Детски рожден ден във Варна -6

• 98 890
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Ние запазихме сладкарница "Наслада". Ново местенце, срещу Юнайтед Медикал Център се намира (над ІІ районно). Много приятна атмосфера, вече няколко пъти пием кафе там. Не се пуши, залата се запазва за 3 часа минимум (30 лв.) и ако празнуващите са повече от 25 човека (деца и родители). Ще си поканим и клоун. Тортата трябва да е от тях. Peace Препоръчайте ми за колко време е най-добре да бъде с нас (досега не сме ползвали аниматор)?

# 271
  • Варна
Ние поканихме клоун за 1 час и мисля, че беше достатъчно. Децата искаха да играят и в детския кът и така имаше време и за това  Peace. Бяхме запазили залата за 2ч. и 30мин.

# 272
  • Варна
Да-а-ам, пропуснах да кажа, че няма детски кът в сладкарницата, това също е от значение. Но пък децата са все около 7 год., с изключение на 3-4, които са на 2-3 - би трябвало и сами да се забавляват. Rolling Eyes

# 273
chockolina, повече от час не ти трябва. То има ядене, торта, така че няма смисъл повече.

Аз не съм писала за нашия РД. Бяхме в 2-те кули. Много съм доволна от организацията. Плаща се по 15лв/дете, което вкл. детско меню по избор, игра в лабиринта и парти залата. Минимум 10 деца. За малките (около 2г.) не платих меню, ядоха от почерпката на възрастните и не ми взеха пари допълнително за детския кът за тях. Почерпката за възрастните беше от барчето, внесох допълнително сладки и разни солети. Торта може да се внесе, от където си искаш.

# 274
Момичета, сеща ли се някой колко беше наема на залата Вега? Hug
140лв за 2 часа
chocolina клоуна за 1 час.. за 7г не би ли било по интересно някакво парти вместо клоун..

# 275
  • Варна
sky*, то ще е някакво парти, още обаче идея си нямам какво - писах на Mr. Smile, обяснил ми е набързо на ЛС, за съжаление, повечето партита били по -подходящи за момчешки РД, но все пак смятам да му звънна сега през уикенда.
Значи смятате, че 1 ч. ще е достатъчен.  Simple Smile
Незнайно защо, имам усещането, че след нашия РД и преминаването на хуните из сладкарницата, повече няма да приемат заявки за детски РД. Mr. Green

# 276
За заведение без детски кът- много добре се получава с "Радост и Усмивка", те ходят и извън техния клуб.Ако се ангажират за два часа те организират цялото парти- танци, занимателни игри, носят си собствена музика и собствени дребни съоръжения- веднъж през лятото носеха плажни топки, пълни с мидички.Освен това занимават децата и с рисуване на някакви фигурки от хартия, предварително подготвени от двете дами, грижат се за децата докато се хранят, а накрая има обща игра на родители и деца.Цялото парти минава много весело и забавно.

Иначе за клоун- 1 час е достатъчно, пак зависи и от игрите  и заниманията.

# 277
  • Варна
Редактирам, видях цените. Peace Свързах се с тях, добре звучи партито, което предлагат. Довечера ще обсъждам с рожденичката каква е нейната идея за рождения й ден. Crazy

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 14:39 от chockolina

# 278
  • Варна
Да споделя нещо важно според мен: сега се връщам от РАЯ, исках да оставя капаро, но се отказах поради следната причина:
Ако недай си боже се разболее детето и се провали РД, при положение че запазваш залата и както споменах вече за събота и неделя е 80 лева /капарото, което искат е в същия размер/ същото капаро не се връща. Единствено могат да сменят датата, нищо друго, предложих да закупя играчка на тази стойност от магазина, също не се съгласиха. Това направо ме вбеси, съгласна съм, че капаро не се връща, но поне 50% да взимат, а не 100% за него. Това със смяната на дата въобще не ме устройва  Crossing Arms правили били РД и 1, 2 седмици след датата. Аз съм на принципа или на датата +/- 1 ден или без РД. За другата година не искат ли да ми сменят датата  #Cussing out #2gunfire Да не говорим че и отношението на аниматорката хич не беше любезно, по-скоро надменно  ooooh!

# 279
по закон размерът на капарото е 10% от стойността и при неустойка толкова подлежи на задържане.. никой не може да ви задържи над законно утановеното. но естествено няма да се съдим за 80 лв .. на което всъщност се разчита..

# 280
  • Варна
по закон размерът на капарото е 10% от стойността и при неустойка толкова подлежи на задържане.. никой не може да ви задържи над законно утановеното. но естествено няма да се съдим за 80 лв .. на което всъщност се разчита..

Да, съгласна съм да го задържат, но да е в някакви прилични граници, то това не е капаро а сто процентово плащане за залата  ooooh!

# 281
Ние запазихме сладкарница "Наслада". Ново местенце, срещу Юнайтед Медикал Център се намира (над ІІ районно). Много приятна атмосфера, вече няколко пъти пием кафе там. Не се пуши, залата се запазва за 3 часа минимум (30 лв.) и ако празнуващите са повече от 25 човека (деца и родители). Ще си поканим и клоун. Тортата трябва да е от тях. Peace Препоръчайте ми за колко време е най-добре да бъде с нас (досега не сме ползвали аниматор)?

Здравейте,

дайте някакво инфо за бюджет горе-долу за празненство в Наслада - 15 деца, съотв. толкова майки.

# 282
  • Варна
Няма как да дам бюджет, защото няма задължителни менюта - всичко се избира и поръчва по желание. Както писах, запазването на сладкарницата е 30 лв. за 3 часа, тортата, която ние избрахме, е 42 лв. Има солени еклери по 65 ст./бр., сандвичи (мънички) по 85 ст./бр., хапки - 70 ст./бр., пържени картофи, соленки разни, разнообразни сладки. Каквото вие решите и поръчате, това ще платите.  Peace

# 283
обикновено хапването може да се заръча предварително , както и пийването за децата + зала + торта, остават напитките на родителите и ето го бюджета

# 284
записвам се да следя.

Общи условия

Активация на акаунт