Детски рожден ден във Варна -6

• 98 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Някой ходил ли е на РД във "Влъхви" в Аспарухово? Една колежка е организирала там миналата година празника на детето си и беше очарована... но една година е все пак достатъчно дълъг срок за да се скапят нещата. Дай ми инфо....Моляяяяя. Рожденика ще става на 9 години и всичко, което му предложа му се струва бебешко.

# 691
  • Варна
Не сме ходили във Влъхви, но скоро от познати отново чух добро мнение за тях. Нека се включи и някой с преки наблюдения  Peace.

# 692
Здравейте мили майки,

включвам се аз във темата, защото наближава датата и на нашия 1 рожден ден! Наближава е силно казано, тъй като сме януарско бебе, но започвам с приготовленията от сега.
Все още не съм сигурна какво точно искам  ooooh!! Смятаме да поканим възрастни и деца, не ми се иска да правя отделни празници за баби и дядовци и отделни за приятели.  През почивните дни ще започна обиколката и ще се включа с инфо след това.
Иска ни се да бъде в града, въпреки че чета страхотни отзиви за бейби рок в Аспарухово.
Ако се сещате за някое ново заведение, пишете!

# 693
skuki за малките е подходящо мястото на вторият етаж на пикадили чаталджа.

# 694
Ами при нас май проблема е че само рожденничката е малка, а всички остана каки и батковци са между 3 и 4 години. Затова ми е толкова трудно да реша. Нашата красавица все още не може да играе с каките и батковците, а за родителите ще бъде голямо облекчение ако малките се забавляват без тях.  От друга страна си мисля, че трябва да има и някакви съоръжения и за нас  Party Абе оплетена работа!
Yasmina, ще започна от пикадили чаталджа с разпитването!

# 695
Моля мами от Аспарухово за повече информация за детския кът в Сити център и в Бейби Рок, цени на куверти, трябва ли задължително тортата да е от тях, колко часа игра е включена?

# 696
вчера бяхме на Рд в детския кът в Пфое мол,децата останаха много доволни
барчето за родители е малко отдалечено,но има 4 плазми на които може да се наблщдават децата.
сина ми има РД другият месец и мислех да сме там,винаги се събираме една и съща компания-9 деца и 6 майки,но повечето са пушачки и вчера останаха недоволни от това че в заведението не се пуши и трябваше да слизат до паркингите доло да пушат  Joy ,та сега търся и такова заведение да угодя на всички.в този ред на мисли имате ли впечатления за "Мечо Пух" в Елитис-а
По-назад в темата бях писала за детски кът "Рая", намира се във Възраждане под комина.
Има остъклена тераса с масички, където пушачите пушат. Аз съм много доволна от там и мисля там да правя 3-я РД на малката. Ние бяхме на 3-ти РД, но имаше и 8-9 годишни деца, които намериха с какво да се забавляват, има си и пързалка с топки-минилабиринтче. Ако искаш на лични мога да ти пусна снимки от там.

# 697
  • Варна
Моля мами от Аспарухово за повече информация за детския кът в Сити център и в Бейби Рок, цени на куверти, трябва ли задължително тортата да е от тях, колко часа игра е включена?
0882 535 340 - Сити Център Аспарухово - тортата е от тях. Тук има цена за анимация 60мин - 60лв, 90 - 80лв. и 120-100лв. Менюто е 8 и 5лв. на дете. Има и 1 час безплатно в маймунарника.
Бейби Рок нямам телефон, позволяват да се внесе торта. Не знам цени на куверти.

# 698
Благодаря за бързия отговор! Само трябва да разбера анимацията задължителна ли е, ще се възползвам от телефона.

# 699
  • Варна
Бейби Рок не е лятно заведение ( на плажа в Аспарухово) ? По това време работи ли?

# 700
alexpet доколкото разбрах има и зимен вариант на Бейби Рок, който се намирал мисля, че на улица Янтра в кв. Аспарухово. По напред в темата, някой беше обяснил много хубаво къде се помещава. Доколко си спомням било на следващата спирка на автобус номер 2, след центъра на Аспарухово, отсреща в кооперациите. Моля, ако някой е ходил да се включи  Peace

# 701
  • Варна
Там е да. Има маймунарник, вътре не се пуши, какичките не се занимават много много с децата. Това са ми скромните наблюдения от 1 посещение.

# 702
  • Варна, България
Здравейте!
Ето още едно място, подходящо за празнуване на детски РД:
(тъй като има проблем с линка, можете да потърсите във Фейсбук кафе- сладкарница"HAPPINESS"Варна)

Намира се под Окръжна болница, до градинката на МУ. Ново, чисто.  Simple Smile

# 703
вчера бяхме на Рд в детския кът в Пфое мол,децата останаха много доволни
барчето за родители е малко отдалечено,но има 4 плазми на които може да се наблщдават децата.
сина ми има РД другият месец и мислех да сме там,винаги се събираме една и съща компания-9 деца и 6 майки,но повечето са пушачки и вчера останаха недоволни от това че в заведението не се пуши и трябваше да слизат до паркингите доло да пушат  Joy ,та сега търся и такова заведение да угодя на всички.в този ред на мисли имате ли впечатления за "Мечо Пух" в Елитис-а
По-назад в темата бях писала за детски кът "Рая", намира се във Възраждане под комина.
Има остъклена тераса с масички, където пушачите пушат. Аз съм много доволна от там и мисля там да правя 3-я РД на малката. Ние бяхме на 3-ти РД, но имаше и 8-9 годишни деца, които намериха с какво да се забавляват, има си и пързалка с топки-минилабиринтче. Ако искаш на лични мога да ти пусна снимки от там.
да,ако може 2-3 снимчици та да видя за какво става въпрос,предполагам става въпрос за детския магазин Рая,нали така

# 704
Моля дайте идея за рожден ден моят син става на 7 и наистина всичко му е бебешко ,нямам никаква идея какво да му организирам почвам да си мисля за нещо като  детска дискотека или нещо подобно което да не е бебешко и  да им е интересно . една позната спомена за Димитър Горчев ,че организирал много забавни партита но нямам никакви координати ,ако някой може да помогне ще съм благодарна!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт