Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 937
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Хайде и аз най-после в свои води да цамбурна Wink))  superuu
Ще следя с интерес, че ми е писнало от вдигане на вежди и умилени физиономии, които казват :"Ами не, нямаме вашият размер!" Simple Smile)
Страхотни сайтчета видях тук, благодаряяяяяя!  bouquet
Ако някой има идея кой поръчва от тук: yoursclothing.co.uk, правят ли се групови поръчки или каквото и да е полезно за този сайт, моля да сподели! Мерси!

Не знам дали се правят общи поръчки, но доставката е 6-7 лири. Аз съм поръчвала на няколко пъти, идват в пощенския клон. Малко са уголемени дрехите, ако се колебаете между 2 номера, вземете по-малкия.

# 106
*Милена* а номерата им като нашите ли са,защото погледнах в сайта и си небелязах няколко неща и гледам,че са от 46 до 62 номер  Simple Smile

# 107
  • Пловдив
Можеш да превключиш на европейска номерация и са като нашите. Ако използваш UK номерацията, е описано добре кой на кой номер отговаря. Например UK 22 отговаря на нашия 52. И пак казвам - малко са уголемени. Аз си поръчах една рокля, в подходящия  уж номер, но ми е доста голяма, а съм с доста голям бюст. Съвета ми е да пробвате с нещо евтино, за да уцелите точния номер и после да поръчвате по повече неща. Ако имате още въпроси - насреща съм Simple Smile

# 108
Великолепна тема! Най-полезната ми тук! И въпреки, че мразя този израз, сега ще го напиша с най-голямото си удоволствие - ЗАПИС  Mr. Green

# 109
дами можете ли да ми кажете какви са тези таблици и какво значат...?

http://www.yoursclothing.co.uk/europeandelivery.aspx
извинете за глупавия въпрос,но  за пръв път ще поръчвам от такива сайтове Embarassed

# 110
  • В Голямото село
Това са цените за доставка. За БГ тя е £7.00  Simple Smile

# 111
Rosie-Posie и аз така си мислех,но ме притесниха тези другите цифрички,тези които са с по 2 нули  Laughing

# 112
  • Пловдив
Rosie-Posie и аз така си мислех,но ме притесниха тези другите цифрички,тези които са с по 2 нули  Laughing
Тези с многото нули са стойността на поръчката. Цената на доставката расте с увеличаване на цената на поръчката. В "Пазаруване от чуждестранни сайтове" има специална тема за този сайт, може да пишем там относно него.

# 113
Здравейте и от мен.Днес обикаляхме в мола в Стара Загора за дънки и блузки на майка ми,която не е много пълна,но блузки L не и стават.Оказа се че в целия мол нямаше номерация XL.Дънки си купи от Кенвело 31 номер 20 лв. чифта.По-дебел дънков плат са,но са доста изгодни.Супер са за есента и зимата.Имаше и по големи номера,защото продавачката каза да не се притесняваме,ако не станат ще даде по-големи.

# 114
marietka от  последния ти пост си вадя заключение,че сме от един град Simple Smile би ли могла да ми кажеш някой магазин с дрешки  с големи номера/под големи искам да кажа 54-56  Embarassed/
Милена много благодаря  за поясненията   bouquet

# 115
  • Sofia
Много хубави дрехи напоследък намирам в един малко ,,забутан,,магазин на една пряка на бул.Стамболийски .Повечето стоки са немски,нови,големи размери и на много прилична цена,сега има промоция на сака Тиери Мюглер за 10-12-15лв.

# 116
  • София

Много хубави дрехи напоследък намирам в един малко ,,забутан,,магазин на една пряка на бул.Стамболийски .Повечето стоки са немски,нови,големи размери и на много прилична цена,сега има промоция на сака Тиери Мюглер за 10-12-15лв.
Може ли по-точно да опишеш мястото?

# 117
  • Sofia
От бул.Хр.Ботев и бул.Стамболийски се тръгва в посока Църквата,,Св.Неделя,,първата пряка вляво завиваш,магазина е в дясно,доста е голям,продават и платове.

# 118
  • Между хотелите
Хайде и аз при вас пухкавелки с един спешен въпрос. След около 3 седмици съм кума, а още нямам тоалет. Все си мислех, че имам достатъчно време, но почти си дойде сватбата.... Започнах да обикалям насам-натам, но не намерих по-големички размери. А размерите са......да ви кажа честно не знам-по българската номерация преди бях 52, но отслабнах с около 15 кг и сега вече не знам каква съм. Висока съм 170 см.
Търся по възможност дълга рокля, да става за по-голям бюст. Това имам предвид, но ако имате други идеи къде, какво, що, ще се радвам да споделите.

Става въпрос за София и наистина мнооого моля за помощ.

# 119
  • Sofia
От бул.Хр.Ботев и бул.Стамболийски се тръгва в посока Църквата,,Св.Неделя,,първата пряка вляво завиваш,магазина е в дясно,доста е голям,продават и платове.
      Kalimma  провери и в този магазин,понякога съм виждала официални дрехи по-големи размери.

Общи условия

Активация на акаунт