Ребека, Дария, Евелин, Габриела, Белослава, Петър и Ростислав!

За плашенето и аз съм много против. Самата аз бях толкова страхлива и наплашена - специално Баба Меца си я представях как идва към леглото(може би на 3-4 г), също и Кумчо Вълчо

- Камен казва "та" и той - "да, да, тата" - аз веднага реагирам - "ти "тата" ли казваш? Няма такава дума. Кажи му, че си тати". И така детето си се научи да му вика "тати"

. Вчера тъкмо се бяха пооправили и днес голямата пак вдигна темп - съответно лекарства, оцет...
!
. Лошото е, че ще трябва да носим децата в самари. Ама това може би да го оставим за лятото
. Нещо се размечтах
.
Не че него го е страх. Веднъж ми обясняваше, че баба Меца не е страшна , а е пухкава и няма да я гръмне, защото меченцата щели да останат сами 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ ИЗАБЕЛА, СИЯНА, МАЯ, АЛЕКСАНДРА, ЯНА, РЕБЕКА, ДАРИЯ, ЕВЕЛИН, БЕЛОСЛАВА, ПЕТЪР И РОСТИСЛАВ
ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА И ДА НОСЯТ БЕЗБРОЙ РАДОСТИ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ 
Определено трябва да го оставя мъжо цял ден с малкия, защото досега съм го оставяла само за -2-3ч., но това явно не е достатъчно
В защита на мъжа ми искам да кажа, че той е научен и може да чисти с прахосмукачка, да мие чинии, да готви, да пуска пералня и да простира, даже и банята може да мие. Докато работех нямаше проблеми от такова естество- разпределяхме си задълженията вкъщи. Редувахме се през вечер за миенето на чинии, чистенето на къщата го разпределяхме. Когато бях с големия корем, той чистеше с прахосмукачката, че и чиниите миеше накрая, защото нашата мивка е много неудобна и те заболява кръста като миеш на нея
Проблемът настана като родих и си останах вкъщи с малкия- той реши, че аз постоянно "стоя и лежа и нищо не правя" и затова трябва да поема абсолютно всички домакински задължения
Значи преди можеше, а сега не- и не мога по никакъв начин да му обясня, че време не остава за всичко
Затова ме е яд! Не казвам, че аз съм цвете, но определено не е прав 
А и аз много харесвам всички Коледни филмчета