Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 979
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Ооо, аз имам лимит за пари за дрехи. Мой си. Купувам си. Много. Но не давам големи суми за неща, като блузки. При добър късмет се намират не само в магазини ВУ.
Ей на...днес съм с панталон за много скромна сума за мен, не са ВУ. И съвсем си отговаря на моите форми и изисквания  Joy

# 166
  Ами тук е мястото да споделиш и местата на които правиш находки с хубави и евтини дрехи Peace
  На практика имам наблюдения, че не е напълно невъзможно да си добре облечен, макар и с излишни телеса, но е в пъти по-трудно отколкото когато си слаб ooooh!
  Пак казвам, че много мразя да обикалям и пазарувам, затова се радвам когато открия някой магазин.
  ПП Имаше един магазин в Хаджи Димитър - Big Show - там имаше много готини дрехи от известни марки (не знам как попадат там, май са шити по южна българия Thinking) и се намират големи размери. Обаче не съм ходила от 1-2 години и информацията не е много актуална. Като имам време ще мина на там.

# 167
  • Sofia
Много хубави дрехи напоследък намирам в един малко ,,забутан,,магазин на една пряка на бул.Стамболийски .Повечето стоки са немски,нови,големи размери и на много прилична цена,сега има промоция на сака Тиери Мюглер за 10-12-15лв.
   ул.Братя Миладинови...има много хубави дрехи,както стандартни номераций,така и доста големички,единични бройки,известни марки,високо качество,нови...зареждат всяка седмица с нови стоки,не е ВУ

# 168
  • Пловдив
Извинете невежеството ми, но какво е ВУ?

# 169
  • Sofia
Втора употреба

# 170
  Doli , от коя страна на Стамболийски се пада магазина като идваш от Св. Неделя?

# 171
  • Sofia
Като идваш от Св.Неделя се пада от дясната страна,последната пряка преди Хр.Ботев,на ъгъла има магазин за бани,завиваш на дясно и се пада по средата на улицата,магазина е много голям,продават и платове на кг.

# 172
Много благодаря Doli Peace

# 173
И аз пазарувам от ВУ, примерно панталони- например кройките на H&M ми лепват идеално, стига да са точния номер дори няма нужда да меря. Вярно че рядко си намирам свестни дрехи във ВУ, но с едно-две ровения в някой по-голям магазин на сезон се сдобивам с 2-3 свестни панталона, отделно ако си намерят и не във ВУ, и така...Надявам се най-после да отворят магазина на H&M тук и да не зареждат само бебешки номера  Stop Уж към март месец се очаква...да видим.
Иначе блузи, тениски си намирал постоянно, от обикновените магазини, но ризите съм зле-много харесвам тези в индийските, само че бюста ми не се побира в тях  Embarassed, и май имам само 2-3 ризи, които ми седят нормално, иначе всички ако са моя номер- не мога да ги закопчая на бюста, а ако са по-големи, седят вече смешно, защото са ми широки по-нагоре в раменете. Луда работа. Затова и нямам рокли от индийския, а ги обожавам, страхотни са, ама...не става и не става. Виж- поли имам доста от там.
За ботите- имам купени есента точно от Дайхман, немски, от серията http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=44&categor … age=1&size=12 на място мисля че има по-други, защото моите ги няма. Откакто ги купих, не съм ги свалила, а са номер 6.5- това мисля не отговаря на 42, а обикновено 41 ми е малко, купувам 42 и пак може да ми е тясно- считай че имаше и по-големи, но 6.5 ми бяха добре! Просто модела явно е за по-широчки крачета и са ми толкова удобни, а са изчистени, естествена кожа- нося ги с всичко. Така че трябва да се пробва. Плюс това моите са с по-голямо токче от показаните, но има и съвсем нисички- смятам че там може да се намерят боти и обувки, макар и избора да не е голям и да трябва да се проверява неколкократно.

# 174
   Момичета, от утре в Лидл има макси дрехи. Питах в лидълската тема по каква номерация - по немска са - 6 номера по-надолу от българската. Това в случай, че някой хареса нещо.
  А иначе ˙·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙ някакси не харесвам боти, даже не ги заглеждам по магазините, може би трябва да пробвам някой път Thinking, имам чувствуто че като скриват само глезена подчертават по-масивния прасец и като цяло кракът става по-едър. Затова се оглеждам за по-високи ботуши.
  За мой срам - не съм влизала в индийски магазин Embarassed - и това трябва да пробвам някой път:)

# 175
  • Варна
И аз съм за тук.
Включвам се с въпросче за Варна.
Търся си яке, за пролетта.
Минах пре Уайкикито в Гранда, но нямаше нищо като за мен.Всичко, което си харесах от якетата успях да го закопчея до под гърдите, нагоре не Tired
Иначе пък се сдобих с много симпатичен кадифен панталон от там.

# 176
И аз съм за тук.
Включвам се с въпросче за Варна.
Търся си яке, за пролетта.
Минах пре Уайкикито в Гранда, но нямаше нищо като за мен.Всичко, което си харесах от якетата успях да го закопчея до под гърдите, нагоре не Tired
Иначе пък се сдобих с много симпатичен кадифен панталон от там.

Не знам как се чувстваш с пазаруването онлайн, но тук има разпродажба.

тук също

За девойките от София: във (вече) любимия ми Indian Point в подлеза на Плиска има разпродажба - всичко по 10 лв. (блузи, ризи, рокли, поли, шалове). Има размери, аз си накупих днес 5 блузки.

Мацката от магазина обаче каза, че в момента е само при тях - в другите им магазини са вече с новите колекции.

Още нещо, на което се натъкнах - магазина за бельо в подлеза на Орлов Мост (от страната на Ариана). Има големи сутиени, имат избор и цените са... абе между 5 и 10 лв бройката Simple Smile Даже си намерих от любимите ми памучни сутиени там с чашка D  Peace

# 177
Още нещо забравих да споделя - магазинчето за дрехи на Плиска (спирката в посока Младост/Дружба) има дънки големи размери (преди няколко дни ходих и имаше 30, 32, 34, 36). Цената е 20 лв  Peace

# 178
  • Варна
Ами не съм си купувала дрехи онлайн, но ще прегледам линковете.
Благодаря ти Simple Smile

# 179
Да споделя, че в споменатото магазинче на Плиска има наистина хубави панталони. Взимала съм си сини дънки, кафяви...а и през лятото съм имала добри попадения. Там може да се намерят и хубави туники.
От една тема тук (за дрехите ВУ) се зарибих. Веднъж влезнах ей така, да видя какво има. Ама то всеки път си харесвам по нещо. Купих си два чифта дънки, точно каквито си исках. А колко блузки имам вече ... не знам. Но сега, и със сезонните намаления, ми излезнаха последните на цена около 1.25 - 1.30.
Сега си търся някакво пролетно яке.

Общи условия

Активация на акаунт