Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе/София
Благодаря.

# 586
Здравейте!
Публикувах снимка с роклята в профила на Сиренити във фейсбук.
Ето линк : http://www.facebook.com/Sirenity.Fashion?fref=ts

# 587
  • Русе/София
Здравейте!
Публикувах снимка с роклята в профила на Сиренити във фейсбук.
Ето линк : http://www.facebook.com/Sirenity.Fashion?fref=ts
чудесно ти стои

# 588
  • София
Много ми харесваш и на мен. Магазин имат ли или се поръчва през нета?

# 589
Много ми харесваш и на мен. Магазин имат ли или се поръчва през нета?

Благодаря ви момичета!  Flutter
През фейсбука се разбрах за размер, цвят и т.н и мацката ми я прати като пощенска пратка до офис на Еконт.  Peace
Имат и магазин, но не зная къде е.

# 590
  • Под гъбата
*Tea*,страхотна рокля Peace Харесва ми цвета и модела, гледам че си я комбинирала с висок ботуш. Аз лично не си харесвам глезените и поради тази причина не нося рокли Embarassed, но на теб ти прилича

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 21:17 от mama_mima

# 591
  • София
И от мен един глас за Сиренити, имат чудесни неща, а Ирена е човек, който знае какво и как да прави.
Имат магазин на Илиянци, на втора база.

Доротея, страхотно ти стои рокличката!  bouquet

# 592
Здравейте отново!
Поръчах си от Английския Некст рокля Uk 22 ,обаче ми е много широка в ханша.Ако някой се интересува-пишете на ЛС,за да Ви дам линка в Продавалник

# 593
Страхотна тема сте отворили. Благодаря ви Hug Тия дни с мъка търсим такиви магазини, за да изберем подарък. По-миналата година бяхме в магазин Гигант до НДК, ама много солени цените там, а и честно казано не всичко е хубаво. Иначе за онзи магазин за обувка до Плиска звучи много примамлив  Peace Минионче съм, но като бях ученичка тренирах доста и прасците ми са по-развити. Не са огромни, но като обикалям по магазините гледам само някакви манекенки с крака като клечки могат да се наврат в ботуши  Cry

# 594
Ми то магазинчето не е нещо особено, даже е щанд с обувки, но да похваля ботушките- вече няколко дни ги нося и са много удобни  Peace

# 595
Здравейте, търся си яке или палто 56 размер. Имате ли идеи от къде да си намеря онлайн?

# 596
  • Варна
Днес си купих ботуши, дълги без ток само за 30лв. от Карло Паоли/Гранд Мол Варна/, явно имат някакво намаление или ликвидация, защото всичко в магазина по беше по 20 и 30лв..Ботушките направо ми заспаха на прасците, много съм щастлива.
Напоследък започнах да влизам в някои ботуши и чизми, явно по-широки ги шият.
Защото сестра ми си купи от един магазин до Нептун черни чизми и също ми станаха.

А яке аз мин. година си взех от Кенвело големичко XL беше най-голямото, но сега не знам дали са зареждали големи якета.
Аз си карам с моето, макар че вече ми е широчко откакто отслабнах, но догодина като сваля още кг./ а дано Praynig/ ще си търся друго.

# 597
  • Под гъбата
На 31 декември, ако все още Карло Паоли има намаления, ще го посетя. Laughing Момичета, искам да си купя туника или блуза в тюркоазен цвят, да не е много официална. Нещо онлайн да препоръчате? newsm78

# 598
Здравейте, търся си яке или палто 56 размер. Имате ли идеи от къде да си намеря онлайн?
efrea.com

# 599
zdraveite mili momicheta. izvinete me che pisha na latineca no na tableta nqmam kirilica.
Mnogo mi e gadno nablijava nova godina i shte praznuvame v zavedenie....i tuk idva problema - nqma kakvo da obleka. otnovo vsichko se povtarq slusham priqtelkite mi - kakvo shte oblekat , kakvi rokli shte si slojat kakvi tokcheta... vie prekrasno razbirate koshmara psihicheskiq koito izjivqvam.
no stiga tolkova da vi natovarvam i az. Reshila sam sled nova godina da napravq poreden opit za otslabvane ,tozi pat s hapcheta Vitaslim LINE . Izchetoh mnogo za tqh mislq s nqkakva dieta da gi sachetaq . Shte vodq statistika tuk..ako ima deistvie i nqkoi ot vas da probva Hug
Za sega tolkova ot men , leka vecher Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт