Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 935
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Jana има в джавари, предполагам, че цената ще е по-добра. Пък и няма да е на сляпо  Peace
По- миналата година си взех палто от Модена, имат големи номера от някои дрехи. Вталено е и много си го харесвам. Помня, че доста обикалях тогава и не мога да споделя друго...пък и повече пазарувам онлайн.
Благодаря за инфото за Опал. Имах едно време сутиен, взех го от кварталния пазар в Слатина. Дават го в инфо за магазини, обаче отдавна нямат там модели на Опал или да имат няколко бройки.

# 481
  във Варна в един магазин за обувки на ул.Битоля разтягат ботуши на прасеца с някаква машина

# 482
  • София
Jana има в джавари, предполагам, че цената ще е по-добра. Пък и няма да е на сляпо  Peace
По- миналата година си взех палто от Модена, имат големи номера от някои дрехи. Вталено е и много си го харесвам. Помня, че доста обикалях тогава и не мога да споделя друго...пък и повече пазарувам онлайн.
Благодаря за инфото за Опал. Имах едно време сутиен, взех го от кварталния пазар в Слатина. Дават го в инфо за магазини, обаче отдавна нямат там модели на Опал или да имат няколко бройки.

Повярвай ми, че веднага след като ги премерих (не ги купих, естествено, че ми е много като цифра това), проверих в Джаварито, но уви, няма го модела Sad А при мен пробелмът е също и номера, 42  Rolling Eyes

# 483
  • Варна
  във Варна в един магазин за обувки на ул.Битоля разтягат ботуши на прасеца с някаква машина
Това е интересно!
Знаеш ли как се казва този магазин и къде е по-точно.
Имам едни страхотни ботуши, които съм носила само няколко пъти преди да забременея и след това не можах да ги закопчея до горе Tired
Много ме е яд, защото си ги харесвам много, а и доста се охарчих за тях тогава...

# 484
Това е интересно!
Знаеш ли как се казва този магазин и къде е по-точно.
Имам едни страхотни ботуши, които съм носила само няколко пъти преди да забременея и след това не можах да ги закопчея до горе Tired
Много ме е яд, защото си ги харесвам много, а и доста се охарчих за тях тогава...

мисля, че се казваше Мартини по едно време. Катосе върви от  Пикадили Битоля към Пикадили Чаталджа се пада вдясно, още преди да пресечеш ул.Селиолу

# 485
На мен миналата година ми предложиха в един магазин, който намерих тук, да ми ги разширят. Цената на ботушите беше около 140 лв. Ако ги намеря, ще споделя с вас.

# 486
  • Варна
Мерси  bouquet  , ще го потърся, дано да могат да ми ги разширят!

# 487
Аз пък в София си шия при една шивачка зимни пелерини - много съм доволна. Жената е рускиня, казва се Антонина, а фирмата и е Антонина Стил. При нея си шия и рокли и блузи, защото мразя да обикалям по магазините и да се чувствам като "извънземна", тъй като нищо не ми става. Настроението ми се скапва, чак съм се разревавала, че обикалям толкова много - с парите в мен и няма каво да си купя. Много съм търсила добра шивачка и все не бях уцелвала докато не я открих. Тя няма сайт, ателието и се намира на ул.Ами Буе , обаче не знам номер. Малко след като се подмине разклона за ул.Яков Крайков в дясно в началото на улицата - има бяла табела и пише "Антонина Стил" - при нея съм си шила и официални облекла  и не изглеждам дебела  Laughing - страхотна е. Най-искрено ви я препоръчвам.

# 488
  • Русе/София

Ariiv а можеш ли да споменеш и някакви ориентировъчни цени?

# 489
Едната пелерина си  я купих готова пролетта за 100лв от нея заедно с плата и с кожа от лисица на така обособените ръкави и на края на шала - две топки пак от лисица. Сега ще ми шие пелерина от бял кашмир с качулка  - много плътен и хубав с качулка и бяла кожа навсякъде по края - за плата и шева 160 лв + кожата отделно.  Шила съм си официален тоалет с платове от нея състоящ се от бюстие и пола с подплата за 160 лв ( само плата нямаше да мога да си купя сама за тези пари). Рокля с подплата 100лв, рокля без подплата 80лв (с плата). Тя е имала голямо ателие преди кризата с много шивачки и е купувала платове на едро - има някакви останали количества. Костюм от бяла мачкана изкуствена кожа (пак от нея) - 100лв. Шила съм и поли - обаче беше отдавна и не помня колко струваха. Много добре ги изпипва. Шила съм и на други места, но еднократно и като не съм доволна не повтарям.

# 490
  • Русе/София
Благодаря.

# 491
  • София
Здравейте, скоро Ви открих и сте ми много полезни. Благодаря Ви!   bouquet
От около година покрай проблеми с щитовидната жлеза напълнях и излязох извън "обичайните" размери, които има в повечето магазини. Толкова ми беше трудно да се възприема в новия си вид, че носех един панталон от бременските ми години и се надявах да отслабна. Напоследък посвикнах, но за съжаление чувството да си "извънземен" много ме натъжава.  Thinking
Ще споделям и аз за моите покупки!  Peace
Ariiv, благодаря за информацията!

# 492
Здравейте момичета, записвам се и аз да следя тази тема Simple Smile Аз за в момента пазарувам от този сайт http://efrea.com/promotions/  много съм доволна като облужване, цени...а и поръчки над 20 лв са с безплатна доставка. Има какво още да се желае като разнообразие, но ние от малките градове нямаме голям избор...

# 493
Момичета,предлагам тази перелина, ако някой се интересува-да ми пише

# 494
  • София
Привет,
Да се отчета,че днес си купих яке от Зара.Много лекичко,разкроен модел,тамън като за моите 90+кг.Между другото там имаше най-голям избор,тоест поне 5 модела от по-късичките,иначе имаше и дълги,но аз не ги тача тях,защото съм и по-нисичка и ставам CrazyВ Бенетон също има добърр модел,но като парички-двойно.В отлета 55th имаше също много добър модел на цена от 80лв,но със супер грозна тока на колана,което не е огромен проблем,защото целият колан може да се замени.Дано съм била полезна!

Общи условия

Активация на акаунт