Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 397
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, някой чувал ли е че утре няма да има вода.  Thinking

Само тук и то до обяд.
http://www.vik-burgas.com/pages/index.aspx?id=2396&catid=800
Да, мерси.  Hug И аз го видях това, ама чух едни хора да говорят, че имало повреда на яз. Камчия и утре нямало да има вода.  Crazy

# 631
Да ви кажа, избягвам да ползвам микровълновата. Нещо ме е обхванала еко/био и т.н.вълната.  Grinning

Я... Не съм сама!
Ми ха дано сме повече... Wink
Моята МВ за сега изпълнява ролята на кутия за хляб, че нещо не намирам на кой да я пробутам, а не ми се хвърля. Thinking

# 632
  • Бургас
Търся мнение за д-р Зайков и д-р Томов? Питането е за възрастен. Д-р Томов ни е е препоръчан от лекар, а д-р Зайков от близки. Вече трети месец, сменяме лекари, сменят се лекарства, та освен че доста пари се похарчиха, времето минава, а резултат няма. Та това ми е питането, ако може да ми бъдете полезни с лични отзиви за тези лекари!

# 633
От личен опит (многократен)- д-р Томов е ок, Зайков- не.

# 634
  • у дома
Момичета, някой съвестен да е платил данъците към общината  Mr. Green Питам, защото данъка на апартамента, в който живеем е два пъти по-малък от миналата година  Rolling Eyes Естествено си замълчах на касата и пред общината съм изрядна, де  Mr. Green
П.С. Точно пред мен едно явно ново девойче, направи такава обърквация, че се хванах за главата!

# 635
  • Бургас
Момичета, някой съвестен да е платил данъците към общината  Mr. Green Питам, защото данъка на апартамента, в който живеем е два пъти по-малък от миналата година  Rolling Eyes

Нашият апартамен си е толкова "голям", колкото и миналата година Wink Данъците, също.

# 636
Момичета, някой съвестен да е платил данъците към общината  Mr. Green Питам, защото данъка на апартамента, в който живеем е два пъти по-малък от миналата година  Rolling Eyes Естествено си замълчах на касата и пред общината съм изрядна, де  Mr. Green
П.С. Точно пред мен едно явно ново девойче, направи такава обърквация, че се хванах за главата!
Не сме го платили,но получихме известие за същата сума като миналата година. Peace
Ах,Не, страхотна заря!Благодаря,че я сподели с нас!  bouquet

# 637
  • Бу-у-урга-а-ас
Някой знае ли как по банков път да си внеса данъка за апртамента?
От къде да взема банковата сметка и какъв код се попълва?

# 638
Може и на каса на ИзиПей, но трябва да носиш писмото, което пращат от Общината.  Peace
Там има необходимата информация.

# 639
  • Бу-у-урга-а-ас
Тенкс!

# 640

аз вече няколко години го плащам през www.epay.bg  , както и всички сметки - лесно и бързо става  Peace
още обаче не съм си получила писмото за тазгодишния данък  newsm78

# 641
Каме,няма да те пропуснат. WinkНие получихме известието преди две седмици. Peace

# 642
  • тъгата в мен
Днес ги платих на място.Да съм чакала..максимум 20 минути.Впоследствие олекнах значително Joy
п.п.
И,да-същите са като миналата година Peace

# 643
  • Бургас
Здравейте , търся координати на добър майстор за баня ? Ако някой има сведение как вървят цените на кв.м за полагане на фаянс ще съм благодарна много.

# 644
  • Бургас
Здравейте , търся координати на добър майстор за баня ? Ако някой има сведение как вървят цените на кв.м за полагане на фаянс ще съм благодарна много.

Последно инфо от приятелка, 12лв./кв.

Общи условия

Активация на акаунт