ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Барби аз давам на Жожо 2пъти по едно цяло шишенце.
  Момичета не се сърдете че не пиша често но ми е много зле и само мога да ви чета и тук и във фацето.Хубав ден ви желая и всички болнички дечица да се оправят бързо.Много  Hug Hug Hug на всички

# 181
Добро утро!
Хайде, почерпете се на патерица за вчерашния ми РД!

Вчера нямах настроение да пиша, Стефани почна и антибиотик , вярно слабичък, но тя три дни поддържаше температура и не се подобряваше. Нощес нямаше температура, но пак не сме спали, дави се със сополи и се буди постоянно.
Чета има проходили дечица, честито!
Добре дошли на новите мами - Деничка и Ана71!
Хубав ден и дано всички мами и дечица да посрещнем дядо Коледа здравички!

# 182
sisi, ЧРД на патерица!
Barbie^girl, аз давам Оскилококцинум по 1/2 сутрин и 1/2 вечер, разтворено в лъжица вода. За ефекта - не съм сигурна newsm78.
Продължавам да съм без настроение... Дребния се научи да отваря хладилника и само виси на вратата или му се подава дупето от вътре, а той вършее по долните рафтове. Глава ме боли постоянно - изтеглила съм като късметче от миналогодишната баница най-ревливото беборче на света, ама това вече го знаете. Знаят го и два квартала наоколо поне.
Хич не ми е до празници... Все пак сигурно ще ходим при родителите ми на Бъдни вечер. Кажете ми някакви сладки, нещо с коледна глазура, което не е много сложно за правене? Също някакви солени мини кексчета ми се иска да направя, че имам тава за мъфини? Идеи?

# 183
Малък принц е Валката Heart Eyes
Бързо оздравяване на всички болни Hug
Да ви питам - избрахте ли с какво ще бъдат облечени децата на рождения ден?

Сиси бъди жива и здрава!

# 184
Да ви питам - избрахте ли с какво ще бъдат облечени децата на рождения ден?

Да, ето как - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1120876.jpg И съм поръчала още една блузка, та ще видим с коя от двете ще е........

Сиси, мда...ние пием и ядем и на патерица.....Честит рожден ден, жива и здрава бъди, щастлива, обичана и усмихната!!!!  bouquet

И аз нямам настроение да пиша.....Вчера какво бе времето, а днес.....мъгла, студ.....Не обичам зимата!

# 185
Здравейте, не съм писала и чела тези дни, сега се връщам назад  Embarassed
За протокола, кашляме съвсем малко, почти не  Party Жори има вече 10 зъба  newsm47 Купили сме всички коледни подаръци, сега трябва да ги дебнем да заспиват, че ще пада едно опаковане  Laughing
Ще се върна да попрочета и пак ще се включа  Peace

# 186
Унило настроение цари тук както виждам и доста болни пак Confused Оздравявайте да посрещнете новата година в добра кондиция и с усмивка!

Ние вече си имаме християнче Party Много съм доволна как мина всичко, попът беше млад, голям симпатяга, имаше сняг както си бях поръчала, въобще идилия.

Уредили сме подаръка на двумесечния ни братчед Heart Eyes А Мартина какво ще получи не се знае понеже постоянно й се купува нещо и веднага й се дава та не е ясно какво можем да устискаме да запазим до Коледа Simple Smile За сметка на това имаме костюм за Дядо Коледа и татко й май ще влезе в ролята Party След малко ще поизлезем да купим това-онова и за роднините.

Хубав ден и бързо оздравяване на който има нужда!

# 187
Нашата количка остана в багажника на колата. А слънцето така примамливо грее. Добре поне, че заспа Дилянка.

Сиси, честит рожден ден! Мноого любов и щастие!

Еола, честито ви християнче! Hug

Бързо оздравяване на всички болни! Hug

# 188
  • Ловеч
Здравейте, реших да пиша тук докато Далия спи.

Много се мъчи, а аз ще полудея, като я гледам така. Дадох и антибиотика и всичките неща, които и изписаха дано се възтанови по-бързо.

За кръщенето остана онази рокличка за, която ви питах преди време. Бялата с болерото, а за годинката ще е с тази - http://www.bebeshkidreshki.com/userfiles/productlargeimages/product_2467.jpg , ако не излезе нещо по-хубаво докато дойде датата.

Последно си избрахме 15-ти януари ( събота ) в 12ч ще е кръщенето, а в 13ч годинката. Довечер ще идем да доуточним менюто и украсата и сме готови.

Сиси, честит рожден ден Wink

еола, честито ; )))

Куин, може ли линк за темата да видя и аз за нашата дата ; ))

П.С. Да питам... поръчах всички дрешки и нещата от един сайт, но там нямат обувчици с твърда подметка ; ( Нали вече ходим и няма как да сме с тези с меките подметки.
Днес обикалях из града, но никъде не намерих бели официални бебешки обувчици. Някой да знае сайт в, който има ? Или определен магазин в София да пратя лелята...

# 189
Унило настроение цари тук както виждам и доста болни пак Confused Оздравявайте да посрещнете новата година в добра кондиция и с усмивка!

Уф.....понякога реалността и настроението в реалността не съвпада с датите за празник в календара....В това съм се убедила вече.....То хубаво човек да има настроение, ама.......Аз си мисля,че у нас настроението ще дойде от утре още.....Децата излизат във ваканция и аз нямам търпение да остана с тях, да не бързаме за никъде, да не гладя на големия ризите, да си бъбрим и да правим това, което ние искаме.......

Но пък знаете ли какво момичета.......Днес гледах едни снимки от една болница във Варна.....Как на болните деца са им организирали празник, с Дядо Коледа, с клоуни, с какво ли е....Покъртителна бе една снимка, където детенце бе на тържеството със ситемата си и някаква течност подобна на кръв имаше на нея......Та се замислих много......Дори и ако нямаме настроение за празнуване....нека се замислим......Има толкова много болести, толкова много мъка по този свят.....Защо не се замислим,че на фона, на това, което съществува - ние сме мноооооооого добре, защо нямаме настроение,та ние сме живи и здрави....Да, има някъде болнички на АБ и сиропи.....но те са временни...ще оздравеят децата ни.....Просто в един момент да празнуваме,че сме живи и здрави, че си имаме семейства, че сме заедно, че още една година е зад гърба ни, пък на другото....на другото - да си гледа работата.......Та днес съм на такава вълна.......Замислих се просто колко много имаме, и как се оплакваме постояннно за дреболии...А така не трябва......

Ух...оставям ви, извинете ако съм досадила с размишленията си......

# 190
Не пиша защото съм болна. С адка хрема съм и болки в синусите, с температура и главоболие. Разнасям се из вкъщи с маска, много ме е страх да не заразя децата.

Прегръдки на всички и се пазете  Heart Eyes

# 191
Барби, аз давам както пише-3 пъти по едно саше.Миналият път като тръгна да се разболява веднага го пресече.Такава дозировка ни каза и джипито. PeaceЕола, честито ви християнче!!!!  bouquetОх и моят мъж е на аб, а и нещо и мен почна да ме хваща.Дано не втасам и малкият да не се зарази Simple Smile). Laughing

# 192
Някой по назад търсеши официални обувчици за кръщене- бели. Попаднах на тази обява от Продавалника http://prodavalnik.com/nov-madamski-lot-za-spetsialen-povod-48lv-i1245179  Hug

# 193
Влизам само за да ви се оплача. Счупих си крака много лошо, паднах като пресичах улицата. Сега съм с шина и в неделя сутринта влизам в болница за операция... Стискайте ми палци всичко да е наред.... Мннооооооооого е гадно, мнооооого...... И точно преди Коледа..... Така я чаках тази Коледа......

# 194
  • София
И ние се присъединяваме към отбора на ходещите краченца   Party Party Party

Благодаря ви за бързото включване за Осцилококцинума Simple Smile добре, че ви има  Hug

Дани мила много съжалявам Sad Бързо да се възстановяваш и операцията да мине успешно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт