Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 869
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Хайде, хоп в тази тема Simple Smile
Може да съм пълничка (само 106 кг, 176 см  Rolling Eyes), но за сметка на това сравнително добре се обличам главно от http://www.ebay.co.uk/ Освен с голямо дупе,  съм и с голям крак....почти 43 номер....пак от ибея пазарувам обувки, тук в БГ трябва да ходя боса или с мъжки модели  Crazy
Преди бях фен на Ларедут - за дрехи, обувките особено, но сега откакто се срещнах с английското качество и модели, направо не страдам от килограмите си и от липса на дрехи, които са модерни при това.  Laughing
Между другото, ако някой си търси дрехи, много често пускам тези, дето съм ги купила, ама са ми къси (най-често) или тесни в Продавалника. Там съм със същия ник. Simple Smile
И не се обезкуражавайте, важното е, ние да се харесваме и да имаме самочувствие!   bouquet

# 46
  • София
teodopa , моля те да кажеш кой номер обувки си вземаш по английска номерация? Аз все още обувки не смея да купувам онлай, нося 41, но напоследък забелязвам, че съм 42, т.е. 41 тук все са ми малки.

# 47
  • София
teodopa , моля те да кажеш кой номер обувки си вземаш по английска номерация? Аз все още обувки не смея да купувам онлай, нося 41, но напоследък забелязвам, че съм 42, т.е. 41 тук все са ми малки.

Здравей, catty_m! Simple Smile Нося 9 по UK със игурност ми става Simple Smile, понякога и 8....ако се чудиш за номерацията, винаги можеш да питаш продавачите на кой номер съответства по EU или колко е дължината на стелката.....

# 48
  • у дълбоката провинция
Нови придобивки има ли мили дами?
Скоро ще пътувам до София и трябва да си намеря костюм.
Да не е строго официален,но елегантен.
Ще ме ориентирате ли  с магазини?

# 49
Здравейте момичета, одтавна не съм писала в темата, но открих много приятен магазин в The mall от който вече няколко пъти си купувам ризки, блузки, жилетки, а има и якета които стоят много прибрано и елегантно. Малко е скъпичко, но ако се изчакват намаленията цените стават поносими, а има и карти за допълнителни отстъпки важащи само при намаления и тези отстъпки зависят от цената на дрешката. Магазина е Peek&Cloppenburg и го има и в Сердика център. Успех.

# 50
Момичета, някой да сподели ако си е купувал хубав сутиен голям номер- нося . Да не е много скъп- намерих си в Triumph ама беше 80лв...

# 51
  • София
Момичета, някой да сподели ако си е купувал хубав сутиен голям номер- нося . Да не е много скъп- намерих си в Triumph ама беше 80лв...

Не знам къде може да се намерят големи размери освен в Триумф Sad

От скоро заглеждам този сайт, има сутиени огромни размери. Скоро мисля да поръчам нещо от там за проба.
http://www.yoursclothing.co.uk/S/All_Lingerie_Bras-%2846%29.aspx

# 52
  • Русе/София

От скоро заглеждам този сайт, има сутиени огромни размери. Скоро мисля да поръчам нещо от там за проба.

Ауууу страхотни сутиени.И са на поносими цени.Как стоят нещата с поръчки от сайта?

# 53
  • София

Ауууу страхотни сутиени.И са на поносими цени.Как стоят нещата с поръчки от сайта?

Доставят до БГ, нещата идват в пощата, цена на доставка 7 паунда. Има тема за този сайт в подфорума за пазаруване от чужбина.

Има и страхотни рокли, междудругото Simple Smile

# 54
  • София
Момичета, темата е изключително полезна за всички XXL мами.

Благодаря ви за ценната информация, която намерих тук.  Утре отивам да търся панталони, ризи и сака за себе си, и ако намеря нещо хубаво, не съвсем скъпо и удобно, обещавам да направя много снимки. Simple Smile

# 55
Момичета, казаха ми за този сайт http://outletbg.net/  , че имало хубаво бельо
Кажете, някой поръчвал ли е?

# 56
  • Пловдив
Имайте предвид, че сутиените не си отговарят съвсем в сайта Yoursclothing. Аз нося 90G, според преизчисляването на номерата , по английската номерация трябва да съм 40F, но чашкаат ми беше малка. Иначе на обиколка беше добре. На Опал има големи номера.

# 57
 и къде по дяволите има на Опал във Варна, .. голяма чашка ми трябва, обиколката е "само" 80  Animal Pig

# 58
  • София
Момичета, днес направих една скромна обиколка по магазините и искам да споделя впечатленията си.
В магазина на Граф Игнатиев 24 предлаганите облекла са изключително скъпи и прекалено артистични за моя вкус. За сведение-едно сако е с цена около 110 лв., което според моите виждания, е много скъпо. Като цяло предлаганите там дрехи, са меко казано натруфени и вероятно-уникати с нестандартни дантели, нишки и съчетания на цветове.

Посетих и магазина в подлеза на СУ, но там нямаха кой знае какъв избор от модели. Големите номера бяха единични бройки и като цяло имаше много еднотипни модели панталони, за които обаче не се предлагаха сака. Пробвах един костюм, от който сакото ми стана, но панталона ми беше малък. И оттам нищо не успях да купя.

Магазинчето срещу Турското посолство е заредено предимно с безформени и ежедневни дрехи. Нямаше никакви сака и ризи. Панталони, поли и туники имаше, но реално липсваше номерация от моделите, които аз харесах. За информация- черен панталон е около 36 лв., но пак казвам- няма от всички номера.

С две думи- днес имах един неуспешен ден. Ще прочета обстойно темата, за да си набележа за утрешния ми шопинг други магазини, които сте обсъждали тук, пък да видим какво ще стане.

Само да попитам- в Мола на Стамболийски има ли магазини, в които се предлагат дамски дрехи и костюми големи размери?

# 59
  • Пловдив
и къде по дяволите има на Опал във Варна, .. голяма чашка ми трябва, обиколката е "само" 80  Animal Pig
Не знам къде има Опал във Варна, аз съм от Пловдив. Опитах да намеря техен сайт, но не успях. Производствената им база е в някакво село (май) до София. Ще видя дали ще намеря кутия в къщи и ако има адреси ще пиша.
Eто намерих тема за тази фирма, има и адреси във Варна и тел на фирмата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=472708.0

Общи условия

Активация на акаунт