Аранжиране на маса - тема 3

• 169 376
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
Маце, Апр, радвам се, че сте тук! Благодаря за комплиментите!  Blush
Маце, чудничка идейка си дала. Може да стане и с разноцветни пластмасови щипки и с някави шаренки цветенца.  Peace
Апр, златен медал не искам!  Laughing Искам да виждам аранжирани маси и да чета за приятни прекарвания на празници и събирания!  Wink Hug

От мен две маси. Една текуща, и една  - за Свети Валентин:

# 106
Ягодка страхотни маси мила Hug
Особено ми хареса масата за свети Валентин...много интересна идея за аранжировка Peace
И на мен ми хареса идеята на Маце...може да пусне още малко фантазия и както казва Ягодка да се аранжира и още по-интересно...  bouquet

# 107
Ягодке, страхотнииииии! И двете! Те направо и двете са си достойни за празник!

Кажи, кажи, какво са, какво са, шоколадчета ли са?  Crazy (сърцата и надписите)

# 108
Хестия, Апр, благодаря за комплиментите!  Blush   bouquet

Апр, надписите и сърцата са направени с камъчета. Блестят в червено, но на снимките не си личи. Ти обаче, току що даде нова идея!  Hug Може да се направят от шоколадови бонбонки например. И друг път сме го обсъждали: няма нищо по-добро от това, аранжировката да бъде оползотворена, т.е. изядена   Peace Laughing, в случая - за десерт!  Grinning  bouquet

Хайде, момичета, аранжирайте маси! Пролетта идва в най-различни цветове и носи толкова слънце и весело настроение!!!   redecoration Flowers Sunflower babydust7

# 109
Здравейте, мили аранжорки!  Hug  Heart Eyes

Като гледам всички чакате пролетното вдъхновение! Надявам се, че сте се приготвили за Св. Валентин и Трифон Зарезан, за да отпразнуваме годишнината на темата както подобава!

Apr , азиатската ти маса е разкошна! Аз не обичам суши (поне така съм решила), но благодарение на теб мисля скоро да опитам. Много красива е цялата ти маса, но най-много ми харесват камъчетата- приличат на сърца и създават усещането за хармония!

Ягодка, ти си неуморна и аз ти благодаря, че продължаваш да пълниш темата с красивите си аранжировки! Масата с розовите листа е толкова романтична и красива! Цветът на масата идеално допълва ефекта! Масата с игликите пък е много пролетна и весела, присъединявам се към мнението на Apr, че щеше да е много чудно, ако салфетките не бяха в тези цветове Масата с виното и тази със сърцата съвсем точно си вървят ръка за ръка- нали в един и същи ден се празнува и деня на виното, и деня на любовта! И двете са много романтични, а сърцата от камъчета са страхотна идея!

ani_88, добре дошла в темата! Ще се радваме, ако покажеш някой път и твоя аранжировка!

matze , радвам се, че се включваш поне с коментар, въпреки, че ми липсват красивите ти маси!

Чудя се къде изчезна Дина   newsm78

Аз днес се засрамих и много набързо спретнах една маса- хем да се отсрамя, хем да отдам заслуженото на ананасовите ми тортички, на които много се радвам  Laughing  Ягодка, масата е изцяло в твоя чест, защото и идеята за нея идва от твоите маси, и желанието да я направя пак е свързано с теб  Hug   bouquet Това е за теб.

Лека вечер на всички, пожелавам ви вдъхновение!

# 110
страхотни идеи  bouquet

# 111
# 112
Леля Ог, благодаря ти за посветената маса! Много ми хареса  - много свежа, слънчева и плодова! Ананасът ми е любимият плод, а тортичките изглеждат много апетитно - обожавам комбинацията ананас-кокос! А пеперудката отгоре е много красива! Кажи, моля те как се прави!   bouquet
Госпожа Косатка, добре дошла! Много карсиви маси! Първата в класическа комбинация. По нея много ми харесаха слончетата и червените цветя в тия кофички, както и черно-белите гривнички по салфетките, придават на масата ти много екзотичен вид! Втората маса разглеждах дълго! Много пролетна комбинация от цветове си избрала, оставила си фантазията ти да лети, което страшно ми хареса, защото от нищо, т. е. от едни портокалови корички, се е получило едно завършено цяло! Очаквам с нетърпение още маси и идеи!   bouquet

Леля Ог, ето и от мен една маса за теб, дано я харесаш!  Hug Жалко, че не личи на снимката, но "покривчицата" е тъмносиня:

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 23:01 от yagodka

# 113
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Една скромна снимчица от мен. Стои и чака от дни на компа ooooh!
Моля не обръЩайте внимание много на "интериора".
Уж като снимах беше всичко много акуратно, но... !
Нямам друга снимка да заменя smile3537

Леле, сега като погледнах какви имитации на моята маса има... hahaha

Г-жа Косатка
, моля те, "досаждай" ни всеки ден !!!

Ау, Ягодке, Що не изчака малко да си пусна първо моята снимка.
сИга  Щъ загрузя.
Стахотна е !!!

# 114
Искам да ви благодаря за хубавите думи,
ако знаете от колко време само ви чета и разглеждам,
и не се осмелявах да си пусна масите,то с вашите красоти
може ли да се мери човек.
Само да допълня за втората маса,правих я в чест на "Негово Величество Портокала",
обожавам ги и мога да изям в промишлени количества.

# 115
Хей момичета здравейте Flutter,гледам страхотни маси...Браво Peace Hug Hug
Ягодка,ЛО,Маце,супер сте момичета и определено много ми харесват масите с портокали и...нарциси Wink

Г-жа Косатка,добре дошла и от мен...страхотно свежа портокалова маса!!!
И аз като теб за норматив мога да ям портокали-любими са ми и ги обожавамммммм Party

# 116
# 117
Здравейте, мили момичета!  Много се радвам да видя, че има нови маси!  Hug

Г-жа Косатка, масите ти са страхотни, продължавай да ни радваш с нови аранжировки!  Първата маса е много елегантна, страшно харесах кръгчетата и кофичките с цветя! Втората е пълна с настроение, много свежа, много грееща!

Ягодка, много благодаря, масата-поздрав е страхотна! Нарцисите са ми едни от любимите цветя, много настроение ми носят, като малки слънца! Кърпата е страхотна, ще си я представям в синьо! Харесва ми как си сложила цветчета на чашите, последната снимка е много хубава!

Маце, екстра си е интериора, радвам се, че показваш маса! Ще ти отмъкна веднага идеята за ананасчетата в часа! Тия дни ще те имитирам, да знаеш!

Hestiq , благодаря! Хайде включвай се!

J_M_M , има някъде линк към цялата книга за декорация, сигурно Меридит ще каже къде е.

Което ме подсеща, че Меридит скоро не ни е изненадвала и направо и е време!

От мен малко пролетно настроение, въпреки, че май още не съм свършила със зимните маси:

Ягодка, виждаш ли колко съм изпълнителна  Laughing  Hug
В кошничките по-късно ще има някаква салатка, вероятно с грах и яйца, ще я покажа в другата тема довечера.

Хайде до скоро и ще ви държа под око!

# 118
  • Плевен
Здравейте, мили аранжорки!
Много се радвам да видя новите ви маси-създават чудесно пролетно настроение!  Hug bouquet
От мен една бърза предпразнична маса с вече познатите ви сухи цветя:

# 119
Момичетааа, толкова се радвам, че се появихте!   bouquet  bouquet  bouquet

Маце, как така ще загрозиш?! Чудна плодова маса си направила - освежителна, вкусна, слънчева, ананасова - ммм!!  Heart Eyes Свещичката в средата е очарователно сладурска!
Л. О., при теб отново е слънчево, пролетно, нежно! Покривката е много приятен цвят, искам и аз кокиченца! Сигурна съм, че и тарталетките ще са много вкусни!
Митонела, много нежни маси се получават с това перлено цветенце! Харесва ми как си сгънала салфетките и как си вързала панделка на свещника!

От мен... още една влюбена маса:

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 16:17 от yagodka

Общи условия

Активация на акаунт