Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 992
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Кое магазинче?

# 181
На спирката на х-л "Плиска". В посока Младост.

# 182
  • София
Момичета, големи размери панталони и дънки има в Базар "Герена". Влиза се от ул.Тодорини кукли. Щанда е с една дълга 3 метра закачалка с панталони отпред. Моделите са страхотни, нямат ластик на кръста, има и цветове.
На "Плиска" от същата страна има едно магазинче в дългия блок отзад, в ъгъла до немския магазин. За него ли става въпрос или за този на самата спирка? Защото в този на спирката има страшна блъсканица и не мисля, че качеството на дрехите е добро.
Вече има обявени цените в сайта на Н&М, със сигурност ще внасят и серията с номерация 44-52 (16-22). Цените, обаче са  Shocked 40лв. блуза, 80лв. дънки и пр.
Да се похваля купих си ботуши, кожени до коляното, с цип догоре и отзад са почти изцяло ластик. Подметката е стабилна, тока е широк и квадратен. Взех ги от Мол Сердика, от Nickles за 80лв. Имаше и в кафяво.

# 183
Да попитам - някой има ли такова нещо в гардероба си?
http://www.belioonline.com/index.php?route=product/product&p … amp;product_id=87
Много идейно е. Та се чудя дали да не си го подаря за 8-ми март  Joy

# 184
  • Под гъбата
Момичета, може ли някой пазарувал от сайта http://www.romanoriginals.co.uk, да каже как се поръчва от него? Харесах си някои неща от там, а и имам панталон купен от същата марка, но взет от България.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 15:05 от mama_mima

# 185
  • София
Да попитам - някой има ли такова нещо в гардероба си?
http://www.belioonline.com/index.php?route=product/product&p … amp;product_id=87
Много идейно е. Та се чудя дали да не си го подаря за 8-ми март  Joy
Аз имам няколко, и черни, и телесни. По принцип изглажда и доста стяга, трудно се облича, но после лепва. Не се лъжи, не изглеждаш отслабнала с него, но определено "прибира". Аз го нося цяло лято под поли и рокли, имам и само панталонки и цяло боди с презрамки, удобни са, защото попиват потта и няма "търкане". Ако цената е приемлива, вземи си.  Peace

# 186
missmarina a какъв номер си взе. Има ли 40 номер

# 187
Това стягащо бельо не запарява ли ?
Спомням си едни ,които бяха ужасни/продаваха ги на "Женския" пазар/
Много е важна материята,а така от картинка не мога да преценя.

# 188
  • София
Ами не, не запарва. Имам за лятото от много тънка, дишаща материя и не е проблем. Но моето бельо е купувано предимно от чужбина. От тук имам само панталонки на Маркс енд Спенсър. Страшно фини са, не се усещат. Разбира се, че без такова бельо е най-добре в жегите, но без него ми е невъзможно да нося поли и рокли "на голо".
_diana_ не разбрах №40 BG или EU имаш предвид. Моето бельо е по UK номерация. Никога не съм купувала по интернет, винаги го меря, но обикновено взимам един номер по-малък.

# 189
missmarina, извинявай, много бързах снощи и не си зададох въпроса правилно Simple Smile
Аз питах за ботушите, но снощи ходих до магазина в Сердика и ги видях, мерих, но не ми паснаха, стягат ме горе (след цял ден седене краката ми отичат страшно) и не ми бяха удобни, така че не си ги купих Simple Smile

# 190
  • София
missmarina ,извини ме,но имаш ли възможност да качиш снимка на ботушите PraynigИмам нужда от такива,но малката ми е болна и нямам възможност да отида,но ако ми харесат така ще направя някаква комбинация.И колко см.ти е прасеца?Повечето такива модели не мога да ги закопчая догоре...Благодаря ти предварително и се извинявам за нахалството...

# 191
  • София
http://media.snimka.bg/s1/0156/026556725.jpg?r=0
Това са ботушите, №39. Имаше и в кафяво. Това е единият модел, другия пак беше с ластици, но отстрани. И тях ги имаше в кафяво и черно. Не съм ги мерила. Аз толкова се зарадвах, че ги закопчавам догоре, че направо ги грабнах! Там в магазина ми беше малко трудно, но сега след седмица носене няма проблем, ластика въобще не се е разпънал. Страшно са удобни. Има едно парченце с копче горе, мислех да го махам, ама сега е ок, не стяга. В най-широката си част при прасеца са около 45см. без да се опъва ластика. Не съм си мерила прасеца, но нормални ботуши не ми стават! Мерих на всякакви марки и фирми и само тези с ластик отзад са ок. Извинете за качеството на снимката, а и ботушите ги снимах леко мръсни Embarassed

# 192

На "Плиска" от същата страна има едно магазинче в дългия блок отзад, в ъгъла до немския магазин. За него ли става въпрос или за този на самата спирка? Защото в този на спирката има страшна блъсканица и не мисля, че качеството на дрехите е добро.

Това с блъсканицата Simple Smile Качеството е "Илиенци" - т.е. същите блузки и панталони, които ще намериш по средностатистическите малки магазинчета за дрешки, но на доста по-човешки цени, а и зареждат постоянно. Доста пъти съм пазарувала от там (най-вече дънки) и един чифт си ми изкарва спокойно един сезон, пък не ми пускат в пералнята (което ми се е случвало с дънки от 60 лв.). Мисля, че за цената си заслужава, пък са и удобни Simple Smile Но всеки си знае де - аз съм от хората, които си купуват по-често, но по-евтини дрехи.

# 193
  • София
О, аз също имам 2-3 неща от там Peace. Иначе и в магазина в блока отзад има големи размери, но цените са...хм, различни Simple Smile

# 194
О, аз също имам 2-3 неща от там Peace. Иначе и в магазина в блока отзад има големи размери, но цените са...хм, различни Simple Smile

Зная, в "блока отзад" живея  Laughing Честно казано, там рядко влизам, защото са ми малко "бабешки" моделите, а останалите не са ми по вкуса (не ходя с костюми/панталони), да не говорим цените  ConfusedИначе долу има още едно магазинче (мисля, че е на същите собственици, като този на спирката, а преди беше 4ме) - като гледаш към блока, вдясно от магазина за телефони/банката се пада, там е евтино, но пък рядко има по-големи модели. Но пък са им доста симпатични дрешките, де.

Общи условия

Активация на акаунт