Детски рожден ден във Варна -6

• 98 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Там където има любов
Няма как да стане вечерно парти, защото ще са много деца, а и ще има доста мънички. Иначе идеята е да е домашно парти, но ми се искаше да измисля нещо интересно. В Оригинал пижамените партита са точно вечерни с пуканки, страхотии и бой с възглавници, но няма вариант. За пижамите всеки ще си замисля екипа. На рожденника ще ми купя нова, но каката и малкия ще си останат с каквото имат  Crazy

# 646
Имам рожденник на 13.10.още се колебая, къде да прзнуваме понеже са малки децата,едва на 2г .
Имам още малко време да помисля newsm78
Ще следя темата Peace

# 647
http://www.ponyland-bg.com/
Ходихме да язди дъщеря ни там, че много обича кончета, погледнете сайта им, могат да се организират все още рождени дни там, все още времето позволява, а и е много забавно и полезно за децата да общуват с животни. Поне за нас е винаги празник да яздим конче.

# 648
времето позволява до 15-16часа, а дребосите тогава спят Sad

# 649
  • Варна
Здравейте,
имам рожденичка, която ще стане на 5г. скоро и иска "принцески рожден ден". Събирам предложения за място и подходяща анимация. А искам и да попитам от къде мога да поръчам торта във формата на замък.

# 650
Zdraveite momicheta  Simple Smile Vchera beshe rojdenniqt den na moqta dyshterichka v City Center Asparuhovo . Bqhme porychali animaciq za chas i polovina .Partito beshe za princesi i pricove i behse mnogo hubavo .Decata gi oblqkoha s rokli i kostumi za momchencata i beshe mnogo zabavno ! Naistina si zaslujava parite, a i decata posle poigraha 1 chas bezplatno v detskiq kyt .Mnogo sym dovolna , preporychvam !  Party

# 651
Здравейте! Предстои четвъртия рожден ден на сина ми. Имате ли впечатления от услугите на детски клуб "Радост и усмивка"?

Търся място, в което родителите ще са в пряка видимост и контакт с децата, не изисквам никакви специални аниматори, само да има човек да ги наглежда, тъй като аз и останалите родители най-вероятно ще участваме в игрите:) Нужно е да е подходящо и за деца на около годинка и половина, понеже имам дъщеря на тази възраст.

А, имате ли и пресни впечатления от "Портокал"? Тортата ми ще е направена от една моя позната, по тази причина няма да има сертификат, което май ще е проблем на повечето места:( Какво представлява този сертификат, какво пише на него, печати има някакви вероятно?...

# 652
За клуб Радост и усмивка - препоръчвам, по-горе бях писала подробни впечатления от рождения ден, на който бяхме. Имаха чудесна анимация, дори включиха и родителите, което според мен беше много забавно - тъкмо ни откъснаха от масата Simple Smile

# 653
Здравейте! Предстои четвъртия рожден ден на сина ми. Имате ли впечатления от услугите на детски клуб "Радост и усмивка"?

Търся място, в което родителите ще са в пряка видимост и контакт с децата, не изисквам никакви специални аниматори, само да има човек да ги наглежда, тъй като аз и останалите родители най-вероятно ще участваме в игрите:) Нужно е да е подходящо и за деца на около годинка и половина, понеже имам дъщеря на тази възраст.

А, имате ли и пресни впечатления от "Портокал"? Тортата ми ще е направена от една моя позната, по тази причина няма да има сертификат, което май ще е проблем на повечето места:( Какво представлява този сертификат, какво пише на него, печати има някакви вероятно?...
В Портокал ще ви хареса, но това с тортата си е проблем , защото ХЕИ задължавали всяка храна да има сертификати в заведенията

# 654
Здравейте! Знам , че темата се чете от много хора и затова искам да споделя с вас едно мое разочарование и да предупредя всички . На 1ви октомври нашия син Тихомир стана на 2 години . Още на 14 септември отидохме в кафе-сладкарница Анжелика , кв.Чайка (били сме на няколко детски рожденни дни там и винаги много ни е харесвало) . Поръчахме торта , кетъринг , детски менюта ... всичко щеше да ни струва около 300лв . Платихме капаро от 40лв . Казаха ни , че тъй като всичко сме уточнили , не е необходимо да се обаждаме допълнително . Поканихме гостите - 25 човека (от тях 7 деца) ... На 1ви октомври (събота) в 16,30 бяхме пред сладкарницата и .... каква изненада заведението затворено . Никаква информация на вратата , телефоните не отговарят ... Питахме в един магазин наблизо - казаха ни , че от 2-3 дни заведението не работи . Направихме бърза организация и отидохме в друг детски център , купихме торта от Крамер (сложихме няколко захарни животинки отгоре , за да заприлича поне малко на детска торта..) . Всичко мина повече от добре , въпреки това което ни се случи , но... Още на следващия ден открих , че "великата сладкарница" има профил във Фейсбук - там беше описан същия случай като нашия. Писах и аз . След няколко дни профила им вече не съществува ... Ясно защо .Оказа се ,че има още измамени . Опитвам се да открия още няколко , които са били подлъгани , за да можем да сезираме контролни органи . Има подаден сигнал до Господари на ефира , трябва да се обърнем и към полицията ... Не искам да ви отегчавам повече . Дано сме малко излъганите , но да успеем да се организираме и предпазим от подобни измами всички .

# 655
ivtoni, изключително неприятно  Confused !

Празнували сме в Анджелика, бяхме доволни от всичко !

Тези сладкарници не са ли верига ? Да попитате в друга , защо се е получило така  Tired .

Днес беше партито на Рая ! Отново се доверих на Капела Плей, не съжалявам. Всичко беше на ниво - анимация, обслужване, храна . Смело мога да кажа, че това е един от най - хубавите и рождени дни. Децата останаха много доволни.

# 656
Здравейте! Присъединявам се към ivtoni относно прословутата сладкарница Анджелика! На 18.09.2011 година капарирахме сладкарница Анджелика с детски кът за празнуване на рожденния ден на моя племенник Преслав. Адрес на сладкарницата Варна, блок 186. Ден преди рожденния ден, 01.10.2011 година, минавайки покрай сладкарницата забелязахме, че тя се изнася, а телефона за контакт не отговаря (0878528191). Не са активни и всички други телефони, посочени в интернет. Според съседи има и много измамени родители. Имаме издаден касов бон за 20 лева капаро с данни фирма "Анджелика-Дани" ООД, кк. Свети Константин и Елена, ул.25 ЕК 201215980 с дата 18 септември 2011. Представяте ли си как би се почувствало едно малко дете, ако му съобщите, че утре няма да има рожден ден? Обадихме се на Комисията за защита на потребителите, които ни отговориха, че би трябвало да се обърнем към полицията. Отделно уведомих Господари на ефира, но към момента нямам отговор, вероятно много други фирми в България правят бизнес по този начин. Надявам се поне тази информация да стигне към други родители!

# 657
ivtoni  и в крайна сметка не потърсили си някакво обяснение ? в момента работи ли заведението?
ние две години сме празнували там , както и бяхме  редовни клиенти когато беше по -малък винаги сме били много доволни, сега съм много учудено от тази случка
а сега съм в чуденка къде да празнуваме другият месец - май клоня за двете кули

# 658
Пропуснах да напиша, че след като великата сладкарница Анджелика дори не ни уведоми, спешно трябваше да се обърнем към някого за да насрочим празненството. Благодарим на Панамера в Бриз, които ни приеха, а отделно се заеха да ни помогнат с торта, на която да има кола (каквато обещаха от Анджелика, по желание на малкото ни момченцe). Тъй като беше събота, почти всички сладкарници ни отказа торта по поръчка. Панамера ни оказаха пълно съдействие и слава богу, детето не остана разочаровано!

# 659
  • Варна
Сладкарница Анджелика е затворена поради фалит. Последната седмица ми се налага да убивам 1 час време в района и се бях засилила на там, тъй като със с малкото ми момче, но все е затворено. Накарая реших да попитам в съседното зеведение - и това беше отговорът.
Много неприятно за излъганите хора. Едва ли обаче ще се получи обезщетение.

Общи условия

Активация на акаунт