Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 974
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Сдобих се с кафяв, сив и тъмно син панталон. С кройка на дънки. Точно каквото търсех! Размери? Ами имаше големи. На една и съща фирма са, но са ми различни номера.
Ех! Прибрах се доволна.
Ще кажеш ли каква марка са, за да проверя дали ги продават и в Пловдив! Че сега заради бебешката количка ходя с ниски обувки и не мога да си ползвам официалните дрехи.

# 436
Линка, който получих на лични за чорапогащниците е този  http://chorapogashti-lida.com/index.php?route=product/category&path=36 . Пускам го за да се възползвате и вие, ако прецените. Мисля, че не е реклама.

# 437

За пореден път ме депресираха с коментар за външността ми. Разни знаещи продавачки, които ми обясняваха, че за бременни и едри жени нямали дрехи. Ей, побеснявам. Да се зачуди човек с какво ли се обличат тези хора. И не ми казват пряко - за вас няма. Ами заобиколно се опитват. Как влезнала една по-едра жена и не могла да си купи панталон. И как онзи модел блуза (тип торба) й стоял страхотно!

оф, и на мен ми е познато това чувство и тези коментари....Честити придобивки! Дано и аз скоро се похваля с нещо,че все на камък удрям по тия магазини....големи номера все не се намират,което значи,че именно те свършват бързо...
Да не говорим,че повечето неща за едри дами ги шият с отвратителни кройки и уширени, а не така,че да те "прибират"... Cry
Само за да  е нагледен коментара ми ще пусна няколко снимки, ей такива неща искам и аз да нося,ама няма от къде...а тези мадами са едри,но дрехите им са ушити много добре Peace

# 438
  • Русе/София
Ах,страхотни снимки.Червената рокля направо ми  Shocked,много е красива.
Да попитам за този магазин,който е в подлеза на Окръжна болница-с метрото мога ли да стигна до него?

# 439
tuly, тук по нашите магазини такива чудесии няма да намериш...за съжаление. Първата туника е на Мариан Джеймс, нейни дрехи има в Ларедут. Не са евтини обаче...В сайта има и др. серии за едри дами, заслужава си човек да се позанимае малко за да не се налага да слуша и гледа намръщени продавачки с "компетентно мнение".

# 440
Хубави рокли- по-официални и размери до...ами според зависи, но до около 20-22, има в Некст и в Маркс и Спенсър  в момента
На мен цените им са ми височки, но имам една- две от разпродажби и много си ги харесвам

# 441
tuly, тук по нашите магазини такива чудесии няма да намериш...за съжаление.

това ми е мисълта  и на мен- защо и тук не шият така, че да се харесаме и да си купуваме...

Наскоро влизах в един магазин в Трявна, фирма производство на макси мода, е да ви кажа, че по-голям номер от 52 нямаше /блузи/, а панталони пък съвсем - 46-48.....е какъв Макси производител е това тогава Thinking
Да не говорим за Русенската Карина,чийто номераций са големи като цифра,пък малки като реален размер...

# 442
  • София

Да не говорим за Русенската Карина,чийто номераций са големи като цифра,пък малки като реален размер...
Ах това колко добре ми дойде като информация  Mr. Green Бях се притеснила, взех си техен панталон, а номера по-голям отколкото нося  и малко се притесних  Grinning

# 443
  • на третия етаж
Приятно ме изненада магазинът на KENSOL във Велико Търново. Мислех, че предлагат само модели за стройни дами, а се оказа, че имат модели до 58 размер. Взех си страхотен брич на 50 % намаление, който вече почти два месеца нося с огромно удоволствие /и самочувствие на модерна жена/. Последната ми покупка от вчера е елегантна пола до средата на коляното /на Бордо/, с която изглеждам доста по-слаба. Наистина са височки цените, но пък гледката в огледалото си заслужава Laughing

# 444
  • София
здравейте Hugима един магазин за големи размери дрехи на бул.Ломско шосе 84 в Надежда ...той като цяло е за бельо,но продават и големи размери туники и панталони.  Hug

# 445
да не би да имат и сайт?
Много ми  е трудно и с бельото, споделете ако знаете он-лайн магазин са сутиени ,големи размери

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 13:24 от tuly

# 446
# 447
  • София
д ан еби да имат и сайт?
Много ми  е трудно и с бельото, споделете ако знаете он-лайн магазин са сутиени ,големи размери

Ako ти харесват -  днес ги пуснаха в Лидл  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18513.htm  Имай предвид, че се изчерпват бързо.

# 448
цвети петкова,благодаря,ще разгледам...харесвам когато облеклото за едра жена е облечено и показано наистина от такава,че да добие човек по-точни впечатления как би стояло на фигурата Peace
Таня 67, гледах ги в брошурата ,но съм за мааалко по-голям размер

# 449
Аууууууу ми те в този сайт цените са "маркови"  Shocked А моделката е... Shocked Shocked Shocked
Сутиени има като за мен в Триумф, въпросът е, че не мога да си купувам често.
Лидълските са ми ОК, но подгръдната е една идея широка. Сега се чудя дали да си взема от новите...после всичките които имам от ще ходят на "префасон".

Общи условия

Активация на акаунт