Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 906
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Не, няма колони там..няма и за бременни конкретно.. моделите са много хубави Simple Smile Има ит най-ежедневни до много раздвижени модели. Имат сайт, но на него са само тинейджърските модели www.rands-bg.com

# 511
Аз пък хич не искам само убити и семпли цветове и като дойде есен или зима се пукам от яд, че всичко е едно сиво, кафяво и няма нищо весело и слънчево в дрехите.

# 512
  • София
Е да де, ама то в Н&М по тая логика са напускали едни розови, жълти, цикламени панталони големи размери. Цикламени дантелени рокли, златни блузки и пр. Ама как да опънеш 100 кила дупе в оранжево през декември. Mr. Green
М/у другото там сега има палта, жилетки и сака на половин цена. Много сладки бежови разкроени палтенца за около 65лв. Къси, двуредни и много меки. Също и вталени сака от трико в лилаво и цикламено.

# 513
missmarina, това в Сердика или в The Mall, че имам нужда от палто и не си намирам, а не ми се обикаля:)

# 514
  • София
 В The mall Peace Гледах ги в четвъртък. Търси тези с червен етикет 50%, защото има същите на редовна цена. Просто са ги разделили половината да са намалени. Имаше даже и едно черно.

# 515
  • София
В НиМ в Дъ Мол открих мъжки панталони различни размери extra wide. Обаче, за съжаление, продавачките си нямаха идея и ги бяха сложили измежду другите, та съвсем случайно ги видях. Може би и сред женските размери се намират такива.

# 516
Женските са си отделно, Х и М +, при бременските са
От другите има от някои модели до 14 или 16, което обикновено ми става, но много рядко се намират...не от всеки модел има всички размери, а и някои размери са си доста умалени

# 517
  • София
Вярно че ХиМ+ бяха, а не extra wide Simple Smile

# 518
Е супер, довечера ще скокна до The Mall, без това там ми харесвам H&M-а повече от колкото в Сердика, не знам защо:)
А това за мъжките панталони е интересно, защото моя мъж им е фен на H&M по край мен, но трудно се намира нещо мъжко нормално, все едни такива вталени и прилепнали, но пък био блузките им са страхотни, обзавела съм го в пълната гама - даже и ярко розово Laughing ама май малко го е срам да го носи Laughing

# 519
Привет!
Момичета, дайте малко идеи за бг сайтове с хубави модели,
че идват банкети  Simple Smile , а тук в прованса нищо не мога да си харесам -
само стандартните китайски и тинейджърски умалени модели,
в които не се побирам, а и не ми харесват. Rolling Eyes
Иначе ако има дами от Русе да споделя за един магазин точно зад Общината,
който открих през лятото като ходих там.
Имаха всякакви номера, вкл. доста големи. Внасят от Германия и Англия нови
дрехи и качеството и цените им са много добри. Аз си купих немски дънки за 14 лв.
и една черна дантелена блуза за 6 лв. и останах много доволна.
Чакам предложенията ви, защото нямам много навик да пазарувам от сайтове.
Все имам чувството, че няма да мога да преценя размера. Rolling Eyes

# 520
Е да де, ама то в Н&М по тая логика са напускали едни розови, жълти, цикламени панталони големи размери. Цикламени дантелени рокли, златни блузки и пр. Ама как да опънеш 100 кила дупе в оранжево през декември. Mr. Green
М/у другото там сега има палта, жилетки и сака на половин цена. Много сладки бежови разкроени палтенца за около 65лв. Къси, двуредни и много меки. Също и вталени сака от трико в лилаво и цикламено.

Ей така, без да ти пука Wink  Hug

# 521
искам да си купя някакви хубави и модерни туники, които да са под дупето,  и да са леко разкроени, защото имам оформена талия но много голям ханш-е не мога да намеря и това си е- всички са някакви прави и безформени  чували. Кажете откъде , може и някой английски сайт

# 522
Изабел, щом имаш талия, не си ли пробвала с блуза, която да я подчертава. Аз също съм в клуба, но съм установила, че с туники, дълги и разкроени дрехи, изглеждам още по- голяма. Ама то и до усещане...както му е комфортно на човек. Аз скоро купувах дрешки от миниприкс, преди време от Ларедут...нямам обаче конкретни идеи...Сещам се за Маркс и Спенсър, че имат хубави дрехи.
А това за цветните дрехи...хаха...сещам се за моето чудене напр. в сайтове, където съм ровила...Какъв асортимент от къси полички и панталонки- големи и много големи номера...Сега...вярно, че всеки може да си носи, каквото му е удобно, ама... Tired

# 523
  • Под гъбата
Момичета, моето палто от Ефреа дойде! Разочарована съм Sad В раменете, бюста  и талията ми е като подарено, докато в ханша имам малка широчина от 5 см.  Все още имам време за връщане, обаче пак трябва да рискувам с друг модел от сайта им.

# 524
Цъфс проблемът ми е голям ханш с бричове и плоско/увиснало дупе/ и ми се получават едни грозни балони и гънки отзад, а често и отпред- защото които панталони са ми добре в бедрата са ми големи в талията/ И ми стоят добре туники които са не много дълги, а точно да закриват дупето. Може и с височка талийка.
В Маркс ходих вчера даже,много бабешки модели, а официалните им костюми повечето са от трико -вярно дебело/нали сега това е модерно/ но ми описва всички неравности от целулита. Просто не мога да си обясня как правят големи номера от модели неподходящи за пълнички.
Както и едно момиче беше напред писало- в H M големи номера от панталони и дрехи в искрящи цветове Grinning

Общи условия

Активация на акаунт