Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 104 012
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
missmarina, ботушите ти са страхотни !   Hug Със здраве да си ги носиш ! Бих искала да има повече магазини, в които да можем да си пазарим, но уви...
За Добрич пък, където живея, положението е трагично просто !  Confused

# 196
Хриска,
значи може да споделяш като получат нещо ново, интересно в тези магазинчета.
От "бабешкото" и аз не пазарувам. Но в това на спирката съм редовен посетител.
Рядко не си харесвам нещо, ама се спирам.
Сега дебна за тъмно син панталон. Имаха миналата година. Дано уцеля тази.

# 197
  • София
missmarina,огромно благодаря от мен  за снимката.  bouquet

# 198
Аз се опитвам да си намеря рокли(във Варна)....голям проблем, все размер S,M даже и някои L-ки са ми теснички в ханша

# 199
Хриска,

Минах преди няколко часа.
Имаха доста панталони (платнени, елегантни) в сиво-кафявата гама, има размери. Не знам как стоят, аз такива не нося. Имаха дънки, купих си един чифт стандартния цвят. Имаше и по 10-тина чифта кафяви панталони и тъмно сини дънки.

# 200
Аз се опитвам да си намеря рокли(във Варна)....голям проблем, все размер S,M даже и някои L-ки са ми теснички в ханша
Рокли има във waikiki и в gery weber ,разбира се ако те устройва цената,но когато има намаление става Mr. GreenАко знаеш някакви магазини във Варна моля сподели,защото е голям проблем.Сега се сетих и за едно магазинче срещу "дупката",до фотото ,но и там роклите са около 90 лева ShockedВсички са решили,че като сме дебели трябва да плащаме повече.

# 201
  • София
Да споделя едно ново магазине, което открих днес. Аутлет на Некерман, имат доста стока и за жени, и за мъже. Цените са добри, каеството също ми изглежда добро. Аз си тръгнах смао с една блузка с къс ръкав за 9 лв., 100% памук и за детето една с дълъг ръкав за 9 лв. Имаше доста неща за слабички дами, но и за големи имаше. Пробвах дънки, които за съжаление са ми къси, но на дама 170-175 може би ще са и добре. Имаше доста панталони и дънки. Така, намира се на бул. Сливница, от ляво по посока Люлин, точно преди моста на Захарна фабрика, има един търговски ценър с доста магазини. той е на второто ниво в началото, преди Лили. (дано ме разбрахте). Собственика каза, че сега се опитвал да вкара и дънки Вранглер.

# 202
Във Варна летни рокли съм си купувала от "Дафне". Доволна съм от "Дафне", сега дори имат намаление, но няма номер за мен. Аристон също имат хубави рокли и поли, но цената им е добра само при намаление.

# 203
  • В най - голямото село
catty m Благодаря ти, че сподели. Това е много близо до нас.
И аз напоследък май доста неща си взимам на gery weber, при намаленията разбира се.
Очаквам с нетърпение H&M  Peace

# 204
  • Под гъбата
Пробвай с дрехите на Евея -Добрич. Поне във Варна лесно се намират Peace

# 205
Пробвай с дрехите на Евея -Добрич. Поне във Варна лесно се намират Peace

Евея имат попадения, но според мен са повече за жени към и над 50г.

# 206
Някой да е виждал хубави спортни комплекти (тип анцунг) за по-пухкави дами?
Намирам само до XXL, което пък изглежда малко.  newsm78

# 207
Хриска,

Минах преди няколко часа.
Имаха доста панталони (платнени, елегантни) в сиво-кафявата гама, има размери. Не знам как стоят, аз такива не нося. Имаха дънки, купих си един чифт стандартния цвят. Имаше и по 10-тина чифта кафяви панталони и тъмно сини дънки.
А като цени ?

# 208
Аз да кажа, Хриска може да ме поправи.
Панталоните бяха по 10 лв.
А дънките - 20 лв.
От там имам тъмно кафяви дънки и сини (купувани този сезон). И двата чифта бяха по 20 лв.

# 209
Вижте, аз какво си поръчах днес Simple Smile
http://fashionsupreme.co.uk/product/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0% … %D0%B2-Rita-32929

Изглежда страхотно ! Като пристигне, ще се снимам облечена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт