Детски рожден ден във Варна -6

• 98 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ходихме на РД в "Рая". Страшно ми хареса, гостите бяха от 3 до 8г. и имаше едно момче 10г. Всички се забавляваха. Хареса ми, че е чисто, обезопасено, с нови, много хубави играчки. Детския кът е много хубав, има кът за възрастните и отделно една остъклена тераса с масички за пушачите.
Аниматорката е много мила и добре се грижеше за децата.
Изобщо много ми хареса и смятам там да направим 3-я РД на малката.

# 631
very nice къде се намира?

# 632
В магазин Рая newsm78

# 633
събирам отзиви за сладкарница Бамболино - на Червения площад ,до 2 клон на пощата? Моля,който е празнувал там ,да сподели дали е останал доволен?Искам и тортата да е от слад.цех "дъга".... newsm78  bouquet

# 634
  • Варна
Споделям впечатленията си от Двете Кули - всичко мина чудесно, най-важното децата се наиграха, по организацията нямаше никакъв проблем, от сладкарницата където бяхме родителите също, доволна съм и много благодарна на персонала. Тортата не я поръчах от известно място, но беше много вкусна. Единственото за което съжалявам, е че не пуснаха отново ваучери с намаление  Laughing

# 635
  • Варна
Вчера празнувахме вторият рожден ден на малкото ми момченце в Сити център Аспарухово.Всичко мина без забележки,децата се налудуваха,всички гости останаха приятно изненадани от мястото,условията и обслужването.Доволна съм,че избрах това място,препоръчвам!!!!

# 636
Мами препоръчайте ми клоун за Рожден ден.Моля и за координати.Имало някакъв с трабанче,май Жельо се казвал.Някой дали му има кординатите?

# 637
  • варненка от София
Мами препоръчайте ми клоун за Рожден ден.Моля и за координати.Имало някакъв с трабанче,май Жельо се казвал.Някой дали му има кординатите?

Хихи, да се включи моля Живко   Flutter Много добър избор - Живко Драгостинов се казва - сайтът му е Празнувай с мен!

http://www.praznuvaismen.com/

# 638

Хехехехееее, това ме разби, вече съм Жельо  Joy Не е Жельо, а Живко и тук съм за да помагам понякога със съвети и препоръки. иначе ако искаш да си поръчаш този клоун с трабанчето, майката над мен е дала координати.
 Усмивки Simple Smile

# 639
Бях на РД в пицария Бънди - детска дискотека в бара.
Децата бяха ОК, играха и танцуваха, изпотиха се и се измориха  Wink, обаче - мястото е тъмно, миризливо, всички пафкат. Диджеят само пуска музика и се обажда чат-пат, пусна само една игра (ако може така да се нарече) - лимбото....Явно е оглушал, музиката беше неприятно силна.....

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 13:25 от Taneto

# 640
  • Там където има любов
Много съм затруднена в избора на подходящата анимация. Наемали сме прекрасните дами от кукленият театър, също така и Мимо и тъй като сме били винаги доволни ми е трудно да взема решение каква анимация да има тази година за 6-я РД на баткото. Единственото което знам е, че иска да е като пижамено парти.
Дайте ми идея моля  newsm78

# 641
Много съм затруднена в избора на подходящата анимация. Наемали сме прекрасните дами от кукленият театър, също така и Мимо и тъй като сме били винаги доволни ми е трудно да взема решение каква анимация да има тази година за 6-я РД на баткото. Единственото което знам е, че иска да е като пижамено парти.
Дайте ми идея моля  newsm78
ехеее, много ме развесели с пижаменото парти! Днес ще си мисля за идеи. Всички по пижами и пантофи. Ако е в домашна обстановка може и да се изкъпят преди "лягане" Но за повече идеи може би трябва да се обърнеш към професионалисти - споменатие по горе са идеален избор.То  и костюми някакви ще трябват/като пижами/. Всяко дете има пижама, ама дали ще иска да се покаже с нея или ще трябва родителите да ходят да купуват нова? Моите задължително ще искат нови пижами и ще ги избираме поне два дена. Ще мисля, ако мога да съм полезна ще се радвам. Ще чакам снимки.

# 642
пижаменото парти ми намирисва на вечерно парти, много бой с възглавници и торти/нали се преобличат след това/...може би за домашно парти е подходяща идеята  newsm78...пък и номерата по леглата, които сме правили, не знам дали ще са същите на батут - може да стане опасно , ако има малки

# 643
Zdraveite Simple Smile Nqkoq ot vas hodila li e v detskiq kyt, koito e v city center asparuhovo ? Mislq tam da napravq rojdeniq den na moeto dettence Simple Smile Molq nqkoi ako e bil tam da spodeli Simple Smile Wink

# 644
napravih greshkata da pogledna samo psolednite 2 stranici .. sega kato se razrovih i vidqh che ima komantari za City Center Asparuhovo . Chuh ot priqtelki che e mnogo hubavo i animatorkite sa dobri . Ytre shte otida da razgeldam i shte razkaja Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт