Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 911
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
а може ли да кажеш колко дълго е якето и за какъв размер става дума,т.е. имаш ли представа кой е най-големия номер напр. Crazy

# 496
  • София
Ако питаш за това,което си купих,по етикет е  USA-XL,UK-XL,IT-XL,MEX-32но аз отдавна не вярвам на тези размери,защото зависи от модела,от производителя  и тн.Около 92кг.съм и съм висока 164см,ако това ще ти послужи за ориентир.Иначе като дължина,измерена на гърба е 86см.То беше и най-дългото от всички,които мерих.

# 497
благодаря ти, ориентирах се,не ме устройва,защото съм по-едра от теб...честита придобивка Peace

# 498
  • Под гъбата
Ако питаш за това,което си купих,по етикет е  USA-XL,UK-XL,IT-XL,MEX-32но аз отдавна не вярвам на тези размери,защото зависи от модела,от производителя  и тн.Около 92кг.съм и съм висока 164см,ако това ще ти послужи за ориентир.Иначе като дължина,измерена на гърба е 86см.То беше и най-дългото от всички,които мерих.
Благородно ти завидях! Embarassed Честита придобивка!
Аз гледам едно палтенце от вълна в Ефреа и му се чудя newsm78 Цената от 65 лв е валидна до днес. Някой иска ли да коментира модела? Ето http://efrea.com/items/view/3944/

# 499
  • София
И аз съм си харесала едно палто там, струва 100лв до днес, мисля да поизчакам до утре с леката надежда че може да е надолу цената, все пак се предполага че хората са си накупили палта вече и едва ли ще увеличават цените точно сега. Ако пък му върнат редовната цена от 250лв ще се успокоявам с това че не бих дала чак толкова пари за палто Laughing

Пък и имам цяла колекция палта вече newsm78
Ама... такова нямам hahaha

# 500
  • София
M0nster4e,дай линк моля те,че си търся и палтенце.
mama_mima,симпатично е палето,а за цената си е супер Аз лично не се харесвам в прави модели.Все търся от тези леко вталените,ако се сещате,които имат едни ) ( /подобни на тези дъги/шевове на гърба.Според мен,тези модели много издължават фигурата и прикриват реалните кг.

# 501
Здравейте, миналия месец си купих това палто http://efrea.com/items/view/3573/, много съм доволна. А лятото си взех доста неща на половин цена от оказиона  Simple Smile Най-много ми харесва това, че ти се обаждат да ти потвърдят размера, особено когато има специфична кройка

# 502
Това май ми харесва повече от сивото палто, изглежда много стилно и мултифункционално

# 503
Много е красиво, функционално и удобно, само дето събира доста мъхчета, но мисля, че е нормално. И най-хубавата част е, че при потвърждаването на поръчката излезе, че трябва да взема 2 номера по-малко палто  Laughing Никога не ми се е случвало да искам по-малък размер от нещо  #Crazy

# 504
  • София
M0nster4e,дай линк моля те,че си търся и палтенце.
Ето го, точно вталено е, и аз много харесвам такива модели, но ми се струва че може би ще ми е прекалено дълго с моите забележителни 160см Grinning
Само си търся оправдания де  Laughing

А иначе и за размера съм в чуденка, мерих се и според таблиците бюст/талия са ми за 2 размера надолу от ханша, т.е. ако долу е добре, горе ще ми е огромно Tired

# 505
Аз също съм тип "круша" и затова не рискувах с това палто. Вярно, че е страшно красиво, но според мен няма да стои добре

# 506
  • Под гъбата
Поръчах палтото, сега остава да дойде и ще пиша. Ще чакам иначе коледния си шопинг във Варна за други дреболии.

# 507
А някой дали знае ще има ли макси дрехи в Уайкики в София. Ще отварят на мястото на Еспри в Мол Сердика.  newsm78

# 508
Здравейте, момичета. Малко късно се включвам във темата, дори не успях да прочета всички 100 страници коментари, но ми направи впечатление, че много от вас търсят именно семпли модели, от естествени материи. Прави сте за турското, че често са твърде искрящи и безвкусни.. Аз лично харесвам най-много българското и 90% от дрехите ми са от такива магазини. Бих ви препоръчала магазин в София, намира се между женския пазар и Ботев на цар Симеон 120. Там често има хубави модели, има и такива в по-големи номерации и цените са доста прилични. Материите са страхотни.  Simple Smile

# 509
  • София
Здравейте, момичета. Малко късно се включвам във темата, дори не успях да прочета всички 100 страници коментари, но ми направи впечатление, че много от вас търсят именно семпли модели, от естествени материи. Прави сте за турското, че често са твърде искрящи и безвкусни.. Аз лично харесвам най-много българското и 90% от дрехите ми са от такива магазини. Бих ви препоръчала магазин в София, намира се между женския пазар и Ботев на цар Симеон 120. Там често има хубави модели, има и такива в по-големи номерации и цените са доста прилични. Материите са страхотни.  Simple Smile

Това магазина преди колоните ли е? Където има и за бременни?

Ако е този, има големи номерации, но дрехите са доста грозновати.

Общи условия

Активация на акаунт