Айде и тук да честитя на днешните рожденици!Много здраве, весели игри и усмивки ви желая!

Честит имен ден и на всички малки и големи Танчета!Весел празник!

Днес за пръв път взехме храна от детската кухня - останах приятно изненадана - не са едри парчетата вътре, а и са доста вкусно
НО моя малък лигльо нали не иска да яде не пасирана храна, та почна да му се гади на първата лъжичка още
аз обаче настоятелно продължих, нали уж трябва да се научи, а и големината на парченцата бяха колкото сварен ориз..и резултата беше оповръщано столче
Та го минах през пасатора, да стане с консистенция на каша и го изяде без проблем...Направо не знам как да го науча да дъвче - проблема е, че като му дам нещо в ръчичката сам да гризе минава номера - опитва да дъвче, но дам ли му с лъжица директно гълта
За сега съм решила да минавам с пасатора първоначално и постепенно да му оставям по-едри парченца, пък дано свикне 
умрях от яд
Но пък Кати не и намери кусур, както и другите деца, веднага и облизаха крема
)
Щото като миеш все пак ползваш гъба, някакъв сапун и то си оставя следи..... Ти питала ли си някого?! 
Разликата е само, че моят мъж никога няма да посмее да ми каже подобно нещо, защото много добре знае, че на секундата ще си събера багажа и ще си тръгна, аз съм голям огън и съм доста луда, така че поне внимава какво ми говори... А от всичко най-много ме изнервя това, че дори и с детето не се занимава, всичко става само като накарам насила и със скандал едва ли не и накрая се оказва, че аз съм лошата, защото така му говоря