Детски рожден ден във Варна -6

• 98 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Благодаря Ви за мненията!   bouquet Ще посетя и двете места, за да избера. Това, че няма да затворят детския център в Пфое е добра новина. Моята информация беше друга, извинявам се, че ви подведох.

# 676
Прочетох последните 2-3 страници и видях положителни отзиви за Двете кули. Планирам там да е РД на моето хлапе - ще стане на 5г. Нещо не ми стана ясно обаче анимацията как е? С какво занимават децата?
Иска ми се да е различно от обикновената игра в детския кът (ходим често там).

Ние нямахме специална анимация, защото детето за първи път посещаваше този детски кът и бяха достатъчни  съоръженията.От опити с предишни рождени дни и  от  такива,  на  които детето  е  било гост останах с впечатление, че трудно се съчетава детски кът със специална анимация.Били сме на места и с по-малко съоръжения- ако  пет деца се включат в играта, другите пак ще се пързалят  и ще си играят с  топки и др.

Но от снимките, които разгледах във  Фейса видях, че има и организирани игри,  така че трябва да попиташ на място, предполагам възможно е да организират и игри.

# 677
  • Варна
Светкавица, благодаря ти за отговора!  Hug
Не се бях сетила да търся снимки във фейсбук.

# 678
  • Варна
Имате ли информация относно актуалната цена на парче на торите на Галя/Ламор? Днес от един детски център ми обявиха една, но ми се струва завишена. Поръчвала съм от нея директно и искам да знам дали има разлика, ако поръчката мине през детския център. 

# 679
Имате ли информация относно актуалната цена на парче на торите на Галя/Ламор? Днес от един детски център ми обявиха една, но ми се струва завишена. Поръчвала съм от нея директно и искам да знам дали има разлика, ако поръчката мине през детския център. 
И аз искам да знам. Също имат ли доставка или трябва да си я вземеш от там. То може и директно да се пита. Мисля че всички фирми са увеличили цените и като се сложи транспорт и услуга и т н - не се чуди.

# 680
Здравейте! Да се похваля и да разкажа за 4-тия рожден ден на сина ми в Радост и Усмивка. С една дума - много сме доволни! За два часа залата ни струваше 70 лв. като в това влизаше укрса, поканите, една какичка аниматор, която много добре занимаваше децата, а друга жена ни правеше снимки, които ще ни дадат на диск.
Отделно храната беше ок, бях помолила изрично да има плодове, наредиха едно плато най-различни, нарязани удобно за хващане плодове. за нас имаше пица, която беше много вкусна и топла. Ами май това е, всичко си беше идеално, мил персонал, нямам никакви забележки. Отделно има и опция заснемане с камера за 35 лв. Чакам филчето и ще ви пиша пак:)
А, тортата беше от Роси http://boutiquecakerosi.blogspot.com/ - красива и вкуснааа:)

Пожелавам на всички празнуващи здраве и усмивки! Ако имате въпроси...Simple Smile

# 681
вчера бяхме на Рд в детския кът в Пфое мол,децата останаха много доволни
барчето за родители е малко отдалечено,но има 4 плазми на които може да се наблщдават децата.
сина ми има РД другият месец и мислех да сме там,винаги се събираме една и съща компания-9 деца и 6 майки,но повечето са пушачки и вчера останаха недоволни от това че в заведението не се пуши и трябваше да слизат до паркингите доло да пушат  Joy ,та сега търся и такова заведение да угодя на всички.в този ред на мисли имате ли впечатления за "Мечо Пух" в Елитис-а

# 682
вчера бяхме на Рд в детския кът в Пфое мол,децата останаха много доволни
барчето за родители е малко отдалечено,но има 4 плазми на които може да се наблщдават децата.
сина ми има РД другият месец и мислех да сме там,винаги се събираме една и съща компания-9 деца и 6 майки,но повечето са пушачки и вчера останаха недоволни от това че в заведението не се пуши и трябваше да слизат до паркингите доло да пушат  Joy ,та сега търся и такова заведение да угодя на всички.в този ред на мисли имате ли впечатления за "Мечо Пух" в Елитис-а
В сладкарницата към детския кът в Сити центъра в Аспарухово се пуши Peace

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 15:56 от tortoise

# 683
  • Варна

Вече мога да дам пряка информация- да, отидохме при Галя директно и цените са различни на парче за едни и съши торти, от това което ми предложиха в един детски център, работещ с нея. Не е коректно според мен, тъй като те доставят тортите сами на място. Излиза, че така "скрито" ми вземат такса "сервиз" за торта, както в заведенията, които не работят с даден сладкар. Имайте го предвид.   bouquet

# 684
В детския кът ,,Мечо пух'' който е в Елитис не ми хареса.Аз бях плътно с моя син навсякъде,което ще рече в детския кът  Grinning.Поиграх си с него,защото ми е малко странно да го оставя сам или на грижите на расеяните аниматорки.Тази част,която е като лабиринт е малка и определено не  е подходяща за по големи деца.Ние като бяхме там имаше 12 годишни,които са високи колкото мен и мога да кажа че не пазят малките,бях свидетел на доста екстремни ситуации в които големите бяха на косъм на ступат малките.Сина ми няколко пъти го разреваха,а аниматорките си говорят сладко,кво им е на тях да не са там да забавляват децата.Не че не си е мое задължение да си гледам детето,аз си го правя,но има доста майки които са си седнали да си пият и да си говорят с компанията и не си гледат малчуганиете.И те са в правото си,нали затова има аниматорки.
Има част за пушачи,от тази гледна точка е добре.И ако например децата са по големи 4-5 годишни е идеално.
А за аниматорките нямам думи мога много да напиша за тях.Единственото което ще кажа е че ще е добре си намерят нови.

# 685
Някой беше писал по-назад за Сити центъра в Аспарухово, може ли да сподели как са цените за рожден ден.А във Фое Мол?

# 686
Момичета-СПЕШНО:)) Моля, ако някой е ходил ТЕЗИ дни към Елитис. Да сподели детския кът там ли е още и заведението работи ли без предварителна резервация като заведение за хранене( пици, салати) или е само кафе-бар? Мислим да спретнем там нещо навързо без предварителна уговорка( не е РД) и затова се интересувам. Благодаря предварително на отзовалите се! Hug

# 687
Момичета-СПЕШНО:)) Моля, ако някой е ходил ТЕЗИ дни към Елитис. Да сподели детския кът там ли е още и заведението работи ли без предварителна резервация като заведение за хранене( пици, салати) или е само кафе-бар? Мислим да спретнем там нещо навързо без предварителна уговорка( не е РД) и затова се интересувам. Благодаря предварително на отзовалите се! Hug
да,аз ходих,работи без резервации
но за РД незнам как е

# 688
Някой беше писал по-назад за Сити центъра в Аспарухово, може ли да сподели как са цените за рожден ден.А във Фое Мол?
Пфое мол-куверта за деца е 13 лв-пица,сок и 2 часа игра

# 689
  • Варна
А някой може ли да ми даде инфо за бейби ред рок Аспарухово , но не този на плажа а новия който откриха
на ул Янтра ,знам че е новичък ,много хубав но как стоят нещата за детско РД
предварително благодаря !!!

Общи условия

Активация на акаунт