ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Честит рожден и имен ден на Стефани на Гитадам, да е здрава, щастлива и все така усмихната и красива!  Hug  Heart Eyes  newsm59

Почерпете се и за моя имен ден:

# 271
  • Madrid
Честит рожден ден на Стефани!!!Да расте здрава и щастлива!!!

Уики,ама това са направо приказни сладки,ти и героинята може да направиш на сладка май!!!  Simple Smile
Сериозно,направо разкош,наистина,невероятно много се впечатлих!!
Добре,а боя в крайна сметка каква взе?И какво покритие използва?
И напълно си заслужава гледането на таткото!!!  Peace
Бравоо,по-хубаво украсени сладки,не бях виждала!  Simple Smile

Честито и на имениците!   bouquet

# 272
Нели и аз ви глеах, как е Криси сега?!

# 273
Честита Коледа на всички! Весело празнуване на рождените дни на всички бебета!!

Little Rabbit, честит имен ден! Здраве, щастие, любов и хармония!

Катинче, мерси за идеята за бисквитите с овесени ядки.

Отскоро и моя син започна да харесва солетите... Но преди да му подам някоя винаги първо махам солените кристалчета, полепени по солетите...

Я дайте линк за новините с Нели, че не гледах btv тази вечер...

Дани,  ти си знаеш най-добре. Може би наистина операцията е била излишна. Тези лекари само си гледат сметките и не мислят от страна на пациента. Чудя се, ако те бяха в твоето положение дали щяха да се подложат на операция?! Стискам палци да се възстановиш по най-добрия начин. Е, изисква време, но здраве да е!  Hug

txtloves

# 274
# 275
Еееееееееее, Теди....не е честно Crossing Arms....Точно да пусна и аз този линк....Викам първо да го пусна във фейса, после тук, а то....не можело значи на двете места да съм аз........

Уики, разкажи повече за украсата, как я направи.....Може и на ЛС ако искаш, но вярвам,че тук ще има и други желаещи да разберат тайната ти.......

Аз, с нашите скромни творения на децата, не станаха сполучливи, но пък Рая и Йоан много се забавляваха - от мен бяха меденките - от тях украсата!  - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1130183.jpg и http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1130191.jpg

# 276
Аз, с нашите скромни творения на децата, не станаха сполучливи, но пък Рая и Йоан много се забавляваха - от мен бяха меденките - от тях украсата!  - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1130183.jpg и http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1130191.jpg
убийствени са!!!

# 277
Ето...гледам горе на клона,че Емилия Радева чете темата, но не пише.......Ако желаеш, сподели с нас вълненията около празниците.....

Ралик не е писала скоро, но ако случайно реши да види темата дали още е жива, да вземе да почерпи, защото Йоана има рожден ден! Жива и здрава да е, много щастие и любов да има в живота си!!!!!Хубав празник!  bouquet

Олемале, благодаря, но са като гаврошовчета моите пред бутиковите на Уики.......Заз до Мерцедес......Знаете ли какво е Заз, виждали ли сте - специално по-младото поколение питам -  и как пали от 100-я път?

# 278
Заз до Мерцедес......Знаете ли какво е Заз, виждали ли сте - специално по-младото поколение питам -  и как пали от 100-я път?
Мамче, подценяваш се  Naughty Хубави са и още как  Simple Smile Ама най-важното е да са вкусни, в което не се и съмнявам...охх,така да ми се доядоха сега  Crossing Arms много сте лоши...бива ли посред нощ да ме подяждате така  Mr. Green

Аз съм залегнала над един учебник и чакам наш тати да си дойде от работа  Whistling

# 279
  • Madrid
Еее,мамче,ама Уики има професионална ръка,а твоите нещо повече-детското въображение,вложено желание и любов... Wink

# 280
Весела Коледа на всички!

Да, и аз скоро това си мислех, че има хора, които виждам, че ни четат, а един ред не им се пише, не че е задължително, но пък е пожелателно. И още - че текат тука нон стоп едни честитки към хора, които не са се вясвали от месеци в темата и най-вероятно въобще и не ни четат Mr. Green Тук нямам предвид единствено Гита която и на мен ми липсва! Иначе като се заредят еднотипните поздрави и на мен леко ми дотяга и почвам да чета по диагонал.

Нели, гледах линка за репортажа, ужас, гадна случка!! И никой не е застрахован от това бездушие на болничен персонал, просто нямам думи, излиза, че просто няма кой да ти помогне, всички си измиват ръцете, а когато е спешно??!

Момичета, викат ме, до по-късно.

# 281
  • София
Момичета, влизам да ви споделя, че си имаме вече талисманчета в априлската тема  Rolling Eyes Една мама роди със секцио по спешност близначетата си - Елия и Йоанна, по 800гр. са, стиснете по едно палче за тях  Hug

# 282
стискам! дано да са добре тия малки мъничета.
Извинявам се за некомпетентността ми, но какво се случва с такива деца в крайна сметка? В кой месец са родени?

# 283
Момичета, влизам да ви споделя, че си имаме вече талисманчета в априлската тема  Rolling Eyes Една мама роди със секцио по спешност близначетата си - Елия и Йоанна, по 800гр. са, стиснете по едно палче за тях  Hug
Стискам много силно палчета всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

Аз днес съм се разчистила  newsm79 Дано успея да свърша навреме, че малко да изкарам Ицко навън, вкъщи просто е голям мрънкалник  ooooh!

# 284
  • София
Ами задържаха ги до края на 27ма седмица и мисля, че се водят в 7ми месец. Седят в кувьози доста време, в началото на командно дишане, захранват ги и ги държат в болница докато станат по 2 кг. Дотолкова съм компетентна и аз де... дано бързо пораснат, за да си ходят вкъщи при мама, на която ще и е мнооого трудно.

Общи условия

Активация на акаунт