Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!
Моля да ми препоръчате гинеколог, който работи и в Дева Мария. Благодаря!!:)
Др Гамишев

# 616
Здравейте!
Моля да ми препоръчате гинеколог, който работи и в Дева Мария. Благодаря!!:)

Д-р Дорийска ти препоръчвам аз, както и тази тема  :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492759.465

# 617
Някой да е купувал френски картофи в плик? Пише, че са готови за 10мин в микровълновата. Обаче не ми се вижда странно да сложа плика вътре?

# 618
Някой да е купувал френски картофи в плик? Пише, че са готови за 10мин в микровълновата. Обаче не ми се вижда странно да сложа плика вътре?

Аз съм купувала, само че миналата година. Тази година не съм виждала да продават  newsm78 Къде ги има?
Така както са си в торбата ги слагаш да се пекат в микровълновата. Няма проблем с плика направен е специално за това. Приятен апетит!

# 619
Аз си взех от плод и зеленчука на ул.Копривщица малко под руската. Но той винаги е много добре зареден.  Simple Smile
Благодаря !

# 620
# 621
# 622
  • тъгата в мен
Ей,Детенце!!!Що ме разчувства сега по никое време  Wink
Страхотна!!! Heart Eyes

# 623
Много беше хубава, наживо още повече. А какво викане падна...  Joy отстрани всички гласове са точно на 6 момичета  Mr. Green най-верните ми.

Беше незабравим момент, аз за миг не съм усетила студ.  Simple Smile

# 624
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Уникално шоу!
Гледала съм и звук и светлина и да ти кажа, тази заря по нищо не отстъпва. Даже е по-яка!  smile3501

# 625
Така ли? Аз не съм била на "Звук и светлина". Може същата фирма да го организира.  Simple Smile Еее,супер значи !

# 626
 Ако под "Звук и светлина" имате предвид светлинното шоу на "Царевец", няма нищо общо, там изобщо няма заря, никаква. /освен на празника на града  Mr. Green

Иначе, уникална е Ахче, разкошно е  Heart Eyes И аз се разчувствах  Hug

П.П. Чак забравих да кажа за картофите.  Laughing Няма страшно за плика, слагай смело, наистина стават за десетина минути и не са лоши. На мен лично ми дойдоха малко по-сладки сякаш от другите картофи  Peace

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 23:02 от ivss

# 627
  • Бургас
аХ`Не!, много красива заря! Малката гледа с мен и каза, че е бляскава. Simple Smile

Иве, те френските картофи са някак по-сладки. Ние все от тях взимаме (в мрежа) и се свиква с вкуса. Simple Smile Но такива в плик не съм виждала, ама не съм и търсила.
Да ви кажа, избягвам да ползвам микровълновата. Нещо ме е обхванала еко/био и т.н.вълната.  Grinning

# 628
Момичета, някой чувал ли е че утре няма да има вода.  Thinking

# 629
Момичета, някой чувал ли е че утре няма да има вода.  Thinking

Само тук и то до обяд.
http://www.vik-burgas.com/pages/index.aspx?id=2396&catid=800

Общи условия

Активация на акаунт