ЯНУАРСКАТА дружина става на една година - 14

• 27 113
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Честит рожден ден на Божидар, Ина и Виктория! Да растат здрави, щастливи и обичани деца!!!  Hug  Heart Eyes  newsm59

# 646
И моя баща е като таткото на една от нас и еола. Да са живи и здрави и мнооооого такива татковци като тях да има. Сега в другата стая гледа Мишито и показва гимнастика на Явор, че утре щели да го изпитват по гимнастика в детската. Направи ни сърми и банички. Всяка сутрин прави на Дани закуска и го води в училище. Станал известен в училището, всички първокласници и второкласница го познават...... понеже е пълничък и къдрав и е голяма атракция сигурно в очите на децата...... Помага ми много, ако не е той, сега с този счупен крак как щях да се оправя......... Минуса му е, че винаги защитава майка ми, а ние с нея доста се караме, макар, че и тя е всеотдайна и добра, просто имаме различни мнения с нея почти по всичко. А той я защитава винаги, права, не права, за него винаги е права. И като му кажеш ЗАЩО?, отговаря, че той се е оженил за нея и винаги ще се грижи за нея и защитава. За съжаление на такъв мъж не попаднах. Пълната противоположност на баща ми...... Много искам и синовете ми да са като баща ми. Дано успея.Знам, че ще ми е трудно, защото в къщи виждат пример, коренно различен от това, което искам аз......

# 647
Дани_77, мноого добре те разбирам. Моят баща пък като бях в пубертета ми уреждаше по телефона срещите - нали нямаше тогава мобилни телефони, та аз бях излязла някъде и съм му казала, че в еди колко си на попа имам среща и всичките ми приятелки се изредили да ме търсят и той им казвал - "няма я Ани, но доколкото разбрах имате среща на попа в еди колко си часа"  Joy
Беше събрал цялата група, та и досега го споменават момичетата с добро  Heart Eyes
Иначе толкова се старае като кавалерства, че чак смешен става понякога, като вземе на фльонга да се връзва  hahaha
Ренкси, забравих да ти пиша, че май и аз съм се поразвълнувала, но подсъзнателно - нещо сънувах миналата нощ за рождения ден на Камен, днес пък много ясно се сещах някакви неща около раждането  Heart Eyes
АниТакова, не знам как реши, че добре го гледам Камен, аз всекидневно си бия главата в стената, че от мен майка не става и че не се справям никак  Sad Не знам и за мен си ли са ми високи критериите или какво, ама все се съмнявам...

# 648
Аз пък никога няма да плаша детето ми с баба Меца, кумчо Вълчо и т.п.  Плашенето е вредно за децата, защото може да развие страхове. Спомням си като малка как са ме плашили с баба Меца и как сега щял да дойде вълка... Ами хич не ми е било приятно.
  Според китайската медицина страхът понижава функциите на бъбреците. 

# 649
Аз пък никога няма да плаша детето ми с баба Меца, кумчо Вълчо и т.п.  Плашенето е вредно за децата, защото може да развие страхове. Спомням си като малка как са ме плашили с баба Меца и как сега щял да дойде вълка... Ами хич не ми е било приятно.
  Според китайската медицина страхът понижава функциите на бъбреците. 
моето дете без някой да го е плашил него го е страх от гардероба и по-точно от ДЪР-ДЪР, което спи вътре или да ви разясня Прахосмукачката!!!!

# 650
  • София

Барби,Катрин разбира ли какво е баба Меца и какво може да направи ,ако не заспи?

newsm78

И аз това съм се чудила, но явно си представя нещо, защото когато й кажа, че баба меца идва да я вземе и веднага тича
да се гушне в мен и да се скрие. Иначе като разглеждаме книжка и винаги показва мечката Simple Smile

Btw и моя татко е като на Ани Simple Smile

Сънрайз, иначе няма как да я накарам да заспи... Знам че не е хубаво, но...

Както и никога не съм им говорила на бебешки - мръстното си е мръстно, ръцете са си ръце и пр. Няма акано, няма кунки, няма лиготии........

Аз също ги мразя тези бебешки лиготии... и много правя забележки когато говорят така на Кати

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 22:26 от Barbie^girl

# 651
Никога не съм си плашела децата с каквото и да било живо, не живо, измислено и неизмислено същество - ни баби яги, ни дядо торболановци, ни с кучето, с нииищо1!!!!!!!! И нямам намерение и сега да го правя! Както и никога не съм им говорила на бебешки - мръсното си е мръсно, ръцете са си ръце и пр. Няма акано, няма кунки, няма лиготии........

Ох....като ви четях за бащите ви и се сетих за....дядо си......Страхотен човек! Толкова много съм му се възжищавала - не само за уважението, но и за добротата, търпението, подхода, който имаше към всички хора......Дори като малка съм искала дядо да ми е татко.......Уф.....върнахте ме в спомените ми.......

Еола, не ти е лесно, определено.....Сили ти желая!

МНооого ми се спи......а това дребното от няколко дни ни натриса нов режим.....Хич не съм доволна от него......Бе започнал да спи 1 път за около 2-3 часа и това бе....А сега - 2 пъти по 1ч. и малко повече........И то втория път надвечер и ни напред, ни назад....И това откакто преди 1 седмица не бе много добре......Той се оправи, но режима - не!!!!!!

Да се похваля.......Вече имам нова пижама от кърмаческите и сега нощно време ще ми е по-комфортно........Нямам търпение да я сефтосам тази вечер........

Лека и спокойна на всички!

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 22:46 от Мама Цоцоланка

# 652
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И аз се записвам към мразещите бебешки, лигави фрази и думи ......  Naughty

Мамче, и Марина беше така две седмици и сега пак си мина на един дълъг обеден сън! Благодаря ти Боже!  Praynig

# 653
Честито, честито, честито на най-плодовитата дата в темата.........

Да отидем на гости и да ядем торта при Изабела  на violetblue, Сияна  на elia_s, Мая на Ани, Александра  на ronichka,Яна  на pyari ,Ребека  на zuzito85, Дария на Тарталета, Евелин на Аз съм... ,Габриела  на Куин, Белослава  на Mischievous, Петър на na67, Ростислав  на Дживотинче!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetЗдрави, силни, умни, обичани, усмихнати, весели и безгрижни да растете!!!!! Хубав празник с мнооооооооого подаръци!!!!!! Hug Hug Hug

# 654
И моето момче днес стана на 1 годинка. Да ми е жив и здрав!

# 655
Честито ,честито и от мен на дечицата и техните мами!!!Да растат много здрави, щастливи и будни!!!  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm38
Весел празник!!!

# 656
Честит празник на днешните ни рожденници!Бъдете здрави, мили дечица и срещайте по пътя си само добри хора!  nbirthday  ura

# 657

Честито на огромната тумба днешни рожденничета -
       Изабела, Сияна, Мая, Александра Яна,
       Ребека, Дария, Евелин, Габриела, Белослава,
       Петър и Ростислав!
Да са буйни, щастливи, здрави и много радост да носят на мама и тати!

# 658
Честити Рожден Ден на всички пораснали деца. Да са живи и здрави.
И аз бях избрала днешният ден за секцио, ама уви Никола реши да в в старата година.
Баща му казва , че се е родил по рано за да не изпусне ски сезона. Grinning
Sunrise преди да родя беше писала за 14.01 но Никола се позви на 30.12, така че ако дадеш малко информация за тази дата много ще те обичам  Hug
Edna ot nas...все едно, че чета за себе си. Бяхме гаджета с моя мъж, двамата с перфектен английски и лош немски. На гарата в Мюлхен се опитваме да се придвижим до Щутгарт. Той отива да пита и говори на немски, след което ми обяснява какво е разбрал. Аз врътвам скандал, че нищо не е разбрал и отивам да питам на английски, обясниха ми същото. И той като ми врътна скандал, че той също може да носи отговорност....тогава разбрах, че за да имам истински мъж до себе си , не трябва да подлагам на съмнение всяко негово решение. Опитай се и ще видиш , че мъжете не са толкова лоши.
За плашенето, докато бях бременна решихме , че Никола никога няма да бъде плашен от нас с измислени неща и никога да не бъде лъган. И сега му обяснявам като на голям човек. Понякога ме разбира , поне аз така си мисля.
Хубав ден на всички Hug

# 659
Може ли един съвет от гърмяна пушка  bowuu, относно плашенето. Не ги плашете, не стимулирайте чувството на страх у тях, не ги учете на страх. Свекърва ми постоянно плашеше Дани с циганки, мечки и торбалани и какво ли не и той и до днес си е едно такова страхливо. Явор никой не го е плашил с нищо и е по различен. И Мишо няма да го плаша с нищо.

Общи условия

Активация на акаунт