Нищо не сме празнували. Отмених партито. Дядо ми почина ден преди РД на бебето, а на самия РД го погребвахме
Знаеш, че думите са безсилни...
Искрено съжалявам за загубата на дядо ти, не мога да намеря думи, които биха те успокоили- такива просто не съществуват
И ние също дълги години живяхме при баба ми и дядо ми и ми беше страшно мъчно когато той почина, а мъката беше и двойна, защото си отиде от една много коварна болест
Разбирам какво ти е на душата и на сърцето, болката не отминава никога ...

Може като поотмине малко самият РД да събереш приятелите ви и да се повеселите, нищо че не е на самата дата 

Мъката все още е огромна и много боли ....
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ НЕДА И МОМИЧЕНЦЕТО НА JENY_78
МИЛИ ДЕЦА, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, РАСТЕТЕ МНОГО ЛЮБОЗНАТЕЛНИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ
Благодаря!
Приеми моите съболезнования. Моят дядо почина когато бях на 11. Беше ми много мъчно, с това свърши един период от детството ми. После изобщо не исках да ходя на село, след като него го нямаше. Само че за него беше спасение, разбирам го едва сега.
Моят съвет е да опиташ да му обясниш, че той има шанс да направи детството на сина си щастливо, каквото неговото не е било. Може би ако му представиш така нещата нещо в него ще трепне.
... Явно липсата на модел наистина си казва думата... Аз оставам с надеждата, че моят човек (бащата на детето ми) все някога ще порастне.
видях на една мама отдолу под мнението и следното написано: Най - голямото наследство , кото можем да оставим на децата си е времето прекарано с тях.
Знаеш, че думите са безсилни...