Детски рожден ден във Варна -6

• 98 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и Честита Нова 2011!Само да ви споделя ,след много четене из темите така се омотах,че накрая си запалих колата и реших да видя за какво става на въпрос, ето малко актуална информация:"Мечтателница"-заведението не работи вече,""Бабината къща"-резервации от преди празниците и е малко за не повече от 10 деца ми каза баба даже мисля че и на 10 ще им е тясно ,"Къщата на приказките"-такава тежка миризма ме лъхна ,че още ми  мирише а детския кът е за деца до 3г. според мен не си заслужава както някой от тук се беше изразил по скоро квартално кръчме,"Хлапетата"-твърде далеч ,но все пак стигнах и до там -по скоро занималня на вид (то си е такова де) отколкото детски кът,"Вики ленд"-държат тортата да е от тях но каталогът им е като от преди 5 г.(за първия рожден ден на дъщеря ми поръчвах от там и си взех каталог-е сега е същия)  ,до "Нивеляшка" не съм ходила-датата ни е заета,премирих се да празнуваме в "Елитис"-"Таралеж" и познайте какво отивам за официална резервация(преди два дни ходих за инфо и тогава нямаше ток уж щяха да го оправят)-батутите изпуснати,тъмно няма никой-авария само в детския кът ,от една седмица няма кой им отстрани проблема ,не зависело от тях а имаше поне три рожденни дни за събота -блазе на хората които са спокойни че всичко е ок за празникът им!Това е....... #2gunfire

# 46
Ние пък бяхме канени на рожден ден на 4 год момченце в комплекс Рая във Възраждане. Много им е хубав детският кът. Срещу 50 лв. заемаш цялото завдение за 2 часа и не пускат други външни лица. Имаше една аниматорка, приятно момиче. Храната не беше нищо особено. Примерно под "плато със сладки" бяха сложили една чиния и майката на рожденика беше разочарована от количеството. А бе като цяло не беше зле. Моето дете е 2 год и се надивя на воля.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 22:32 от babyblue

# 47
Да и до там ходих ,но сякаш е за по малки дечица,ние сме на 5,и е малко пространството за към 10ина деца,иначе е  хубаво Wink,а и датата ни е заета!

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 11:39 от dimaa

# 48
  • Варна
Провери за всеки случай в новия детски център в Пфое мол. Много е хубаво вътре, единствен минус е, че родителите не присъстват при децата. Почерпката за тях е в кафето на същия етаж, но могат да наблюдават на екран какво се случва вътре. Кетърингът им е от новото заведение на 4ет в мол-а, кувертът е 12-13 лв на дете. Не съм присъствала лично на РД там, но видях че празнуват дечица. Инфото ми е от момичетата, които работят там.

# 49
Ще отида днес да проверя!Благодаря!

# 50
премирих се да празнуваме в "Елитис"-"Таралеж" и познайте какво отивам за официална резервация(преди два дни ходих за инфо и тогава нямаше ток уж щяха да го оправят)-батутите изпуснати,тъмно няма никой-авария само в детския кът ,от една седмица няма кой им отстрани проблема ,не зависело от тях а имаше поне три рожденни дни за събота -блазе на хората които са спокойни че всичко е ок за празникът им!Това е....... #2gunfire

Ха, ние сме на рожден ден канени там в неделя  newsm78

# 51
Отново да се включа ,ходих в детския център в пфое мол-перфектно изглежда,като организация незнам как е утре ще кажа Praynig,на това му казвам аз детски кът!

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 11:56 от dimaa

# 52
Здравейте, да се отчета и аз с нашия рожден ден Simple Smile
Празнувахме в заведението, което се намира в нашата кооперация - бар "Кристал". Голямо, просторно, идеално за по-големи деца, но детски кът няма, така че е належащо да си поканите клоун. За малките има една люлка, пързалка и люлеещо конче.
Е, ние бяхме основно възрастни, щото ни е първи рожден ден. Имаше само 4-5 деца, но те бяха големички и все търчаха и се гонеха и се закачаха с големите, така че не им беше скучно. Част от кетъринга си поръчахме от "Камелия" и честно да си кажа сме разочаровани. Аз и мама после smile3550  цяла нощ.
Тортата  ни я направи една приятелка, която се занимава от половин година с тези неща, но се справи страхотно и сме много доволни от нея. Казва се Галя. Понеже искахме темата на тортата да е зимна тя направи това: http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/albu … d=100000903845988

като цяло празника ни мина кротко, с наздравици и спомени от изминалата година и как малък Сашко е радвал всеки от нас. Тепърва ни предстоят големите рождени дни с негови приятелчета и клоуни.

П.С.: сега разбрах защо на детски рожден ден се казва, че е една малка сватба  #Crazy като дръпнахме чертата Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 53
Жиже, тортата е много красива! А малкия Сашко ти е одрал кожата! Просто няма как да сбъркаш кой е таткото  Grinning

# 54
  • Варна
Ееее, защо не ни попита за кетъринга, Жижко Хвалипръцков? Не знам дали щяхме да ти препоръчаме хубав кетъринг, но поне щяхме да те предпазим от този на "Камелия"...

# 55
Затова ли като ходя да пазаря в Била, виждам един весел трабант отпред   Grinning   newsm67

# 56
  • варненка от София
Хихик, от вчера надничам в темата с надежда да видя снимки от тържеството на малкия Сашко, та видях. Жив и здрав да е, да е гордост на мама и тате и изобщо да е весел и усмихнат животът му, каквато е и професията на тате.

Торта а е много веселка. Супер.

# 57
Днес ми се обадиха от Елитис да ми кажат че все още няма ток да не се надяваме,дано за вашия рожденик да го оправят,добре че вече бях резервирала в пфое мол ако ги чаках .....незнам!

# 58
  • Варна
Здравейте!Някой празнувал ли е вече рожден ден в Двете кули?Мнения?!

# 59
Здравейте, момичета!
Първо Честита Нова Година на всички!
А по темата ....Миналата седмица правихме рожден ден на моята племенница в Детския кът на Двете кули. Има много добри условия и атракциони за малки и големи. Предлагат всичко - храна, анимация, водещи, клоуни, украса и всякакви такива неща. Прочетох, че от другата седмица ще правят някакви семейни игри и детско шоу за таланти. Ще има и награди и програма!? Ще проверя за някакви телефони и ще пусна тук. Аз мисля да запиша моята дъщеря в шоуто?! Thinking
А що се отнася до Дядо Коледа /въпреки, че за тази година ... отиде/, мога да Ви предложа Жоро Атанасов от Варна. Дъщеря ми напрово се влюби в него! Wink

Общи условия

Активация на акаунт