Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
mama_mima, аз редовно поръчвам от там и не съм имала проблем. Досега не се е случвало да не ми седи добре дрехата, а аз комбинирам 2 размера.
Но щом с теб така се получава, търси си правата. В крайна сметка човек като си плаща, очаква да получи добро обслужване и качествена стока.

# 556
Момичета незнам,защо тсе решили,че се прави реклама,просто споделих за голямо разнообразие от модели,който не са за 60 годишни и много добро обслужване от страна на продавача,не мисля,че хубава блуза-35лева или жилетка-55 са скъпи( на сайта дори не са изложени всички модели)споделих,това защото знам колко трудно се намира хубава дреха,а и когато в Бг.има такава инициатива от собственика би трябвало да се поощри,но както и да!

# 557
Момичета незнам,защо тсе решили,че се прави реклама,просто споделих за голямо разнообразие от модели,който не са за 60 годишни и много добро обслужване от страна на продавача,не мисля,че хубава блуза-35лева или жилетка-55 са скъпи( на сайта дори не са изложени всички модели)споделих,това защото знам колко трудно се намира хубава дреха,а и когато в Бг.има такава инициатива от собственика би трябвало да се поощри,но както и да!

Аз лично ти благодаря за споделеното!   bouquet
Разгледах и страницата във фейса и с Коко говорих, има чудесни неща и толкова се зарадвах, когато човека ми каза, че в неговия магазин съм най-малкия номер  Flutter

# 558
  • Русе/София

Разгледах и страницата във фейса и с Коко говорих, има чудесни неща и толкова се зарадвах, когато човека ми каза, че в неговия магазин съм най-малкия номер  Flutter
аз обаче не разбрах къде точно се намира магазина ?Може ли на ЛС адреса?

# 559

аз обаче не разбрах къде точно се намира магазина ?Може ли на ЛС адреса?

Ето фейса им, аз не съм от София и не съм се интересувала къде се намира магазина, но май е в Илиенци.
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.410252779031561.101254.100001405279486&type=3

# 560
  • Под гъбата
*Теа*,виждам, че си от Добрич, моля те напиши ми ако знаеш къде се намира магазина на Ева ООД! Техните дрехи страхотно ми допадат а скоро ще пътувам до Варна искам да пазарувам.

# 561
  • София

А може ли пак линка към страницата във Facebook, на мен ми се отваря главната страница....

# 562
  • София
Rima, Копирай целият линк, с цифричките, и го постави в полето за адрес Peace

# 563
Здравейте момичета. Много полезна темичка. Искам да ви попитам - от къде мога да си купя ботуши за широк прасец. Имам голям проблем - № 36 и широк прасец. Не съм от София и търся някакъв надежден сайт за ботуши. Къде от Варна мога да си купя такива ботуши? Поне Варна ми е близо. Харесвам класически модели.

# 564
да споделя- търсех си сутиени големи чашки- 85Е- та посетих аз магазина на Триумф, всички модели които мерих ми стояха ужасно и ми бяха неудобни- не че не са хубави, ама не ми паснаха.
отчаяна реших да вляза в магазина на Skiny, въпреки че знам че нямат големи чашки- оказа се че вече продават D и E чашки/даже са имали промоция миналия месец за да популяризират големите номера/ и си купих два сутиена, които ми паснаха доста добре и са много удобни, не са евтини- по 72 лв, но съм супер доволна, защото ходех с един стар на есприт, който и половината ми гърди не побира вече. Grinning

# 565
*Теа*,виждам, че си от Добрич, моля те напиши ми ако знаеш къде се намира магазина на Ева ООД! Техните дрехи страхотно ми допадат а скоро ще пътувам до Варна искам да пазарувам.

mama_mima
, последно знам, че имаха магазин под високото тяло, до универсалния магазин ( сега мол). Дано не са се преместили и да не те подведа със старо инфо  Peace

# 566
Вчера си купих яке. Дълго, с качулка. Много съм доволна Simple Smile

# 567
Аз тези дни ще търся ботуши...боти си намирам, но елегантни кожени ботуши, че и да са удобни - не и не
Имам едни от преди, стават ми, с ластик са, но някак си самата кожа е твърда и ми притиска краката, и са ми крайно неудобни  ooooh! Колкото пъти се опитвам да ги нося, после дни наред ме болят целите крака  ooooh!

# 568
  • Под гъбата
Аз тези дни ще търся ботуши...боти си намирам, но елегантни кожени ботуши, че и да са удобни - не и не
Имам едни от преди, стават ми, с ластик са, но някак си самата кожа е твърда и ми притиска краката, и са ми крайно неудобни  ooooh! Колкото пъти се опитвам да ги нося, после дни наред ме болят целите крака  ooooh!
Тясна кожа съм разпъвала като сложа обувката в плик и после за няколко часа във фризер. Обува се докато е студена и се носи до затоплянето и отпускането на кожата, желателно с чорап.

# 569
  • Sofia
и обущарите разпъват тесни обувки със специални калъпи

Общи условия

Активация на акаунт