Детски рожден ден във Варна -6

• 98 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Някой празнувал ли е в Лео на Палах? Или да е гостувал на рожеден ден там?

# 586
Radina, тортата ви от техните ли беше, или си я вкарахте сами?

Тортата ние си я внесохме, беше от Ламор  Peace

# 587
Някой празнувал ли е в Лео на Палах? Или да е гостувал на рожеден ден там?

ние - ноември 2010г. на мен ми хареса:)

# 588
  • Варна
Светкавица, докладвам за Двете кули - тортите са им от "Валентино". Аз поне никога не съм поръчвала от тази фирма, незнам как са. Общо взето всичко решихме с мъжа ми вече по организацията, само остава тортата да реша откъде ще е  newsm78

# 589
Светкавица, докладвам за Двете кули - тортите са им от "Валентино". Аз поне никога не съм поръчвала от тази фирма, незнам как са. Общо взето всичко решихме с мъжа ми вече по организацията, само остава тортата да реша откъде ще е  newsm78

Аз също, дори не съм чувала фирмата.На нас ни предложиха да си внесем, а на вас предложиха ли ви такава възможност?Мисля, да внеса от вече изпитани фирми, не че децата хапват кой знае колко торта.Доколкото изчислявам по лентичките, вие сте с около 12 дни "напред", надявам се да споделиш как е минало тържеството! Simple Smile

# 590
  • Варна
Да, можем да внесем, само да има сертификат. Иначе датата ни е 24-ти. Ще пиша после със сигурност  Peace

# 591
Стана време пак да навестя темата  Grinning ! Почти всички коментирани места са ми познати, освен това в Сити Център Аспарухово .
Моля, някой ако може да сподели снимки и впечатления !

За сега съм се спряла на Двете Кули, Детски Център Пфое Мол , Капела Плей !

# 592
  • Варна
 Аз също ще чакам информация за  Сити Център Аспарухово и за сладкарница Бамболино.Бях се спряла и на Панамера,но вече се замислям....  Миналата година празнувахме в зала Миро на Бизнес хотела-прекарахме един незабравим празник-и деца,и възрастни!!!!

# 593
Вече празнувахме в Пфое мола. Беше суупер!!!
Децата много доволни и аз също:)
Ще пиша пак с подробности и снимки.

# 594
Да споделя за Сити Център-Аспарухово. Бяхме на рожден ден миналата седмица и много ни хареса. На втория етаж е разположено цялото заведение, като има 2 отделни зали специално за децата (понеже в заведението се пуши Sick). Едната зала, където бяха в началото, е сранително неголяма, имаше си масички и столчета, там ги занимаваше аниматорката, със стъклени врати и камера, така че родителите отвън могат без проблем да ги наблюдават. Другата зала е детски кът с пъразлки, за катерене, се едно Капела плей в умален вариант. Аз се притеснявах дали на нашите 8-гошни момчета ще им е интересн, но бяха доста доволни.
Като цяло и на мен ми хареса бслужването - в момента, в който се появи дете, му поднасяха топли сандвичи, аниматорката добре ги забавлява... Ами това. Препоръчвам!  Peace

# 595
maiadate, благодаря ти  Grinning, ако ти се появи някоя снимка под ръка, може да я споделиш ! Ще трябва да се види на място явно, в нета почни нищо не намерих като условия и цени  Rolling Eyes.

# 596
Не зная дали греша, но ми се струва, че вече в нета информацията е изключително оскъдна и не мога да си обясня защо.
Дори и форумите по темите детски клубове, детски кътчета са някак заглъхнали, все с мнения предимно до 2008, 2009, след това- по рядко.

Детските клубове са пестеливи на информация, за някои няма почти никаква.Да не говорим, че и на мейли не отговарят или ако отговорят,  то е в стил "заповядайте на място"

Дали това е само мое впечатление?И добре, че са услужливите на информация майки, за да се получи обмен на идеи

# 597
  • Варна
Вчера ходих на място в Happy Land, Сити Център - Аспарухово. В събота ще идем пак с децата и може да направя снимки. Хареса ми! Малко е в сравнение с Капела плей или с Детски кът - Пфое мол, но е от този тип забавление, с катерене, провиране, скачане .. Нашия рожденик става на 3 год. и гостите ни ще са с малки деца, вижда ми се по -подходящо за тях, защото от масата се виждат и двете зали. Ако сме в Пфоето примерно възрастен ще трябва да обикаля с всяко дете до 3 год.

Цените: За ангажиране на залата + анимацията се заплаща по избор 1 час - 60лв., 1,30 ч. - 80 лв., 2 часа - 100 лв., като след приключване на това време има 1 час бонус игра в детския кът. Менюто за децата е два вида - от 5 лв. и от 8 лв. Какво включва мога допълнително да проверя. Тортата задължително е от тях, за възрастните - свободна консумация.  

# 598
  • Варна
Благодаря за изчерпателната информация! Simple Smile

# 599
Вчера вечерта бяхме на РД в Сити Център Аспарухово - хареса ми и заведението и детският кът. Ние бяхме в ресторантската част- самият етаж в едната си част е бар, където се пуши и където е въпросната остъклена зала . Другата част е пицария,която също е разделена на 2- открито пространство и малка остъклена зала, където се пуши. Ние бяхме в частта, която не се пуши и отникъде не се усещаше мирис на цигари. Имат хубава вентилация, доста е просторно и приятно, а персоналът усмихнат.  Детският кът беше интересен, децата доста се забавляваха, но всички бяха между 1г.и 6м.-3г. Децата до 2г. трябва да са в залата за игра с придружител задължително! Ние бяхме само в детският кът. Единственото, което не ми хареса е, че идваха циганчета да си играят вътре  Confused Не че правеха  нещо лошо децата де, но лично на мен не ми беше много приятно.
За тортата- нашите приятели си я внесоха отвън. Това го твърдя със сигурност, защото бяхме с тях като си я взеха от с-ца "Неделя" Така че не е задължително тортата да е от заведението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт