Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 942
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Някой да знае в София, около Красно село, Бъкстон, общо взето в този район, сутиени Опал дали има? И доволни ли сте от тях?

# 466
Да и аз съм доволна много от оформящите сутиени на Лидл, с марка Джолинезе, и аз трудно си намирам сутиени, защото съм капризна, държа да са без банели и подплънки.
Иначе аз нося размери 44-46, в зависимост от модела, това мисля, че отговаря на xxl.Честно в нормалните магазини и аз не мога да си намеря хубави дрехи, обичам да обикалям из магазините ВУ или пък поръчвам от английски сайтове.
Че то на Опал още продават ли сутиени, не съм виждала такива от моята абитуриентска през 96.

# 467
  • София
Според техния сайт продават Grinning http://www.opalbg.com/index.html

# 468
Здравейте, момичета ! Simple Smile
Да сте открили някой готин онлайн магазин като за нас наскоро?

# 469
*Tea*, ти нали отслабна? Защо вази тема Wink
На въпроса ти - аз не съм попаднала на такъв магазин. Гледах в ЕФРЕА, но нищо не съм харесала и намерила в моя размер. В МАДАРА имаше интересни неща. Но големите размери естествено не са в наличност  Sad
И поради тази причина обикалям реалните магазини.
Имам много добри попадения Wink
П.П. Да не е като реклама, но съм положително изненадана от КАРИНА - Русе.

# 470
*Tea*, ти нали отслабна? Защо вази тема Wink
На въпроса ти - аз не съм попаднала на такъв магазин. Гледах в ЕФРЕА, но нищо не съм харесала и намерила в моя размер. В МАДАРА имаше интересни неща. Но големите размери естествено не са в наличност  Sad
И поради тази причина обикалям реалните магазини.
Имам много добри попадения Wink
П.П. Да не е като реклама, но съм положително изненадана от КАРИНА - Русе.

Alleisha, свалих 10 кг. до тук, но все още съм голям размер, спрямо предлагането в магазините Simple Smile

# 471
То предлагането по нашите магазини е един критерий...

# 472
Охх, иде зима, ще ми се да си купя високи ботуши с равна подметка, ама да ми стават на прасеца -не съм толкова гигантска - ама такива ботуши трудно намирам - да не кажа хич - имате ли някакви предложения Thinking

# 473
То предлагането по нашите магазини е един критерий...

Даа, точно!  Close  Затова съм все още в темата Simple Smile
На "кокетна" много модели ми харесват, но все малки.  ooooh!

# 474
Ей това с ботушите ми е проблем и на мен.
Ако намерите някъде хубави, за широк прасец...обадете се.

# 475
  • София
Ей това с ботушите ми е проблем и на мен.
Ако намерите някъде хубави, за широк прасец...обадете се.

Намерих аз, в един магазин на Раковска, до Театър "Сълза и смях" - на Jana, висок бутиш в много хубав кафяво-червен цвят, закопчах до горе! Но цената е 215 лв.

# 476
Мда, за по 200 лева си намирам и аз, но нямам възможност да ги дам

# 477
  • София
Мда, за по 200 лева си намирам и аз, но нямам възможност да ги дам

Именно SadSadSad

# 478
  • Варна
И аз се нареждам за ботушки, още преди да напълнея си го имам тоя проблем с прасците.Сега пък отслабвам, ама пак няма отърване от големите прасци Tired
Иначе станах най-редовният клиент на Уайкикито и НМ.Така ми е писнало да обикалям да си търся дрехи по мярка, там поне си намирам това -онова.

# 479
  • София
Девойки,имам нужда от помощ.Трябва ми връхна дреха за сега.Нямам претенции дали ще е палтенце/до под д-то някъде като дължина/ или пък яке някакво,стига да ми става и да стои прилично.Ако някой е видял нещо или пък си е купил,моля да сподели.Вече почти не гледам и колко струва-стои ли ми добре си го купувам,защото толкова рядко намирам подходящи неща.
Относно ботушите,мисля,че едни хубави и качествени кожени ботуши могат да се намерят за  100-150лв,но аз предимно нося боти с цип,защото по-лесно се намират,а и струват около 80-100лв.

Общи условия

Активация на акаунт