Детски рожден ден във Варна -6

• 98 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте.
До сега не съм писала тук, но тъй като в края на месеца дъщеря ми има рожден ден, седнах да се поровя в нета за интересни места за празнуване на рожден ден и попаднах на тази темичка.
Много ще съм благодарна да ми дадете идеи и да ме посъветвате къде биха могли да се забавляват моята почти 8 годишна дъщеря и нейните приятели?
Всъщност търся някакво заведение, в което може да се направи парти с диджей, който да организира забавни игри, да пуска музика и подобни забавления. Децата са вече големи и не се вълнуват от детски кътове, а по-скоро от танци и да бъдат организирани в игри за малко по-големи (първокласници са всичките). До сега сме празнували в Донатело (докато го имаше), Стелито, Капела Плей. Били сме на рождени дни почти навсякъде, не мога да посоча място, от което да съм супер доволна.... Напоследък доста често бяхме канени на рождени дни в Аромат, където децата много се забавляват, но проблема е, че там диджея не променя по никакъв начин програмата си и след два -три празника там на децата вече им става безинтересно, защото научават наизуст игрите.
Какво ще ми кажете за Алиби и Златния лъв? И вероятно има и някакви други подобни заведения, където могат да празнуват 7-8г. деца?
Предварително ви благодаря!

# 61
Здравейте!Искам искрено да благодаря Bluebell O'Smallheaven  newsm51 за идеята и да попитам кой е Жижко Хвалипръцков,единият от аниматорите ми го представиха Жижо за това питам?!                                           Вчера празнувахме рождения  ден на дъщеря ми в новооткрития детски център в Pfohe Mall -изкархме си много добре и децата и ние,само кетъринга който предлагаха не малко куца,не се пуши в заведението ,детския кът е отделно от заведението за възрастни ,но пък има 4 монитора на които постоянно се наблюдават децата,13лв. е куверта на дете вкл.2 часа престой в детския кът,тематично парти по желание от ваша страна,пица или сандвич,сокче ,сладки,соленки,шок.яйце или кремче.Тортата си я носите вие ,аз прочетох мн.добри отзиви за Галя и япоръчах от там,по късно ще кача снимки, родителите на свободна консумация!Нямат сайт,но ето тел. на управителката 0885043022-Красимира Минкова!

P.S. Някой искаше кординати на детския център в двете кули 0888555399-управител Наталия Стоянова!

Детският кът в Елитис ,ще го затварят,някои от аниматорите от там вече са в детския кът в пфое мол !

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 01:07 от dimaa

# 62
Днес ми се обадиха от Елитис да ми кажат че все още няма ток да не се надяваме,дано за вашия рожденик да го оправят,добре че вече бях резервирала в пфое мол ако ги чаках .....незнам!

Оказа се,че има вариант за Елитис, въпреки липсата на ток.Ток няма само в детския кът, има в заведението и навсякъде в сградата.Та майката на рожденничката е наела аниматор, който ще прави тематично парти в друга зала, родителите ще сме в заведението.

# 63
Здравейте!Искам искрено да благодаря Bluebell O'Smallheaven  newsm51 за идеята и да попитам кой е Жижко Хвалипръцков,единият от аниматорите ми го представиха Жижо за това питам?!                                         

Това е mr.smile /виж в тази тема на предната страница има негова публикация/ На снимката е самият той. Ако разгледаш снимките от РД на синчето му, ще го видиш и негримиран.

# 64
  • Варна
dimaa, в кое заведение бяхте родителите - в това, което е на етажа на детския център или новооткритото на 4 ет?

П.С. Радвам се, че съм помогнала с идея!

# 65
Здравей!Бяхме на 2 ет. да !  Simple Smile

# 66
Може ли някой да даде адреса (може и упътвания  Mr. Green) на новата Анжелика?

# 67
Здравейте, след 10дни сме поканени на рожден ден в детски център Портокал, намира се в кв. Чайка, ще дам отзиви.

# 68
 Two Hearts

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:57 от dimaa

# 69
  • ВАРНА
Може ли някой да даде адреса (може и упътвания  Mr. Green) на новата Анжелика?
ТУК се намира.

Ходих преди няколко дни до Шрек. Обстановката ми нареса, но е подходящо за малки дечица. Няма много място да дивеят децата.

Някой да има информация от скоро за Нивеляшка? Има ли промяна в условията за РД? Ние миналата година празнувахме там, преди няколко дни ми се обадиха с оферта за -10% от сметката като лоялни клиенти вероятно  Whistling

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 13:04 от de3demonka

# 70
de3demonka ,ние в сряда ще празнуваме там .Също ще ползваме отстъпката ,но не затова избрахме Невеляшка  Laughing .Отстъпката е за всички ,които вече са празнували там-един вид намаление за редовни клиенти  Wink .
Промяна особена не забелязах .Имаш право да поръчаш торта от другаде ,но доплащаш за сервиз .
Ще докладвам като мине РД  Peace .

# 71
ТУК се намира.

Линкът води до началната страница на сайта  Wink Благодаря все пак! Ще го намеря из нета предполагам Simple Smile

# 72
anbeta,аз като потърпевша мога да дам отзив за "Портокал''.Празнувахме там РД.на дъщеря ми .Много е скъпо и без покритие.Много слаба анимация,кетъринга и сервиза бяха под всякаква критика. #2gunfireСъжелявам,че празнувахме там подлъгах се с тематичните им партита. Weary .

# 73
  • ВАРНА
ТУК се намира.

Линкът води до началната страница на сайта  Wink Благодаря все пак! Ще го намеря из нета предполагам Simple Smile

Предположих, че така ще стане. Sad Сори
Адреса е ж-к Чайка бл.185.
Намерих го по картата, защото съм ходила скоро.
Аз търсих из нет-а, но ми излиза стария адрес.

clover_d, колко се доплаща за сервиз? Мен тортата малко ме спираше, не искам пак от Краев. Емчето си е харесал една торта от друго място, ако успеем да си я внесем ще бъде супер. Не ми се иска пак същата обстановка, но пък децата ще си дивеят на воля.

# 74
anbeta,опитах се да ти отговоря на личното съобщение ,което ми изпратино не успях.Празнувахме декември месец.Незнам какво си чувала за "Портокал''.Едно е да го чуеш друго е да го изпиташ.НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСА!!!!!!ОЩЕ МЕ Е ЯД ,ЧЕ СЕ ПОДЛЪГАХ!Ама теб какво те касае нали ще бъдеш гост.Весело прекарване..... thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт