи за детски, така накараха ромите да се ваксинират. А и морбилито е инфекциозно заболяване, аз лично тази ваксина ще я слагам. С баткото не съм имала проблем, обаче едното от близначетата на наши приятели направи силна алергична реакция, дано на никой не се случва. Иначе спестих поставянето на Синфлорикс, нито една доза не сме слагали, няма и да слагаме, а си взимам бележки, че съм ги слагала.  Wink

Гита, аз още не ползвам четка, а Светозар има 6 зъба. Ако искаш вземи паста Ненедент- без флуор. Тя си върви със силиконов накрайник за пръст, наподобяващ четка за зъбките.  Peace

Извинявам се, ако допускам правописни грешки, мразя ги, но децата така са  разбили клавиатурата, че много клавиши ми запецват и писането е истинска мъка, явно ще сменям клавиатурата.  Crazy

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 12:30 от little rabit

Общи условия

Активация на акаунт