Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 977
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
NoLimits , явно за първи път се сблъскваш с подобно отношение. Не им обръщай внимание, ние за това тук споделяме къде какво може да се намери. А в нашите МОЛ-ове имат криворазбрано чувство за услуга и търговия. Потърси риза в Миролио.

# 151
NoLimits , явно за първи път се сблъскваш с подобно отношение. Не им обръщай внимание, ние за това тук споделяме къде какво може да се намери. А в нашите МОЛ-ове имат криворазбрано чувство за услуга и търговия. Потърси риза в Миролио.
Много благодаря  Hug
Имам чувството, че в Мола имат не само грешно чувство за търговия, но и за тегло. Извинявайте, но не всички са по 40 кг (нищо против тези момичета), но прекаляват.
И за да не съм офф намерих едно малко магазинче в Трошево, в което има размери от-до Simple Smile Някой ако се интересува ще дам адрес на ЛС, за да не правя реклама.

# 152
  • Пловдив
Момичета, съжалявам, че съм малко оффтопик, но искам да ви се оплача. Ходих до МОЛ-а да си търся риза, във всички магазини в които влязох когато казах, че търся риза, продавачките ме изглеждаха от горе до долу и се подсмихваха. Най ме издразни обаче една , която докато ме видя и заяви "Риза? За вас? Не,не,не!" Да им имам отношението. Имайте на предвид, че съм висока 1,68 и тежа 65кг, вярно, че съм пухкава, но чак пък толкова...

Като ми направят такава сценка съм в състояние да им разкажа играта. Ако имам време и съм в настроение, мога да ги накарам да ми покажат и изкарат целия магазин и накрая да им кажа Довиждане.
Много се дразня от такова отношение.

# 153
  • Бургас
Аз си купих 2 панталона и сладурска поличка над коляното от Waikiki, за общо 69 лева. Имаше и блузки и ризи, изобщо всичко. И най-важното, имаше дори 48 номер от европейската номерация, това май отговаря на 56. 
Купих си също прекрасна блуза от един индийски магазин. Напоследък като тръгна да си търся нещо, винаги минавам и през индийските.

# 154
  • Sofia
Аз го позакъсах с боти,ботуши,обувки....търся 42 номер боти,да не са с цип,а с ластици от двете страни...

# 155
  • Пловдив
Аз го позакъсах с боти,ботуши,обувки....търся 42 номер боти,да не са с цип,а с ластици от двете страни...

Провери в Дайхман.

# 156
  • Sofia
Не отговарят на номера,май са китайски номерациите им,а и напоследък нищо не ми харесва като модели...

# 157
  • София

Аз пък точно от Дайхман есента си купих боти 42 номер, този нося по принцип, 100 лв. Немски, естествена кожа, ортопедична подметка, с ципове, но отгоре са и с ластици, така че дори като ми отекат краката, нямам проблем.

# 158
  • Sofia
Не съм ги улучила тези,но когато и да съм мерила 42 на тази марка не ми стават,а нося 40-41,но ми е широко стъпалото....есента за малко да си купя от магазина на Стамболийски до Немския магазин един модел боти точно каквито търся и номера отговаряше,но ми се досвидя 280лв.,сега съжалявам малко,ако ги има на намаление може и да си ги купя...

# 159
  • София
Не съм ги улучила тези,но когато и да съм мерила 42 на тази марка не ми стават,а нося 40-41,но ми е широко стъпалото....есента за малко да си купя от магазина на Стамболийски до Немския магазин един модел боти точно каквито търся и номера отговаряше,но ми се досвидя 280лв.,сега съжалявам малко,ако ги има на намаление може и да си ги купя...

Ботите, които си купих, бяха за широк крак, имаше още поне още 1-2 модела за широк крак. Не мога сега да видя кутията, за да ти напиша точно марката и модела, но определно си отговарят на 42 номер, значи и на теб щяха да станат.

# 160
Оооо, репликата "за едра жена като вас нямаме" съм я чувала и когато бях доста по-финна.
Явно за някои нормалните размери приключват около 38.
Сега си търся дънки. Да не са ластични. И да не са ми по крака в областта на коляното.
Ако някой види и сподели   bouquet

# 161
  • Пловдив
Оооо, репликата "за едра жена като вас нямаме" съм я чувала и когато бях доста по-финна.
Явно за някои нормалните размери приключват около 38.
Сега си търся дънки. Да не са ластични. И да не са ми по крака в областта на коляното.
Ако някой види и сподели   bouquet

Аз си купих такива , но ВУ.

# 162
 Пуф и аз съм котва в тая тема (все по-тежка и по-тежка Joy)
 Майн.та им на продавачките в МОЛ-а Peace
 В събота си купих от Калиопа един пуловер, стана ми и една спортна блуза ама реших, че не си заслужава 40-те лева.
 Иначе минах през Юла Попкен, там имаше един модел хубави дънки, ама не съм се заглеждала и мерила, щото ми се струват неоправдано високи цените.
  Предпочитам, с рисковете които носи това, да си поръчвам от yoursclothing, защото на разпродажба нещата са на страшни цени, има много добри попадения (естествено има и много боклуци).
  Иначе и аз си търся високи ботуши, но да са по-широки горе.
  В Андрюс - цените не са ниски, но има хубави рокли и панталони до 54 номер и съм попадал все на продавачки, които направо са ме изнудвали да меря всичко с по-голям номер:)

# 163
 А да знаете в София дали има такъв магазин Waikiki?

И аз съм се замислил скоро да ходя да видя какво има в този тип магазини, стана ми любпитно като се зачетох в темата за ВУ във форума, ама не съм сигурна че ще има нещо за моите размери, а много мразя да пазарувам и ей така за спорта не ми се ходи

# 164
  • Стара Загора
  И аз съм се замислил скоро да ходя да видя какво има в този тип магазини, стана ми любпитно като се зачетох в темата за ВУ във форума, ама не съм сигурна че ще има нещо за моите размери, а много мразя да пазарувам и ей така за спорта не ми се ходи

Напоследък всичко ми е от ВУ. 40 лв. за блуза - айде няма нужда. Последните блузи, които си купих бяха по 3,50. И нови дънки, голям номер с етикет за 12. Намират се и големи неща, малко повече ровене се иска.

Общи условия

Активация на акаунт