Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 881
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Да, обущарите разпъват, но ако ти стиска долу, а на мен ми обива горе, даже не са ми тесни, но са супер неудобни
Може би ще пробвам с фризера, искам просто да омекне или да придобие някак си формата на крака

# 571
  • Sofia
Аз няколко пъти съм си рязала сама боти или ботуши  отгоре и съм пришивала широк ластик точно поради същата причина,че стягат или не мога да ги обуя,но все пак зависи и от модела

# 572
Ако някой попадне на хубави ботуши, широки, да не се набръчкват, е добре да сподели.
Аз този сезон си взех едни от продавалник-а. Това ми е първа и единствена покупка от там. Рискувах. Но продавачката беше много коректна. Ботушите са чисто нови, в кутия. Меки. Не се хлъзгат. Много съм доволна.

# 573
Много се радвам на тази тема- че съществува.  Rolling Eyes  bouquet
Нямам желание да ходя по магазините- скапвам се- всичко е направено за манекенки #Cussing out
Най-накрая темичка- където да се почувствам в свои води. и за запис ще запиша следната поговорка
'Слаба в дупето- грозна в лицето =пълна в дупето- хубава в лицето' smile3534

# 574
  • Sofia
 Laughing Не съм я чувала,макар че повече би ми допаднало първата и последната фраза

# 575
Ето тези http://www.amazon.de/Marc-Shoes-1-613-08-02-150-Babette-150/dp/B … 13963&sr=8-21, 41 номер си закупих днес от базара на Плиска, като даже са ми леко широчки долу на ходилото, а горе ги закопчах от раз
Много са мекички и приятни
Бих казала че отговарят даже на 42, или поне аз нося 41-42 и съм с широк прасец
Имаше ги и в кафяво

# 576
LOST къде точно в базара на Плиска-подлеза ли имаш предвид? и такава ли е цената? newsm78

# 577
  • София
Дано не е такава цената Laughing
И аз с питане кой е този базар, доста години живях там, за базар за пръв път чувам newsm78
♥ LOST ♥ , твоите сиви ли са? Кафяви си купих, сега си търся нещо елегантно и черно..

# 578
Ами до магазин 345 и пица Мис Каприз...на ъгъла на Лидице и Коста Лулчев
Така ориентирате ли се
Аз го знам като базар Плиска, но може и друго име да има newsm78
Цената е 159 лева, не е малко, обаче просто ми писна все да ми стискат и обиват, особено ботуши
Имаше и други модели на тази марка, например тези http://www.amazon.de/Marc-Shoes-1-613-07-14-490-Babette-490/dp/B … 54163&sr=8-40
тях ги пробвах със сигурност също са уголемени, 40 отговаря на 41, и не са тесни, но просто си имам два чифта боти и исках ботуши. Цените бих казала като на сайта, но в лева, например ботите ако не се лъжа бяха около 130 лева.
Сиви си взех, да, макар че кафявите повече ми харсаха, но ми се струват непрактични за поддръжка такива светли ботуши. Те сивите изглеждат черни на по-малко светлина де

# 579
да сетих се за къде говориш, благодаря. е то цената пак е добра - в левове е по добре от същата сума в евро. Simple Smile

# 580
  • София
Знам го и аз, с едни стъклени витрини Simple Smile Ще отида да ги разгледам, много ми харесаха на снимката.
Благодаря ти, ♥ LOST ♥   bouquet

# 581
Радвам се момичета, аз много си ги харесвам, дано си харесате нещичко

# 582
Аз да се похваля Simple Smile Купих си чудесна рокля през нета, на фирма Сиренити. Роклята струва само 35лв. Simple Smile Ще кача снимки като се снимам. Фирмата има фейсбук, там има качени снимки и мацката, която е дизайнера, отговаря много изчерпателно Simple Smile

# 583
  • Русе/София
Аз да се похваля Simple Smile Купих си чудесна рокля през нета, на фирма Сиренити. Роклята струва само 35лв. Simple Smile Ще кача снимки като се снимам. Фирмата има фейсбук, там има качени снимки и мацката, която е дизайнера, отговаря много изчерпателно Simple Smile
Нищо не открих,моля за инфо   bouquet

# 584

Общи условия

Активация на акаунт