D H L

• 64 199
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Galactic Voyager, много благодаря за информацията. Бях решила да ходя отново утре или в четвъртък, но като каза, че има ларедутски колети и изтичах към пощата. Взех си пратката. Имаше още няколко колета. Като гледах в специалната им ларедутска тетрадка, имаше поне още 4-5 невзети. Ако някой си разпознае клона, да знае, че може да му е пристигнала.

# 151
Днес се обадих на ДХЛ за пратката от 12. Пристигнала е на 17ти, да! Ама днес или утре щели да ми я доставят. Една сопната и нищо не разбираща операторкааа  ooooh!

# 152
Здравейте! Нека и аз да изкажа мнението си за последната ми доставка от DHL. Пратката от Англия пристига в БГ 13:34 часа на 16.12.2010 (четвъртък). Следя я през тракинг номера. В петък сутринта беше в куриер. На обяд вече беше задържана за последваща обработка, след което реших да звънна по телефона да ми обяснят. Отговора беше, че колата са е развалила и ако искам в събота да отида до дежурен офис да си я взема. Съответно аз съм я платила до адрес и поисках да ми я доставят в понеделник -  20.12.2010г. Така, вчера пак беше в куриер - цял ден. След което в края на деня се обадих да видя какво става и операторката ме държи 10 минути на телефона на изчакване, за да говори с куриера. Е, нали се сещате, че нервите не ми издържаха и след 10-минутно чакане и слушане на музика и раклама за фирмата - затворих. Днес сутринта ми се обаждат, за да ми кажат, че съжаляват, но колата била разбита и пратката ми е открадната. Побеснях. Сега следва дълго ходене по мъките и естествено недоставени коледни подаръци.  Между другото въобще не вярвам за разбитата кола. И защо ли?
Съжалявам, ако съм ви обременила, но наистина ми е много гадно в момента.
Ще пиша за резултата.   

# 153
  • Варна
Такааа, явно и мен са решили да ме държат на нокти. Confused Днес установих, че една от поръчките ми пътува с адрес гр. София, а аз се намирам във Варна и съм съвсем убедена че не съм дала софийски адрес. Въпросът ми е, какво мога да направя? Вчера поръчката е тръгнала от Унгария за София и предполагам днес по-късно ще пристигне. Възможно ли е да я доставят на някой друг, ако да речем е объркана ДЧЛ-ската лепенка?

# 154
  • София
alexa_di,много неприятно....
И аз мисля, че лъжат за открадната пратка!  #2gunfire
Трябва по-сериозно да ги стреснеш явно! Споменаването на думата "жалба" понякога върши работа...
Успех и ги гони до дупка!

Явно DHL е далеч от това, за което се представят... Tired
Като ги понапънахме повече...им лъснаха кусурите!

# 155
Да се похваля и аз с пратка от 3.12 по пощата.

# 156
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Такааа, явно и мен са решили да ме държат на нокти. Confused Днес установих, че една от поръчките ми пътува с адрес гр. София, а аз се намирам във Варна и съм съвсем убедена че не съм дала софийски адрес. Въпросът ми е, какво мога да направя? Вчера поръчката е тръгнала от Унгария за София и предполагам днес по-късно ще пристигне. Възможно ли е да я доставят на някой друг, ако да речем е объркана ДЧЛ-ската лепенка?

Хексе не се притеснявай. От вчера при проверка в сайта една поръчка ми излиза, че е получена от Попов на адреса. Преди малко ми се обади куриер и си взех същата тази поръчка без проблем. Сигурно има дублиране или проблем в номерата с които си следим поръчките.
Надявам се всички да си получат поръчките навреме

# 157
  • Варна - Черна гора
Току-що ми донесоха известие за колети и малък пакет от 9-ти ПК Варна. newsm68

# 158

Хексе не се притеснявай. От вчера при проверка в сайта една поръчка ми излиза, че е получена от Попов на адреса. Преди малко ми се обади куриер и си взех същата тази поръчка без проблем. Сигурно има дублиране или проблем в номерата с които си следим поръчките.
Надявам се всички да си получат поръчките навреме

ДейзиГ ,случайно да беше поръчала  обувки и лилава детска  блузка ??

# 159
и аз много ревах, но днес получих дългоочакваната поръчка от 04.12. по пощата Grinning . Важното е че подаръкът пристигна, вече и с пощенски гълъби да ми пращат поръчките от Ла Редут - не ми пука!!! Joy
Пука ми само за ДЧЛ, че безобразията им вече нямат край и че нямат нищо общо с нивото на услуги на фирмата в глобален мащаб. Българска работа - и това си е... Rolling Eyes

# 160
  • София
Ама то и аз нямам простив да са по пощата. Ама поне да решат последно по кое от двете пристигат. Или да ни уведомяват! да си знаеме къде да чакаме!  Crossing Arms

# 161
Тия от ДЧЛ вече много ме дразнят. Пратката ми от 06.12.2010- до вчера изобщо не се виждаше в системата, а днес ми дава, че е получена в Гибралтар от г-н Рамус. Е на какво прилича това  #Cussing out

# 162
  • София
И аз най-накрая имам известие за колети в пощата!  Peace

И ДЧЛ днес си ме посети дежурно. Още малко и край, направо не е за вярване.  Joy

# 163
  • София
И аз най-накрая имам известие за колети в пощата!  Peace

И ДЧЛ днес си ме посети дежурно. Още малко и край, направо не е за вярване.  Joy
Да, да, край...така си мислиш само.  Crazy
В средата на януари ще се оцъклят дчл-ци.... Mr. Green

# 164
Тия от ДЧЛ вече много ме дразнят. Пратката ми от 06.12.2010- до вчера изобщо не се виждаше в системата, а днес ми дава, че е получена в Гибралтар от г-н Рамус. Е на какво прилича това  #Cussing out

Защо мислиш, че е твоята пратка?

Общи условия

Активация на акаунт