Детски рожден ден във Варна -6

• 98 697
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
skuki , ако намериш нещо подходящо, моля да споделиш, че и ние сме горе -долу на вашето положение - нашите са декември, стават на 1 годинка и ми се иска възрастни и деца, всички да сме заедно, че да не се налага да се правят 3 дни празници Wink
За сега съм се насочила към Golden Tulip Simple Smile

# 706
Здравейте!

Мисля, че прегледах цялата тема ( пък може и да съм изпуснала нещо ) сякаш не видях да коментирате Kids Planet в Гранд Мол  newsm78 . Някой ходил ли е там на РД? Дали самият детски кът отзад става за по-големи деца - 6г ? И въобще някой ако знае някакво инфо за там, ще съм благодарна  Laughing

# 707
Добър ден!
Бихте ли ми препоръчали детски клуб или място, където може да се организира рожден ден за двегодишни? Още са ни риба, ни рак, а ми се иска да е забавно.
Предварително благодаря:)

# 708
  • Там където има любов
Само за идея да споделя  Simple Smile
Когато големият ми син ставаше на 1г бяхме в пицария (всички деца бяха по големи). Наехме актрисите от кукленият театър. Хем имаше представление хем игри, а през цялото време когато играха едната носеше "малкият принц" за да е част от всичко това. Беше страхотно и винаги ще го помним.

За по големите пък - както преди бях писала ние тази година (за 6г) ще правим "пижамено" парти. Наели сме водещ който ще организира игри (2 часа) всички ще са по пижами и очаквам да е много весело. Ще е в домашни условия, но нищо не пречи нещо такова да се направи в заведение. Другата неделя ще е партито и ще пиша как е бил водещият и дали сме доволни  Wink

Караоки също е подходящо за по големи - "Златният лъв" примерно

# 709
Някакви отзиви за ресторанта на хотел Бест Уестърн? Интерисува ме обслужването и дали храната е вкусна?

# 710
  • ВАРНА
Добър ден!
Бихте ли ми препоръчали детски клуб или място, където може да се организира рожден ден за двегодишни? Още са ни риба, ни рак, а ми се иска да е забавно.

Детският кът, който се намира на втория етаж в Пикадили чаталджа, мисля, че е точно за тази възрастова група "ни рак, ни щука"  Simple Smile

# 711
И детския кът в ,,детски център Рая''също е подходящ за 2 годишни,както и за по големички Simple SmileНа моя син рожденния ден го отпразнувахме там,останах много доволна.Имаше и по-големи деца на 8 години,които намериха с какво да се забавляват.

# 712
И детския кът в ,,детски център Рая''също е подходящ за 2 годишни,както и за по големички Simple SmileНа моя син рожденния ден го отпразнувахме там,останах много доволна.Имаше и по-големи деца на 8 години,които намериха с какво да се забавляват.

За колко горе долу като брой деца е подходящо?

# 713
Къде се намира, този център Рая и телефон ако може.Благодаря Simple Smile

# 714
  • Варна
Добър ден!
Детският кът, който се намира на втория етаж в Пикадили чаталджа, мисля, че е точно за тази възрастова група "ни рак, ни щука"  Simple Smile
Е, точно там пък е доста опоскано и неугледно. Язък им за
голямото пространство с което разполагат. В Рая не съм
била на детски РД , не зная какво е положението ето
координати http://rayatoys.com/office.php?offer=1
Това, което харесах и ми се струва подходящо за 2г.
http://www.partyvega.com/index.php?option=com_content&view=a … id=4&Itemid=5
Обадих се освен обявеното може да се наеме залата  за 3ч.
на цена от 140лв, като в това се включва анимация 1 час +
украса според желанието ви. Храна може да си внесете , както
 и безалкохолно, алкохол и торта. Оставят ви да си празнувате
сами има човек, който се грижи за обслужването на децата.
Два сектора, за възрастни и за деца. Следващото е Бабината
къща, където  освен примамливата цена от 135 лв. включваща
и храна предлагат анимация нон-стоп в рамките на 2 1/2ч.
минуси поостаряло и малко -  максимум 10 деца. И трето Арлекин
с малко резерви. http://www.arlekinart.com/artclub/index.php?lang=bg&m1=4

# 715
  • ВАРНА
Добър ден!
Е, точно там пък е доста опоскано и неугледно. Язък им за
голямото пространство с което разполагат.

Така ли? В интерес на истината съм ходила само веднъж малко след като беше отворен. Все се канех да заведа детето там, но май ще отида преди това да го огледам. Мерси за инфото  Simple Smile

# 716
Напълно съм съгласна с Free Will за детският кът на вторият етаж на Пикадили Чаталджа. На по-предна страница съм писала по темата- наистина е много мрачно и на моят разбойник изобщо не му беше интересно. Персоналът беше много любезен, но на предното място беше в пъти по-добре и по-хубаво. Най- добре е да се отиде на място и да се види.
И аз съм в чуденка за предстоящият 2-ри РД на малкия. Засега съм се насочила към детски клуб "Радост и Усмивки", онзи ден ми стана интересен и детският кът в "Двете кули" където е подходящо и за по-големи деца, "Нивеляшка" също е подходяща за деца на тази възраст и сега ми стана интересен и този детски център Вега. Него незнам точно къде се намира, но ще поразгледам района  Thinking

# 717
Ох, кажете идея за по-големи - моят ще стане на 9г и направо се чудя. Не искал детски кътове тип "мол", както сам се изрази.... За дискотека не ми се струва запален, а ми се иска и да има някой, който да ръководи събитието - колкото и да са големи, не върви на самоорганизация...

# 718
maiadate, в Златния лъв се получават много добри партита за по-големи деца. Водещият е много добър, по мое мнение.

# 719
  • Варна
Здравейте, моята дъщеричка също сега става на 9 години и аз също съм в голяма чуденка къде - какво - и как да бъде  Confused Confused Rolling Eyes

От месец и половина насам съм почнала да чета малко по малко старите публикации и все още съм раздвоена, разтроена и т.н. Нейните желания са хем да е дискотека, хем да има голям кът за катерене , хем да е принцеса  Shocked е те такова животно нема  Laughing аааа и другото което е да има място където и родителите да се почерпим ( това вече си е мое изискване ).

Миналата година празнувахме в Вики ленд , като се изключи това и онова - може да се каже че всичко е минало ОК

За тази година мисля на проверя в Соло ( ама там май катерушките са по малки ) , доколкото разбрах в Шрек май детският кът е като за по-малки деца ( иначе също ми харесва като идея обхваща и децата и родителите) , в Моловете не искам - в детските кътове е прекалено наблъскано с деца ,
Преди малко разгледах сайта на Арлекин и Влъхвите, нооо за там май родителите увисваме  Laughing ,
и така с моите чуденки  newsm78
А ще проверя също и в Сити център Аспарухово .

А някой може ли да сподели впечатления за Златният лъв ?

Общи условия

Активация на акаунт