Детски рожден ден във Варна -6

• 98 717
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
И ние бяхме поканени на РД във въпросната сладкарница Анжелика, като РД трябваше да е на 26.09, а ни поканиха около 10 дена по рано. На 24.09 нашите приятели се обадиха и казаха, че рожденият ден се отменя, защото сладкарницата фалирала! Ужас направо- горкото дете, остана без РД! Съжалявам, че така се е получило с много от вас- направо недоумявам как са ви обрали  ooooh! А полицията съдейства ли ???

# 661
Днес отидохме до другата сладкарница Анжелика , която се намира в центъра на Варна (до Хуманитарната гимназия) . От там ни увериха , че двете сладкарници нямат нищо общо една с друга . Преди много време са били двама съдружници - Николай и Емо , после се разделят . Въпросният Николай беше собственик на сладкарницата в Чайка . Барманката от сладкарницата каза , че вероятно има друг собственик вече , който затворил заведението защото наема бил висок ?!?! Безкрайно нелогично . Ако е така , защо изобщо ни събираха капарото . Между другото момичета от персонала на Анжелика в Чайка също са ходили до тази сладкарница до Хуманитарната гимназия за съдействие . Вероятно и персонала е излъган като нас . Днес отидохме да видим какво се случва и в Чайка . Все така е затворено , има дрехи на закачалката (може да са на хората от персонала) , един велосипед , мръсни чаши на бара ... рибките в аквариума може би вече не са живи ...

# 662
Споделям пресни впечатления за рождения ден на моето дете в Двете кули.

Още в началото, за тези които не знаят- там детският кът и барчето, на което са родителите, макар и в непосредствена близост са с отделна организация, сметки, вероятно- и собственици.

За детския кът и анимацията мога да кажа една дума-Отлично!Наистина съм възхитена от начина по който посрещат децата, как се грижат за тях, каква органицазия е създадена за преминаване на самия празник.Няма някакви специални игри, но няколко момичета непрекъснато се грижат за децата в детския кът, който е обширен и с много съоръжения.В отделна зала се сервива храната на децата, после момичетата ги извеждат до детския кът, после-хайде на тортата!Такова внимание към всяко дете, така мило посрещат децата.

Не такива добри са ми впечатленията за барчето.
Отначало попаднах на едно много свястно момиче, което подробно ми обясни какво се предлага, как да направя избор.Тогава почти реших да резервирам, но исках да огледам и др. места.
След това, при самата резервация/Първо се прави резервация в детския кът и после-в барчето, на масите за родители/имаше едно момче абсолютно неадекватно.Ама абсолютно!Говореше почти нечленоразделно, ужас.Реших, че само ще си запиша дата и час-в детския кът бях резервирала вече, а храната ще я поръчам допълнително с надежда, че следващият път ще попадна на по-адекватен обслужващ персонал.Храната се поръчва предварително.Следващият път попаднах на едно много внимателно момиче и от нея разбрах, че въпросният младеж вече не работи там.Какво беше учудването ми, когато разбрах, че младежът е записал съвсем друг час ,представяте ли си-в детския кът-един час, в барчето съвсем друг, който няма нищо общо.Тъй като по ред причини много държах на определена маса си я резервирах при младежа и попитах момичето-дали има проблем и с масата тъй като съм я резервирала при същият неадекватен младеж.Момичето ме увери, че няма проблем.Резервацията я направих достатъчно рано и не само за часа, ами и за деня тогава нямаше други записани.

Когато пристигнахме се оказа, че сме на друга маса.Направих панаир и отговорът беше "Ами ние какво сме виновни,че колежката се е объркала.Всичко се оправи разбира се и то пак благодарение на момичето, което оправи неразбориите на момчето.

Но ето от какво съм недоволна- първо ми объркаха часа.
после-масата.
След като оправиха проблема с масата се оказа, че са ми записали с двама родители по-малко/имаше значение за столовете/
Накрая не ми дадоха касов бон.
Въобще, там човек трябва да си отваря очите , има едно мило момиче, което оправяше неразбориите на всички, но може ли човек все на късмет да се надява на кого ще попадне.

Но като цяло много ми хареса, надявам се и на децата.Изборът беше много сполучлив.

П.С.момичетата, които са пострадали от "Анжелика"-не оставяйте така нещата, сигнализирайте всички възможни органи.Биха могли поне достатъчно рано да ви се обадят, да ви върнат капаро и да имате възможност да си резервирате друго място, това, което са извършили от Анжелика е непростимо, като си помисли човек, колко деца биха били разочаровани.

# 663
ЗА ДВЕТЕ КУЛИ  някой беше споменал по назад ,че родителите могат да ползват детската зала заедно с децата.

# 664
  • Варна
ЗА ДВЕТЕ КУЛИ  някой беше споменал по назад ,че родителите могат да ползват детската зала заедно с децата.
Могат, ако рожденния ден е малък. Но 10 деца с 10 родителя - трудно ми се вижда. Иначе децата реално не се заседяват твърде дълго в залата.
Светкавица, радвам се че въпреки недоразуменията сте изкарали добре, важното е накрая на децата да им е било весело  Peace

# 665
а при резервацията колко лв капаро искат?

# 666

Светкавица, радвам се че въпреки недоразуменията сте изкарали добре, важното е накрая на децата да им е било весело  Peace

Наистина много, много весело беше за децата!Аз бях обнадеждена и от твоите постове и празникът беше чудесен!

А за общо ползване на залата с родители- ние бяхме повече, децата точно си заеха залата.После, разбира се, като се запалиха свещичките всички влязохме в залата и деца, и родители.Сега, ако трябва да избирам, въпреки малките неприятности пак бих избрала Двете кули.

При резервация за детския кът искат 50лв. капаро, за барчето нищо не искат, но трябва поне ден-два предварително да се поръча консумация, на момента трудно се получава и не всичко се предлага.

# 667
  • На небето
Здравейте, нямам време да изчета всички теми, но ме интересува как вървят цените за клоуните? Чух, че някой взимат по 120лв. за 60мин. Което ми се вижда много.

# 668
Здравейте, нямам време да изчета всички теми, но ме интересува как вървят цените за клоуните? Чух, че някой взимат по 120лв. за 60мин. Което ми се вижда много.

Цената зависи от много неща. Не винаги обаче, високата цена е критерий за качество. Има клоуни, които са на 50, 60, 70 лв. на час. 120 наистина е доста надута цена. Най-добре или прочети цялата тема, или се разтърси из Гугъл за обяви или се посъветвай с някоя приятелка, която вече е ползвала някого. Все нещо ще излезе на по-прилична цена с добро качество. Не се хвърляй надолу с главата Simple Smile
   Усмивки Simple Smile

# 669
  • Варна
Прочетох последните 2-3 страници и видях положителни отзиви за Двете кули. Планирам там да е РД на моето хлапе - ще стане на 5г. Нещо не ми стана ясно обаче анимацията как е? С какво занимават децата?
Иска ми се да е различно от обикновената игра в детския кът (ходим често там).

# 670
То ако минава клоуна през фирма, нормално е да е двойно. Намери си директен контакт и преговаряй.
Другият вариант е да си избереш заведение и те ще ти предложат. Почти всички заведения работят с наети от тях аниматори. За клоун е нормално 60 лв, в които са включени и бонбоните и балоните и т н.Поне на миналия рожден ден на детето беше тази сума. Празнувахме го в градината и имаше балончета за всички деца.

# 671
в Шрек клоунът е 60 лв за час, плюс цената за детския кът - на дете/само дето е маза, но...за 120 лв пък ще имаш 2 часа клоун  Wink /

# 672
  • Варна
Тъй като и на нас живот и здраве ни предстои скоро рожден ден, следя темата редовно. Имате ли информация за детския кът в Пфое мол каква му е съдбата, след продажбата на Мол-а? Нали там ще се помещава кметство Младост? Ще се местят ли другаде или просто отпадат? Thinking Там беше едно от местата, накъдето се бяхме насочили. Търся повече отзиви и за детския център в Пикадили Чаталджа. Става въпрос за деца на 3 годинки и по-малки. Тортата мога ли да я внеса, с куверти ли са за деца и възрастни или на "свободна консумация", аниматорите как са и т.н. Благодаря предварително!   bouquet

P.S.: Относно случаите с Анжелика- изключително неприятно! Миналата година там празнувахме 2ри чрд и всичко беше много добре. Надявам се ужилените родители да си потърсят правата и Управителят да си понесе отговорността! И аз мислех, че двете сладкарници (тази до ХГ и в Чайка) са на един собственик, защото въпросния Николай съм го виждала и на двете места.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 10:21 от flufi

# 673
flufi за детският кът в "Пикадили Чаталджа"- водихме малкият да си играе там, но вътре беше някак си много мрачно. Иначе момичето беше изключително мило и любезно, но на него не му беше кой знае колко интересно. Предното място на детският кът беше в пъти по-добре отколкото сегашното! Иначе има място за игра вътре, както и за родителите, персоналът е изключително мил и любезен. РД не сме правили там, не мога да кажа нищо. Ходили сме на такъв, когато детският кът беше на старото място. Аз лично не бих го избрала за РД на малкият, защото видях, че на него не му е интересно там, иначе ми беше сред фаворитите, заради близкото до вкъщи място и предишни добри отзиви- но това си е лично мнение. Най-добре е да отидеш на място и да прецениш!

# 674
  • Варна
Детският кът в Пфое мол не се помещава в тялото, което е предвидено за кметство. Работи си, в неделя пак имаше рожден ден там. Редовно водя детето да играе, не съм чула нищо за затваряне.

Общи условия

Активация на акаунт