Детски рожден ден във Варна -6

• 98 753
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Светкавица, ето им сайта, не че се добива представа.. http://restorantpanamera.com/

Мерси много!

Май е за по-малки деца, аз се интересувах извън рождените дни, просто някъде да идем семейно.

# 616
  • Варна
Не е само за малки деца. Аз лично съм ходила там, неорганизирано с приятелки с децата и за вечеря. И съм много доволна от това, че не ми се налага да следя непрекъснато малкия или да търча след него. А и на дъщеря ми и харесва и намира с какво да се забавлява.

# 617
  • Варна
В Панамера бяхме в началото на лятото, и големите деца си играха чудесно, но не се задържаха в детския кът, а търчаха по поляната.

# 618
  • Варна
Здравейте,
 Записвам се да следя че наближава рожденият ден  Sunglasses
А сега се връщам назад да изчета мнения и коментари  Wink

# 619
  • Варна
Вече резервирах в Сити Център в Аспарухово.Ще споделя впечатления като мине рождения ден!Благодаря на всички за избора!

# 620
Ходих и аз на място в Сити Центъра , друго е като добие човек визуална представа. Чудесно е, но не е подходящо за нас. Може би догодина ...
Залите за децата са чудесни, възрастни сядат в пицарията, която също е много приятна, но там има ескалатори и асансьори, на които трябва да назнача пазачи  Crazy

От желаните места май пак на Капела ще се доверя. Просто имам няколко съвсем малки дечица, които трябва да са под родителско наблюдение.

# 621
star моят разбойник също е "абониран" за асансьорите и ескалаторите, но за моя най-голяма изненада не прояви абсолютно никакъв интерес към тях  Shocked Стоеше на масата, за да си похапне и после обратно в детският кът, от който не искаше да излиза. Иначе само да види ескалатор или асансьор и е там веднага  ooooh! Рожденничката на 1г. също не прояви интерес. Единственото неудобство беше, че с татко му трябваше да се редуваме да го пазим в детският кът  Crazy
В Капела Плей за колко годишни деца е подходящо, че съм в голяма чуденка за следващият РД  Thinking

# 622
  • Варна
Новото "Бейби рок" в Аспарухово е подходящо за малки дечица според мен. Родителите са в непосредствена близост до мястото където играят децата. Заведението е изцяло за не пушачи обаче.

# 623
Solar Wind къде точно в Аспарухово се намира то  newsm78

# 624
  • Варна
Solar Wind къде точно в Аспарухово се намира то  newsm78
ул.Янтра, ако пуснеш на бг-мапс ул.Янтра/ул.Места, малко след пресечката им. Незнам дали ще се види от линка http://www.bgmaps.com/map/search .

# 625
  • Варна
Това Бейби Рок в Аспарухово е на прaктика готово, изглежда супер вътре, нищо общо с другите два детски къта в Аспарухово.Ходих да питам преди две седмици за рожден ден там за 1.05, заведението още не работеше, но си имаше някакъв рожден ден.Предполагам още не им е готово нещо чисто документално,но си правят разни партита.Общо взето това което запомних е куверти на децата от 8 до 12 лв, който включва разни неща, отделно свободна консумация за родителите, възможен кетъринг разни хапки.Дадоха ми и визитки, имаше фейсбук страница там, но не мога да ги открия.Утре мисля пак да отида да питам.За тези от Аспарухово - спирката на двойката, която е след центъра, от там се спускате надолу (перпендикулярно на маршрута на автобуса, и на 50 метра в дясно нова сграда.Наистина останах очарована от нещата вътре, миришеше на ново още.Все пак стоях вътре максимум минута, та не съм миродавна, но ако празнуваме там, ще пиша.
Тук е обяснила nakita как се стига ако си с автобус.

# 626
Някой може ли да ми каже някое заведение което да организира рожденни дни под формата на дискотека понеже скоро имам рожден ден и ставам на 13 и незнам къде да си го празнувам

# 627
Десче, виж в Диско-то, в Пикадили Чаталджа, имат добри условия:)

# 628
мерси много babyblue

# 629
Някой може ли да ми каже някое заведение което да организира рожденни дни под формата на дискотека понеже скоро имам рожден ден и ставам на 13 и незнам къде да си го празнувам
[/quoteL]                                                                                                                                                                                                                                                                                                Виж в Аромат под кукления театър правят дискотека  и караоке. Но срещу 80 лева можеш да си наемеш диско водещ и във всяко друго заведение. Може и по евтино да намериш ако се разтърсиш. Друго е срещу бившия Рощок Бънджи - караоке и дисководещ. Преди две години беше  50 лв наем зала с дисководещ Но има и много други заведения, защото тук като чета се дъвчат едни и същи във всички форуми. Прочети назад ако искаш. Да си жива и здрава и ти желая чудесен рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт