Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
На 15 февруари си купихме двупосочни билети цената тогава беше 58,56 лв/на човек за двете посоки. Ние ще летим на 25 март.  Към днешна дата билета е 160лв  #Crazy #Crazy #Crazy

# 601
То и за 05.04 цената пак е 56лв двупосочен, но ако я провериш към 25.03 ще е 160лв.  Mr. Green
Явно трябва да планирам отрано, нещо което при мен е почти невъзможно.  Whistling

# 602
Здравейте, нахлувам в темата с молба да ми помогнете да открия къде мога да купя бейбифони на марката Фишер прайс в Бургас.
Другата опция за подарък е кенгуру на Чико.
Благодаря  bouquet

# 603
  • Бургас
Нашия фишер прайс навремето го купих от Хиполенда  Peace

# 604
  • тъгата в мен
Зле ми се отразява това топло време.Слънцето блести ли,блести в ..прозорците мръсни...(имам дежавю-миналата пролет май същото го споделих..)

# 605
  • Бургас
Сврачко, не са ти достатъчно плътни завесите  Mr. Green

# 606
  • тъгата в мен
Понеже след ремонта разкарах де що имаше пердета,сега я караме на щори.Та като стана лаф за щорите...майкооо!И там що прашоляк има.. ooooh!

# 607
Аз прозорците от западното изложение и да ги чистя, до вечерта пак са мръсни и в прах.  Tired

# 608
Шушоната, Благодаря!
А има ли все още магазин Бонжур в Бургас?

# 609
"Бонжур" го закриха преди няколко месеца.

# 610
Благодаря момичета  bouquet

# 611
Знаете ли някоя дама от Бургас, която прави по поръчка като прекрасните торти, които се обсъждат в "Тортените теми"?

# 612
Момичета, имате ли представа къде в Бургас може да пробия ушички на малко дете 10 месеца сме?Ако знаете  някъде лекар да извършва тази услуга ,не ми се ходи нещо на златарските ателиета или козметичните студиа.

# 613
  • Бургас
Момичета, имате ли представа къде в Бургас може да пробия ушички на малко дете 10 месеца сме?Ако знаете  някъде лекар да извършва тази услуга ,не ми се ходи нещо на златарските ателиета или козметичните студиа.
Бербенлиева преди пробиваше уши(проби нашите).Кабинета и е в новата кооперация до клиника Лайф.

# 614
  • DE
Здравейте!
Моля да ми препоръчате гинеколог, който работи и в Дева Мария. Благодаря!!:)

Общи условия

Активация на акаунт