Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 104 036
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ние сме с подобен (все още не) проблем. Синът ми харесва Wenice. Моделите им за момчетата са доста по-широчки от българските. Купувам му по-голям номер и навиваме крачолите. (142/42) сме ние.

Иначе "extra wide" не съм знаела, че има.

Разбирам че ти питаш за магазин, за по-широки дрехи, ама да ти дам и друга идея.
"Преди години" моят беше кльощав. На 5 години му купих 3/4 панталон (дънки) за 10 годишно дете. С голям кеф го носеше пристегнат в кръста. Сега малкото е на три. Подгънал е крачолите и не се разделя със същия панталон (стои му като пола панталон, но заради много джобове си личи че е момчешки). Та мисълта ми е, че за децата е малко по-лесно. Купуваш дрехи за големи и режеш крачолите или загащваш тениската. Дори и без да си играеш да подгъваш.
Проблем са официалните дрехи само. Ние затова си нямаме ризи, сака и официални панталони, но не ни и трябват.

# 226
  • София
Не е толкова лесно. Преди, когато беше по-малък, беше по-лесно. Сега е 1.60 и 60кг, а мъже с такива размери няма и намирането на дрехи е ад. Освен това той не носи анцузи, само панталони (дънки), а те стоят кофти като са скроени за друго тяло. Нямаш представа колко по-различно е, когато кройката не е за слаби и високи. Затова питах дали сте мяркали тук такава номерация за деца?

# 227
Не е толкова лесно. Преди, когато беше по-малък, беше по-лесно. Сега е 1.60 и 60кг, а мъже с такива размери няма и намирането на дрехи е ад. Освен това той не носи анцузи, само панталони (дънки), а те стоят кофти като са скроени за друго тяло. Нямаш представа колко по-различно е, когато кройката не е за слаби и високи. Затова питах дали сте мяркали тук такава номерация за деца?
моя и той е леко закръглен и е трудно с дънките. от миналата година намирам обаче ластични дънки за момчета и се родих.

# 228
Здравейте,

някой може ли да ми препоръча откъде мога да си купя пролетно яке - нещо спортно елегантно.

# 229
и аз ще следя темата!Откакто открих английските сайтове за "plus size" се успокоих ,че може и да не отслабвам Twisted Evil

# 230
и аз ще следя темата!Откакто открих английските сайтове за "plus size" се успокоих ,че може и да не отслабвам Twisted Evil
Joy Joy Joy
И аз си намирам поводи за успокоение.
Ама все пак искам да отслабна.
За жалост не знам вече как. Sad

# 231
  • Русе/София
Може ли да споделиш някой сайт?

# 232
Девойки, вместо запис, искам да ви питам къде в София сте засичали якета / връхни дрешки големи размери? По молските магазинчета дори ХХL се оказват тесни в рамената / бюста Sad Много страдам, от два месеца не мога да си намеря яке...

По спомен - в Лидл пускат от време на време макси мода

# 233
Бих препоръчала да погледнеш от молските магазинчета Некст и Х  и М - макар ч ене се сещам за модели, които да има в момента, ако има нещо, то евентуално биха могли да имат размер там, в останалите магазини- абсурд. Аз риза рядко си купувам поради същата причина- и ако палтото може и разкопчано да е, то ризата няма как да дърпа на бюста  ooooh!
Иначе аз почти всички връхни дрехи съм купувала от втора употреба-точно  заради размера. Лошото е че там е още по-трудно да харесаш нещо- освен размера, трябва и да е горе-долу запазено.

# 234
Пазарувала съм от http://www.romanoriginals.co.uk/-в момента има намаление до -70% .Доставката до БГ е 5.99паунда.Също си поръчвах от http://www.yoursclothing.co.uk/-доставката е 10.50евро,но пък имаше голямо намаление-туники,панталони,блузки по 5 евро всяка.Засега нямам забележка за качеството-материите са много по-различни от тукашните.А още по-младежки стоки има в http://shop.animal.co.uk/-аз лично не съм поръчвала от там,но имам техни дрехи-мнооого са уголемени.Почти всички английски магазини имат секция "plus size"--явно там държат по-пухкавите да не са голи и боси,а напротив-да се чувстват добре в кожата си и да се гордеят,че са добре гледани жени Laughingклиента си е клиент-слаб или не-трябва да има хубави дрехи за всички ни ,нали?! Grinning

# 235
Момичета, искам да ви попитам от къде да си купя стягащо бельо. Предпочитам да е от магазин в София, за да мога да отида и да разгледам. Дали има от този тип дето едно време ги ракламираха по ТВ-то с презрамки. Абе изобщо всякакво мнение относно стягащото бельо приемам - мисля че ще ми е от полза да си взема такова Peace

# 236
  • Варна
Аз да се похваля, намерих си най-сетне каквото яке търсих - кожено, спортно.
Варна - в Уайкикито в Двете Кули.Имаше само 2 бройки от него ХХL и при това беше и намалено!Само 40лв. Flutter
Много съм доволна!

Сега тръгвам на лов на бельо и аз, че и аз съм от проблемните със сутиените, голяма чашка и широк гръб Crazy Ужас....
Тук прочетох за Триумфа и скоро ще го посетя и ще докладвам ако си взема нещо симпатично.Че ми писна да давам 20-30лв. за сутиени, които нося 1 година и после за нищо не стават ooooh!

# 237
  • София
Стягащо бельо има в Н&М и то на добри цени. Триумф също имат, но са скъпи. Мнение за такова бельо съм споделила преди 2-3 страници.

# 238
  Да missmarina, прочела съм твоя пост, просто реших да отворя дискусия по въпроса. Ще мина през Н&М, защото няколко пъти ходя вече, но до бельото все не стигам щото опуквам бюджета за харчене още на дрехите Joy
  Много ти благодаря Peace

# 239
A Waikiki в София има ли някъде?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт