ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Благодаря ви, мили момичета за хубавите пожелания   bouquet
Честита годинка и на останалите рожденичета.  newsm38
Простете, че съм кратка, но почти не ми остава време да ви чета и да пиша.
Все се надявам, че скоро ще мога да бъда по-активна в темите.
Целувки на всички малки и по-големи януарчета.

Сънрайз, страхотна дата е 14-ти - помня колко бях горда от коментара ти, а при нас док избра датата за секциото.

# 676
  • София
Здравейте мами,

Толкова много рожденници на които да честитя  Hug Да са живи и здрави дечицата! Едно щастливо детство им пожелавам!

Вече все повече се зачеркват темите за възпитанието, а на мен те са ми най-интересни. Плашенето определено сме го изключили като вариант. Имаме едни приятели, майката има фобия от животни - котки, кучета и т.н. и аз бях забравила и купих на малката им дъщеричка, която тогава беше на 2 годинки - подарихме й кученце играчка Simple Smile И тя се разплака, като й го дадох, защото я било страх... Малко по-късно същата вечер момиченцето тръгна към една стая където майката неискаше да влиза. И как мислите я изплаши да не влиза там - като й каза, че там имало "бау-бау" и е страшно и да не влиза... Бях много изненадана, защото преди това си говорехме как е много информирана и много чете (в интернет обаче) и същевременно не се усеща как прави нещо толкова очевадно грешно.

Но кой знае и аз какви грешки допускам и ще допускам така че да не се обаждам много-много  Laughing

За бащите... аз тук май е по-добре да си замълча, защото моя баща от 10 години съм го чувала няколко пъти и сега и за внучката си не се кахъри особено, за останалото няма да ви разправям... но ми е доста мъчно за което. А с майка ми можеме и много добре да си говорим (но не винаги:)), чувствам я много близка, но за съжаление с нея пък много се караме и по-често говорим на различни езици... иначе е много, даже прекалено всеотдайна и само гледа как да ни угоди и помогне (лошото е че често го прави както на нея й се струва за добре, а не както ние бихме искали:)))

Хайде отплеснах се! Simple Smile

Хубавото е че мъжа ми поне е различен и отношението му към мен и към Даная е на съвсем друго ниво!

# 677
Трета нощ не мога да спя, но поне първа ще поздравя родените на 15-ти януари!
Честит Рожден Ден на Борислав на Little Miss, Огнян на valkiria, Калин на stefaniika, Миглена на just an ODDalisque! Целувки, усмивки и шарено детство!!!
Понеже съм първа с поздравленията, полага се и подарък:

# 678
Привет момичета!

Нямаше ме доста време... Как сте?  Heart Eyes

Бърз въпрос - всички ли празнувахте рожденни дни на бебоците? Анна ми е беше болна и тъкмо се закрепя и сега съм в дилема - дали или да организирам планираното бебешко парти?

На всички дечица изпълнили първата годинака - желая мноого здраве и щастливи игри!

# 679

Честит празник на всички рожденници от днес, вчера и онзи ден! Прекрасно и безгрижно детство!
За плашенето, аз не плаша Стефани, че и без това си е страхлива, което ми е голям проблем. Преди си стоеше около 15 минути в кошарата, доикато отида в кухнята или банята, сега и минута не ще сама, оставям я само да ида до 00 и като вляза, то са едни крокодилски сълзи. Иначе пък не е залепена за мен, вечер като дойде баща й, повече у него иска, явно й омръзвам по цял ден, с дядо си също много е свикнала, като си тръгва ми дава чао и иска с него, но изпитва някакъв страх да стои сама. Аз оставям вратата отворена, говоря й, но полза никаква.

# 680
Момичета, благодаря за пожеланията! Вчера нета ни беше много бавен и не можах да вляза да ви почерпя. Затова сега:

Честито и на всички вчерашни и днешни рожденници! Да са живи и здрави!

Ние ще празнуваме официално днес. Като се наспи малката тръгваме за ресторанчето. Накупихме украси, балони, тортата таткото ще я донесе всеки момент, нямам търпение да я видя. Сега се стягам да отида на фризьор. Малко отчет от консултацията ни и ще бягам. Значи на 1 годинка сме точно 9 кг и 72 см. Кръв и урина ще се мъчим да взимаме в понеделник.   

# 681
Честито на Рожденниците!!!!  bigdance2  party023  bigdance2Да растат много здрави и щастливи деца.За радост на мама и тате.
Ние вчера бяхме на дк.Вече сме 9 кг и си стоим на 76 см, защото ни мериха прави и ни обясниха, че винаги има разлика  PeaceЗабелиха ни и пишлето и сега го мажа с лидокаинова пастичка, че плачка като пишка.Каза да не го пипам 2 дни и на третият да започвам пак. CryДадоха и направление за кръв и урина, в понеделник ще се опитам да му взема.Дано не е такъв провал, какъвто беше на 6 му месец  ooooh!Другият месец ще минем само за ваксината, че консултациите вече ще са на 3 месеца.Още не се пускаме самички да ходим, но поне за една ръка се пускаме  PeaceПриятни почивни дни от нас  Hug

# 682
Здравейте момичета! Hug Благодарим ви с Ема за страхотните пожелания. Heart Eyes Много здраве и радост желаем на всички рожденници. Grinning  bouquet Heart Eyes

Аз не съм писала от 2 месеца,а и нямам време да ви чета. надявам се няма много болести. Ние си имаме ходещи крачета вече почти 2 месеца. Аз ходя на работа, Ема на градинка и лудницата е пълна с баткото и каката. Ема беше малко болна и взе аб.  Отложихме партито за другата събота,а също и ваксините.

Иначе сме добре. Ема става все по-интересна и бъбрива. Тати и бати са й слабост.  Grinning От кака си бяга с писъци, че много я мачка и тормози.

На мен ми е много натоварено на работата и като се върна яхвам метлата по задачи и това много ми се отразява на нервите. Само се карам на децата и баща им и вече ми правят забележки,че имам нужда от почивка. Tired ..и аз така смятам,но чак лятото ще е. Simple Smile

Ема е 8,5кг а височината не може да се измери. Още се кърмим, но вече яде и по-едра храна.
Още нямам МЦ. Rolling Eyes Има ли и други като мен. Сигура съм ,че не съм бременна. Възможно ли е толкова дълго да нямам МЦ???

Ами това е от нас. До скоро и цунки!  bouquet

# 683
Лелееееееее, стигнах днес и до темата.......

Честит рожден ден на Борислав на Дидито, Огнян на _valkiria_ ,Калин  на stefaniika, Миглена на just an ODDalisque!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Живи и здрави бъдете деца, послушни, умни, добри и безгрижни! Радост на семействата си да носите само!!!!! Hug Hug Hug

Честит рожден ден и на Катинчето!!!! Здраве, любов и щастие ти желая, и повече сили и нерви!!!!!  bouquet

Мноооооооооого се радвам блудни души като се разпишат в темата.....Правете го по-често, не ни жалете!!!!!

# 684
Честит Рожден Ден на Борислав на Little Miss, Огнян на valkiria, Калин на stefaniika, Миглена на just an ODDalisque! Целувки, усмивки и  щастливо  детство!!!
 ЧРД на Катинчето-весел празник идни изпълнени с щастливи моменти!   bouquetХриси и аз сме добре здравословно.Вече иска да ходи сама и с едната си ръка ми маха да се махна,за да го прави.Днес се и затича на 2 пъти (1-я път след една муха).
 Холи за МЦ на мен  между новогодишните празници ми дойде,но питах преди това личната докторка,че се притеснявах и тя ми каза,че щом кърмя е нормално може и да не ми дойде(тогава  хриси беше почти на годинка без 15 дена).
 Ох,днес капнах Хриси почна пак да се буди посред нощ по няколко пъти(да пие вода,да суче или иска при нас)-нещо неспокойно спи.Я да ви питам вие събувата ли чорапите на децата като спят?(при нас е различно ту ги събувам,ту ги оставям).Напоследък е неспокойна(сънува  явно или венецът може да я заболи и проревава)и я вземаме при нас и после обратно в леглото.Спи нещо по 1 път на ден-и цял ден е на крак.Лека нощ!

# 685
Виолка, изобщо не слагам чорапи на Диляна за спане. Тя веднага ще ги събуе. В стаята, където спим вечер за 2-3 часа се пуска климатик и толкова. Спи с ватирана пижамка и боди с дълъг ръкав, под завивка уж, в чувалче не търпи. Много се отвива, само в големите студове се гушеше завита.

# 686
Честит рожден ден на момченцето  на Jenny_78 и Неда  на leta5!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetЗдрави, щастливи, обичани, усмихнати, радостни и безгрижни нека растат! Много игри и веселие да имат! Хубав празник с много подаръци им желая!!!!!! Hug Hug Hug

Сами също спи без чорапи. Боди с дълъг ръкав, пижама, която не е ватирана - това му е спалното облекло.......Днес, т.е. вече вчера, май му проби и 5-ти зъб.......

# 687
Честит рожден ден на Неда на Лета5 и на момченцето на Жени! Да растат здрави и весели деца!
Вироглавка, Стефани беше все още болничка на рождения си ден, но само с останали сополки и съвсем лека кашлица. Въпреки това щяхме да го отложим, но покрай тези празници покрай Нова Година, нямаше друг удобен ден да се съберем всички. А и нямаше бебета, само по-големи дечица и не ме беше страх да не ги заразим.
Да ви се оплача от изследванията. Мен дето ме беше страх за хемоглобина с това  неядене - супер е 133 и кръвните, но има повишен албумин и левкоцити в урината и понеделник сме в поликлиниката за стерилна урина. А като гледам колко болни има, ме е страх там да не лепне някой вирус, а и не знам как ще я накарат там да пишка в шишенце. Все нещо да има.

# 688
Честит рожден ден на Неда и на момченцето на Жени!
Желая им щастливо детство, весели игри и да са много здрави и умни дечица!

Вироглавка, вярвам, че ти, баткото и таткото ще спретнете достатъчен панаир на Анна за РД. Пък по-нататък може да се включиш в общия празник с другите януарчета.

Сиси, дано ù няма нещо съществено на Стефани, че май много ви се събра вече. А за стериланата урина - мислех, че може от вкъщи да се носи в лаборатотията.

# 689
Честито Рожден Ден на дечицата на Jenny и leta!

Общи условия

Активация на акаунт