Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 397
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • у дома
Не го получих, ама платих с 5 % отстъпка  Mr. Green

# 646
ооо, разбира се че няма да ме пропуснат ... само, че това писмо ми трябва, за да попълня коректно данните в платежното .... а никаква възможност нямам да отида на каса да им платя, освен ако не си взема отпуск, което заради един данък  няма да стане

За първи път посещавам магазин в първия ден на неговото откриване ...  ooooh! е, не знам какво толкова различно търси тоя всичкия народ там  Rolling Eyes
но не успяха да ме смачкат Simple Smile

# 647
Ками, какъв магазин?

# 648
Днес ми е тъжно... Отиде си още един млад човек. Sad

# 649
УИШ,  ... гуш

Лидъла откриха сутринта

# 650
 Embarassed отивам засрамена в ъгъла, не знам какво е това.

# 651

не вярвам
ето за подсказка  Wink
http://www.lidl.bg/

# 652
Недей,няма за какво.
Каме,казваш,че не си струва,а?Мен брошурата не ме грабна като клиент.Ще им дам шанс,но най-рано отивам там след седмица.След първоначалният екшън така да се каже.
Не го получих, ама платих с 5 % отстъпка  Mr. Green
Умно. Peace

# 653
това с отстъпката не е ли до 30.04 - аз винаги плащам след като си получа писмото и хващам отстъпката ... а сега го няма и да не взема да я изтърва  Mr. Green

Лидъла  - ми магазин - нищо по-особено ... нищо по-различно от всички "побългарени" вериги.
Но на мен ми е чудно всички тези хора какво очакват в първите дни, че се тъпчат и блъскат и накрая и нищо не купуват. За какво изобщо си причиняват "екскурзиите", вече не знам кой подред магазин се открива в Б-с и все едно и също ... та се чудя какво толкова различно очакват всички тия хора и нямат търпение още в първия ден да се натикат вътре
Още в 9 без 15 беше лудница отпред - някакъв митинг ... ще си помисли човек, че раздават по един картон яйца безплатно на всеки 20лв покупка например.   

# 654
Сетих се, в темите за компроматите и "стъклен дом" са коментирали тази верига. И къде се намира в Бургас?

# 655
А така, от тук разбрах за този Лидъл. Хубаво че съм пропуснала екшъна сутринта. Слушала съм само реклами, че бил най - евтиния , но доколко е вярно  newsm78. Една реклама вървеше по радиото за Лидъл - 100гр свинско за 1.20лв, а в едно обикновенно месарско магазинче тук до нас кг свинко -10.70лв.
И къде се намира?

# 656
Бившите Плюсове станаха Лилд
т.е. един има в Славейков и два в М.Рудник
До колкото знам четвъртия Лидл го строят още - ще се намира м/у  Мола и колелото за Варна, от страната на Мола 

# 657
Аз да кажа какво беше в М,Рудник манифестация,с синьо жълти знамена(торби на лидл Mr. Green),докато разхождах малкия (в опитите си да го преспя минах покрай магазина освен че нямаше места на паркинга(даже са премахнали оградата да е по лесно на тълпата),но и на групи влизаха и излизаха хора с пълни чанти,а казват че било криза newsm78 какво толкова купуват не ми е ясно мисля че след седмица истерията ще е преминала и тогава ще го разгледам,а колкото до брошурата единствено ми е интересно детски долнища че моя син ги къса за норматив на градината,ама ако и тогава има ще ги огледам стават ли.

# 658
Кажете сега  пак къде леят куршум, че не мога да си спомня ?

# 659
Аз винаги ходя при баба Пена в Камено. Лее куршум и бае, доволна съм защото е сравнително чисто.Мога да дам телефон ако искаш, защото е хубаво да се звънне преди да се отиде. Има дни в които не лее.

Общи условия

Активация на акаунт