ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Честито на всички пораснали дечица - Изабела, Сияна, Мая, Александра Яна,
Ребека, Дария, Евелин, Габриела, Белослава, Петър и Ростислав! newsm59 newsm38

За плашенето и аз съм много против. Самата аз бях толкова страхлива и наплашена - специално Баба Меца си я представях как идва към леглото(може би на 3-4 г), също и Кумчо Вълчо Rolling Eyes Да не говоря колко се страхувах от тъмното, какъв ужас изживявах почти всяка нощ:( Майка ми ме водеше по баячки всякакви - беше се видяла в чудо. И сега си имам фобия - много е неприятно за околните, ама пусто не мога да се контролирам като видя жаба Mr. Green поне от тъмното не ме е страх Crazy

# 661
Честит рожден ден на всички деца, родени на 14 януари 2010!!!
Няма да забравя тази дата, защото си спомням, че беше една от най-благоприятните дати и родените тогава ще имат възможности за голям напредък в живота!

newsm51

Zornichka, и аз така. Като бях малка и спях с брат ми в една стая. Той като каже "Вълк!" и аз от страх си скривах главата под завивката. И ме плашеха с баба Меца или баба Яга, че ще дойде ако не си изям яденето... Не е хубаво така, направо си е вредно за здравето. Предпочитам детето ми да расте спокойно и в емоционален комфорт. Разбира се всеки сам си решава как да гледа децата си...  Peace

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 12:37 от sunrise7

# 662
  • Пловдив

Честит 1-ви рожден ден на сладката Габи  Hug Нека расте здраво и щастливо детенце, за радост на мама, тати и кака  Hug Весел празник, Миленка  Heart Eyes

Честито и на останалите януарски рожденници   Simple Smile

# 663
Честит Рожден Ден и от нас на Изабела, Сияна, Мая, Александра Яна, Ребека, Дария, Евелин, Габриела, Белослава, Петър, Ростислав! Пожелавам на голямата тайфа големи успехи в живота!

# 664
Ама и аз как съм се изтресла в 2 ч.   Mr. Green Благодаря на всички за хубавите пожелания!

Честит рожден на днешните рожденници! Да са живи и здрави и много весели и безгрижни!

# 665
Честит рожден ден на голямата банда!!!!!!!! Да растат здрави и щастливи!!! Същото и за вчерашните рожденици, че май нещо пропуснах да ги поздравя, макар че си мислех вчера за Олемале  Hug
За плашенето - и аз съм твърдо против, ама вече за нищо не се заричам, че тя и сестра ми така се заричаше, пък нейното такъв луд дзвер се оказа, че няма озаптяване и някой път, за да не търчи по тъмното вечер където му падне, го кара да стои на светло, че в тъмното е вълкът... Не че пак много седи де и не че особено много се плаши... Но явно и тя като не е съгласна принципно с плашенето, не успява да го изплаши истиснки, знам ли...  newsm78
За това да им се казва винаги истината - аз съм май прекалено голям привърженик на тази идея, та се чудя, ще трябва май малко да си я ревизирам - все пак мисля известно време да го лъжа, че има дядо Коледа да речем, да не му ограбвам чак детството... Обаче на други теми всичко искам да си е в прав текст - още отсега си го водя с мен в тоалетната и му обяснявам точно какво правя, така мисля, че по-лесно ще се научи сам после... Също така вече се замислям за обяснения на тема пол, секс и т.н. - не искам никакви табута да има и никакъв срам да му вменявам за тези толкова естествени неща! Пък дано да успея...  Thinking
За лигавото говорене - хич не го харесвам и въпреки това се усещам, че някой път и на мен ми изтънява гласът, явно е неминуемо... Но чак пък да ползвам разни лигави думи - не, благодаря - татко му някой път ползва и аз му се карам и го поправям. То там все едно Камен го учи него на думи, а не обратното  ooooh! - Камен казва "та" и той - "да, да, тата" - аз веднага реагирам - "ти "тата" ли казваш? Няма такава дума. Кажи му, че си тати". И така детето си се научи да му вика "тати" Simple Smile

# 666
  • Madrid
Честит първи рожден ден и на днешните рожденици!Да растат все така усмихнати дечица,здрави и игриви!

Аз попитах за плашенето,понеже не знам дали едногодишно дете може да изрази с очи ужаса си,но когато Сами беше на две години и половина го изплаших с вълчо и той така се ококори и ме гушна,такъв ужас имаше в очичките му,че му обясних,че съм се пошегувала...

# 667
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И КЪСМЕТЛИИ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ!!!   bouquet

Ние сме болни! С висока температура и кашлица  Shocked! Малката е най-добре, но доскоро и тя покашляше и още е на инхалации, та може и това да я е спасило  Heart Eyes. Вчера тъкмо се бяха пооправили и днес голямата пак вдигна темп - съответно лекарства, оцет...
Аман вече от вируси, искам да застудее и да натрупа сняг - хем радост за децата /пък и за нас де  Mr. Green/, хем по-малко вируси  Peace
А и аз днес ходих до болницата - имам един израстък на клепача, та ходих да ми го махнат.
И днес бастионът беше у таткото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

За плашенето - не съм ги плашила никога  и също смятам, че е стресиращо. Имам доста познати, които ги е страх от дадено нещо именно заради постоянното плашене  Naughty
Опитвам се изреченията да са позитивни и да обяснявам всичко. Едно дете, което няма и представа от дадено понятие, вади извод от гласа и погледа на възрастните.

Някой беше писал, че помни снимките ни от лятото с децата. Ами да си направим бебешки преход, живот и здраве! Мисля, че ще е много забавно  Peace. Лошото е, че ще трябва да носим децата в самари. Ама това може би да го оставим за лятото  Peace. Нещо се размечтах Blush.

bouquet

# 668
  • Стара Загора
Честит първи рожден ден на Изабела, Дария , Белослава, Сияна, Мая, Александра, Яна, Ребека, Евелин, Габриела, Петър и Ростислав!

Мили дечица, бъдете здрави и щастливи!

# 669
Уф, аз да си призная Александър го плашим с баба Меца, иначе не  е възможно да се разбереш с него понякога  ooooh! Не че него го е страх. Веднъж ми обясняваше, че баба Меца не е страшна , а е пухкава и няма да я гръмне, защото меченцата щели да останат сами  Laughing Heart Eyes
Тъй че в общи линии няма кой знае какъв ефект. За Иван още не ми се е случвало да го плашим с нищо, пък и си мисля че е много малък, за да разбере коя е баба Меца Simple Smile

# 670
Честит рожден ден на Белослава, Дария, Изабела, Сияна, Мая, Александра Яна, Ребека,  Евелин, Габриела, Петър и Ростислав!!! Да растат здрави, обичани, усмихнати и щастливи деца!!!  Hug  Heart Eyes  newsm59

# 671
   ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ ОТ ОНЗИ ДЕН И ВЧЕРА , А ИМЕННО - СТЕЛА, ДАЛИЯ, ТЕА, МАГДАЛЕНА, ЕМА,САМУИЛ, КРИСТИЯН, ХРИСТО, МОМЧИЛ, КРАСИМИР, ДЕНИ, БОЖИДАР, ИНА И ВИКТОРИЯ   bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ ИЗАБЕЛА, СИЯНА, МАЯ, АЛЕКСАНДРА, ЯНА, РЕБЕКА, ДАРИЯ,   ЕВЕЛИН, БЕЛОСЛАВА, ПЕТЪР И РОСТИСЛАВ Simple Smile  ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА И ДА НОСЯТ БЕЗБРОЙ РАДОСТИ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ   bouquet
   Момичета, благодаря ви, че ми помогнахте да си излея яда и да се поуспокоя  Heart Eyes Определено трябва да го оставя мъжо цял ден с малкия, защото досега съм го оставяла само за -2-3ч., но това явно не е достатъчно  Mr. Green Въпреки, че след това ми обяснява как Анди всичко разхвърлял и само трябвало да събира след него, но малко му е дошло времето насаме с него явно  Crazy В защита на мъжа ми искам да кажа, че той е научен и може да чисти с прахосмукачка, да мие чинии, да готви, да пуска пералня и да простира, даже и банята може да мие. Докато работех нямаше проблеми от такова естество- разпределяхме си задълженията вкъщи. Редувахме се през вечер за миенето на чинии, чистенето на къщата го разпределяхме. Когато бях с големия корем, той чистеше с прахосмукачката, че и чиниите миеше накрая, защото нашата мивка е много неудобна и те заболява кръста като миеш на нея  Crazy Проблемът настана като родих и си останах вкъщи с малкия- той реши, че аз постоянно "стоя и лежа и нищо не правя" и затова трябва да поема абсолютно всички домакински задължения  Confused Оттогава досега само затова ми натяква и аз побеснявам, защото според него имам безкрайно много свободно време и спокойно мога да върша всичко, а той работи и се прибира уморен  #2gunfire Значи преди можеше, а сега не- и не мога по никакъв начин да му обясня, че време не остава за всичко  ooooh! ooooh! Затова ме е яд! Не казвам, че аз съм цвете, но определено не е прав  Naughty
За плашенето - никога не сме плашили Андрей с нищо, не се и бях замисляла по този въпрос, но не искам да живее в страх. Мен като малка са ме плашили, но много рядко, защото нямам никакви страхове сега от реални и нереални същества. Аз също искам детето ми да вярва в Дядо Коледа/Дядо Мраз, защото децата трябва да имат такива хубави герои, в които да вярват и да мечтаят Simple Smile А и аз много харесвам всички Коледни филмчета  Simple Smile

# 672
Честит рожден на днешните, вчерашните....на всичките ни рожденици до сега! Да растат здрави, весели, щастливи и да носят безкрайна радост на семействата си!  bouquet

# 673
Честит Рожден Ден и от нас на Изабела, Сияна, Мая, Александра Яна, Ребека, Дария, Евелин, Габриела, Белослава, Петър, Ростислав! Пожелавам на голямата тайфа големи успехи в живота!

-и аз се присъединявам към този поздрав![/size][/color]

# 674
Момичета,утре Крис става на една годинка-в тази връзка може ли когато правите новата тема да ни включите в началната страничка?Мерките на Крис бяха 4.120кг 53 см,терминът ми беше на 11.01.2010,но се роди на 15.01.Благодаря предварително.
отчет от ДК-Крис на 1 год. тежи 11.750(+650) и е дълъг 77(+1)см. и общо за 1 година е качил 7.630 кг и е пораснал 24 см.
Връщам се да чета,че сте изписали мнооооогоооооооо!

Общи условия

Активация на акаунт